Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baloghi

14 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A népszerű műveltségi játék, a honfoglalo.hu versenyt hirdetett az ország középiskoláinak. 2010. október 29 és november 30 között gyűjthetsz pontokat (a játékban ún. aranytallérokat) iskolád számára, ha játszol az weboldalon.Újra regisztrálni nem szükséges, a meglévő…..
Szombaton, október 16-án Nagy Béla tanár úr ismét túrát szervez. Útvonal: Baj - Gorba tető - Öreg-Kovács - Vértesszőlős. Indulás a 8.10-es személyvonattal Komáromból. További információkért látogasd meg a tanár úr honlapját a szixi.hu/bela címen. Sok szeretettel várunk…..
Ha érettségiztél már, de még nem töltötted be a 22. életévedet és versenyképes szakmát szeretnél tanulni, akkor jelentkezz a 2010/11-es tanévben induló képzéseink valamelyikére.A város egyik legjobb középiskolájában, nappali rendszerben tanulhatsz közgazdasági vagy…..
Belsőség Csak vittük valamire 2010.07.22 11:07:00
Végre! Fennálásunk tizedik évére sikerült elérnünk a warez-portálokat dupla DVD-nkkel. A torrentet megállítani nem lehet, de aki valamit is számít, az úgy is megrendeli a shopból, féláron 2,5 ropiért egy bónusz bögrével. (Jeszenszky Zsolt, egy kis meló.)..
baloghi 2010.07.22 11:18:35
Kikerült a YouTube-ra Aaron Sorkin új filmjének előzetese. A "The Social Network" a Facebook történetét dolgozza fel. Elsősorban persze az alapító Mark Zuckerberg egyetemi éveiről szól a mozi.A trailer alatt sokat sejtetően a Radiohead "Creep" című dala szól, ami…..
Harmadikban öblögetve gurultam a lámpához. A mellettem lévő sávban csikorogva állt meg a kerekeken guruló rozsdamarta luk. Alig 400 méterre tőlünk a felüljáró, ő is, én is, oda akartunk jutni, átnézett, a kihívás megtörtént. Csak egy maradhat. Vélemények az azonos című…..
A 9. A osztályos László Kata nevét már mindenki ismeri az iskolánkban. Április végén az Országos Musical Bajnokságon I. helyezett lett Junior kategóriában, erről faggattam a kis Csalogányt e-mailben.1. Honnan értesült a versenyről?
Egy internetes oldalról az…..
Első olvasatra még szimpatikus is lehet az a törekvés, hogy a Facebook 40 országban állapodott meg mobilszolgáltatókkal arról, hogy ingyen biztosítja az alsóbb kategóriás készülékkel rendelkező mobilfelhasználók számára a Facebook elérését.Magyarországon a T-Mobile-lal állt…..
A közel fél éve tartó versengés utolsó állomása volt az m1 műsorán is közvetített RangAdó Szuperdöntő, ahol az ország legjobb négy csapata mérte össze a tudását az APEH által szervezett országos vetélkedősorozatban. Iskolánk Tax(i) nevű csapata bejutott a legjobb…..
Mint ismert, iskolánk csapata az APEH által szervezett, több fordulón át tartó RangAdó elnevezésű országos vetélkedősorozatban az első négy közé jutott.  A mindent eldöntő megmérettetést március 27-én, szombaton, 17 órától közvetíti a Magyar Televízió egyes…..
Ha ön lemaradt az előző Auto-Unionról, mert nem tudta a kérdést, vagy link volt, és fel mert állni a számítógép mellől, hát itt egy másik, ugyanolyan. A gyönyörű, 1938-as Auto-Union rekorder makettjét korlátozott példányszámú ajándéktárgyként elkészítettette idén az…..
baloghi 2009.12.12 16:47:16
Szeptember közepére iskolánk egyik végzős osztálya nem kis célt választott magának, osztálykirándulni Lengyelországba indultak. A következőkben Süvegh Tünde, 12. b osztályos tanuló rövid beszámolóját olvashatják.Nekem jutott az a feladat, hogy összegezem osztályunk…..
A fenti képre kattintva megnézhetitek a Gólyatáborban készült fotókat. A fényképeket készítette: Ambruzs Péter tanár úr és jómagam (illetve akik a délután és este folyamán sikerrel rátették a kezüket valamelyik fényképezőgépre). A 9. b osztályfőnökeként köszönetet…..
