Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsannacskaa

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
emocionálisan rapszodikus 2011.03.26 20:56:29
nincs szívem itthagyni a blogot, visszaolvasni annyira jó. De ahogy alakulnak a dolgok, muszáj lesz.. Valószínűleg minden poszt, ami ez előtt kelt, apránként átkerül majd olyan verzióba, amit csak én látok (vázlat).. Bocsi, ha akad még olyan, aki néha idepillant.. Muszáj…..
zsannacskaa 2011.04.03 19:35:02
='(
zsannacskaa 2011.04.04 18:18:52
warlenka.blogspot.comidejöjjön aki még szeret!pusza..
Shurochka Karamell 2010.01.30 18:00:58
A hétvégi magányos egyedüllétet kihasználva rendet raktam magam körül és legfőképpen magamban. Tegnap, miután volt egy kis tachycardiás pánikrohamom rájöttem, hogy nem érdemes tönkretennem az életem egy férfi miatt. Nem éri meg. Vannak mások, akik érdekesnek tartanak. Ma…..
Nemtom, van aki nézi? (Van aki nem?) Van pár érdekes arc. Az a vicces, hogy van aki tényleg tud valamit, de vannak akik egyszerűen semmit. Például most a másodikban az arc, aki azt mondta, addig fog csattogni, amíg tovább nem engedik. És mutatott valami látványosat? akármi…..
Talán sokan hallották, hogy az első F1-es versenye előtt nem találták a srácot, mert bezabált ebédre, és utána egy kamionban ledőlt picit szunyálni... nem volt ideges. De nem emiatt. Íme néhány interjú-részlet:Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a…..
zsannacskaa 2009.10.18 23:49:25
Ma nem kis szorongással indultam órára. A kb 400 főből 350 orvostanhallgató. Én beülök közéjük bölcsész fejemmel, reménykedve hogy nem kérdezik meg melyik szakra járok. :DSzerencsére mellettem ült az egyik legjobb barátnőm (orvostanhallgató :P) aki időközben nevet…..
Szörnyű érzés, mikor az ember torkában gombóc van és a gyomrában fura nyomás. Nincs fizikailag baja, ez az állapot a szomorúság és a sírás előjele. Én is ezt érzem, pedig semmi nem történt velem, ami ezt kiválthatná. Egész délután olvastam, méghozzá A nővérem hugát.…..
Just me Let's start 2009.02.20 13:55:04
Nézegettem itt a többi blogot. Mind olyan értelmes. Mind ad valamit. Hát szerintem az enyém nem fog. Pusztán arról van szó, hogy itthon ülök betegen, nem tudok magammal mit kezdeni ( bár ez általában így szokott lenni ) és elolvastam Lakatos Levente Legyél sikeres fiatal c.…..
Mintha kommentben egyszer már említettétek volna az oiduft beküldésében szereplő félrefordítást, de posztban még nem volt, tehát íme:2009. január 3. RTL Klub, "Amikor meghal a nap" című épületes opusz. (A félreértések elkerülése végett közlöm, csak véletlenül…..