Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szehit

4 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horrornovellák Tar Sándor utcája 2010.08.14 10:44:00
Úgy volt, hogy a második szakdolgozatom belőle írom. Akkor már melóztam, és igazából nem volt olyan sok időm, ezért inkább átdolgoztam a Bodor Ádámról készültet. Pont akkor robbant ki az ügynökös dolog, nekiestek rendesen. Aztán jöttek a kiszivárogtatott részletek a nemi beállítódottságáról (mely…..
Szehit 2010.08.19 18:34:31
Másfél hónappal a bemutató után nyugodtan kijelenthető: a Becstelen Brigantyk egyöntetű sikert aratott, nemcsak a Tarantino-filmek viszonylatában, de általában véve is jól teljesített a mozipénztáraknál; nálunk épp a múlt héten lépte át a 200 ezres határt. Ami a kritikusokat…..
Szehit 2009.10.07 16:46:04
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
  A futballnyomorúság feneketlen mélyére jutottunk. Persze ez már régóta így van, de most már abban a stációban vagyunk, hogy ezt már észre se akarjuk venni. Sőt, fejlődésről, szakmai munkáról, jelentős focisikerekről számolunk be önmagunknak, és izgatottan várjuk…..
Elég régen posztoltam egy másik sorozat kapcsán: ez a Zshelyszínek. Volt már poszt az amerikai kisvárosról, a lakatlan szigetről , a repülőgépről a barlangról és legutoljára 2008 októberében a kísértetházról. Hosszú idő után jöjjön a folytatás az űrhajóról!Az űrhajó…..
Korábban már írtunk a Karl Lagerfeld által Baptiste Giabiconi-ról készített hiányos öltözetű, tűsarkús fotósorozatról, ám akkor nem tudtuk megmutatni az összes képet. A tovább után most megnézhetitek a Purple magazinban megjelent teljes fotósorozatot. ..
Szehit 2009.09.07 14:30:15
Az 1980-as években Ghánában néhány üzletember városról városra járt saját kis mozgó mozijával. Ez annyit takart, hogy egy teherautóba betettek egy videólejátszót, szereztek néhány másolt hollywood-i filmet és ezeket pénz fejében levetítették a teherautó hátuljában az…..
Szehit 2009.09.04 17:20:21
Egy kis csemege angolul tudóknak.Az egyik angol volt szcientológus belebotlott egy Sea Orgos különítménybe East Grinsteadben (itt van az egyház angliai központja). Az egyikkel némi beszélgetésbe is keveredett, amit fel is vett a videokamerájával. Íme:   Az illetőről…..
  … de mégis igaz, hogy Erdélyben jártam, nem is oly rég. (Nem utazási beszámoló következik, dehát valahogy be kell vezetni a lényeget.) Persze az utazás előtt sok mindent hallottam arról, hogy gyönyörű szép, meg hogy rosszak az utak, és efféle sztereotípiákat.…..
Szehit 2009.08.24 21:49:58
A balesetmegelőzési kampányok esetében nem szokatlan a különösen nyres és durva demó, amikor azzal próbálják sokkolni, és ezáltal felelősebb vezetésre sarkallni az autósokat, hogy a maguk kegyetlenségében mutatják meg a balesetet. Én is láttam már nem egy ehhez hasonló…..
Szehit 2009.08.17 20:19:04
Modorosblog Az önjelölt sváb 2009.08.16 17:35:00
Seavas Olde, na, bisch scho wieda nume am Schaffe? (Servus Alter, na, bist du schon wieder nur am Arbeiten? - Szervusz Öregem, na, már megint csak munkálkodsz?) A Magyarországon eredetileg svábnak hívott germán közösség - mint az közismert - csak egy elenyésző része származik…..
A Permiere oldal összeállított egy olyan listát, amelyen a szerintük 40 legszebb hollywood-i szinésznő neve látható. Ezek szerint a legjobb csaj Mila Kunis, Jessica Biel csak a 11. helyet foglalja el és Isla Fisher is csak a 28. A képre kattintva Ti is megnézhetitek a felsorolást…..
Szehit 2009.08.02 18:17:10
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Szehit 2009.03.02 16:36:38
Arra gondoltam, a múltkori aggasztó témák után jó lenne egy vidám poszt. Szemezzünk hát a OT-k sikerjelentéseiből. Talán nem szép dolog mások kárán nevetni, de úgyse ismerjük az illetőket, akik írták, megsérteni őket nem fogom, sőt talán sikerül betekintést nyújtani egy…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
(A politikusokat néha lelövik. Vagy felrobbantják. Vagy felnégyelik. Sorozatunk ezeket a hősi és kevésbé hősi halottakat ünnepli. Vagy "ünnepli".) A független Nigéria negyedik elnöke 37. születésnapja előtt államcsíny segítségével jutott hatalomra, 38. születésnapja…..
LondON Oyster-Mindenki osztrigája 2009.01.20 18:15:30
             Alapfelszerelés mindenkinél.Ez egy bankkártya nagyságú,elektronikus kártya, az elektronikus jegy egy formája.Trükkös módon próbálják rászoktatni a jónépet, ezzel úgynis olcsóbb az utazás.Pénztáraknál,…..
LondON Nagy és piros 2009.01.18 12:47:00
Avagy a DoubleDecker            Ha a kevésbé szerencsések közé tartozol anyagilag,  akkor utazásaid nagy részét a fent látható csodával fogod megtenni. Cserébe viszont városnézhetsz,  a felső emeleti ülések…..
LondON Közlekedjünk I. ! 2009.01.14 23:20:00
 Aki Londonban jár, annak örök emléke lesz erről a közlekedésről.(példaul megfogadja, hogy a jövőben lóval fog közlekedni...)Kezdjük a Tube-al.Azt tudjuk hogy metroról beszélünk,  el kell szakadnunk a hazai 3,5 metró vonaltól.    12 metrovonal van,…..
    LondonrólLondon egy igazi világváros, népessége Magyarországgal vetekszik, és multikultúrális hangulatával igazi kozmopolita hangulatot áraszt. Úgy is mondhatnám, hogy az ami ma a Földön létezik az Londonban kapható, megtekinthető, élvezhető,…..