Menorca Romy hete 2009.08.31 12:31:00
Augusztus 23.-án este megérkezett Romy barátnőm 1 hetes nyaralására.Vasárnap este indulásképpen karaoke est:Hétfőn a nagy meleg miatt véleményem szerint a legszebb strandot kerestük fel, Macarella és…..
baloghi 2009.08.31 17:42:19
Kedves Olvasónk!Iskolánk blogja több mint fél éve indult, 2008 decemberében. Ez idő alatt rengeteg iskolai rendezvényről, összejövetelről írtunk, igyekeztünk bemutatni az iskola mindennapi életét. A bloggal egy időben hoztunk létre egy képtárat az indafotón, és egy youtube…..
Javítóvizsga időpontja: 2009. augusztus 26. 8.00Tankönyvosztás:10. évf. aug. 27.  9.00 - 12.00 11. évf. aug. 27. 14.00 - 17.0012. évf. aug. 28. 14.00 - 17.00 13. évf. aug. 28. 14.00 - 17.00A 9. évfolyamos tanulók az első tanítási napon kapják meg a tankönyveiket.Tanévnyitó…..
Jó egy hónapja a Netpincér megkeresett három magyar blogot (doransky, plastik, webisztán), hogy kipróbálja, mennyi hirdetési potenciál van ebben a szegmensben. A webisztános akció úgy szólt, hogy mindenki, aki igényel bónt, kártyás fizetés esetén egyszer 500 forintot megspórolhat…..
Belsőség Jé, szoba! Jaj, gurul! 2009.07.29 23:10:00
Sajnos a belógó motortól az utas lábtere elfogyott, így Pista eléggé összezárt lábakkal utazott a Római-partig, ahol a forgatást megejtettük. A kocsi gazdája mondta is, hogy ott senki nem szokott utazni, inkább a második sor forgatható foteljeit foglalják el.Nehéz érvet találni,…..
Kedves Szülők, Diákok!Ha a lenti tankönyvek közül valamelyiket nem kívánják megvásárolni, de megrendelték a beiratkozáskor, akkor e-mailben a balogh@szixi.hu címen módosíthatják a megrendelést június 28-ig.Raktári kód    Tankönyv…..
IRODALOM Szemelvények a Bibliából (Teremtéstörténetek, Bűnbeesés, Özönvíz, József története, Jézs életéből történetek, Pál levelei)Homérosz: OdüsszeiaBoccaccio: Dekameron (10 novella)Szophoklész: AntigonéShakespeare: Rómeó és Júlia; HamletZrínyi Miklós: Szigeti…..
Csütörtök délután elballagtak a végzős diákjaink. Idén először végzett ötosztályos évfolyam, köszönhetően a pont öt évvel ezelőtt elindított nyelvi előkészítőnek, ahol az első évben a NYEK-es osztály szinte csak idegen nyelvet tanult.A ballagási ceremónia alatt, az…..
Szixi News Online Költészet napja 2009.04.08 19:50:00
104 éve született József Attila. 1964. óta az ő születésnapján, április 11-én ünnepeljük a költészet napját.A 11/B-12/A emelt szintű magyarosok 104 verset ragasztottak ki az aula falára, hogy így emlékezzenek és emlékeztessenek erre az évfordulóra és a vers fontosságára!A…..
Az idén először, hagyományteremtő szándékkal bált rendezünk öregdiákjaink és mostani diákjaink szülei részére. E bál bevételéből a „Kiművelt emberfők” Alapítványt támogatjuk, amelynek célja, hogy a jövőben is támogathassa a tanulók külföldi…..
Elkészültek a Gólyabál videójának az utómunkálatai, aki szeretne belőle egy példányt az keressen meg személyesen, vagy írjon nekem egy e-mailt, a zsivany@szixi.hu címre.A videók mov formátumban vannak. Lejátszásukhoz Quicktime vagy VLC javasolt. A videók mérete 2,15 Gb.…..
baloghi 2009.03.01 20:05:54
@laci93: De, csak az időbe telik, mert szerény az iskola sávszélessége, ami nappal szinte teljesen ki van használva, így a feltöltésre már nem nagyon jut belőle.
Szixi News Online Gólyabál II. 2009.02.23 23:31:00
Mióta ezen a helyen vagyok, attól félek, hogy egyszercsak valakinek elfelejtem megköszönni a munkáját, teljesítményét. Hát most sikerült is! Kedves Ambruzs Péter és Balogh Imre Tanár Urak és Huszár Peti! A diákok és szülők nevében is nagyon köszönöm a bál minden…..
baloghi 2009.03.01 18:15:29