Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rasko (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
Rasko (törölt) 2010.05.15 14:36:19
@HunFailure: "Even if you don't know how to sing. It doesn't matter. I've made a career out of that" - hát ez nekem is nagyon nagyon nagyon szimpatikus volt! :) Seek and Destroy!!! :)
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
Rasko (törölt) 2010.01.23 14:17:26
@janila: Ááá, kizárt, hogy ez a valóság! Gyanús nekem ez a blog. De ha mégis igaz, akkor mélységesen elszomorodom. :(
Szerintem csomó dolog van, amiről úgy érezzük, hogy lehet, hogy gáz, ha csak egy kicsit is. Szóval volt egy csomó kajajegyem már marha rég óta, de sosem mertem vele fizetni. Mert szóval egy kicsit olyan izének éreztem... De elég sűrün rendelek sushit, és most is akartam, és akkor…..
Rasko (törölt) 2010.01.23 14:00:26
@Minirose80: teljesen egyetértek Veled! Soha meg nem fordult volna a fejemben, hogy ez gáz. Ha kell, még jattolok is a futárnak egy 200-as kajajeggyel :) Majd felváltja magának, nemde? :)
Azt hiszem, nem kell sok szót vesztegetnem annak a jelenségnek a bemutatására, miszerint a bulvármédia által felkapott, sztárolt és unásig nyomatott ún. celebek évek óta a hétköznapi emberek céltábláját képezik, közutálatnak örvendnek. Ha beleolvasunk különböző internetes…..
Félrefordítások Elkúrták? 2009.02.07 20:27:00
Tiwi küldte: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=389586 A Tények február 4-i adásában adták le a fenti bejátszást. Fordítói szempontból annyi a probléma a párhuzamba állítással, hogy a 'screw up' jóval enyhébb kifejezés, mint a magyar…..
Dr. Veres Pál szexológus A 2006 - ban, 88 évesen meghalt szexológus legjobban az IM-ban publikált szexuális kérdésekre adott válaszaival lett ismert, elismert. Sajátos humorral ismertette a fiatalokat és kevésbé fiatalokat a 70es, 80as, 90es években. Több könyve is siker lett. :) A…..