Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasoChrist

30 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Reklám 2010.11.23 10:35:00
Go, Elvis Predator, go! Na, így kell beindulni valahogy. 1 hónapja mutatták be a promo video klippjük, azóta zenetévék is szemlélik ezt, na meg a HammerWorldön is láthatók voltak, most pedig már egy országos lapban pomádéznak. Ha ilyen tempóval haladnak,…..
Hoze Pix 2010.09.21 17:31:00
Master photosNa kérem, mit hozott ma a postás? Beröttyentette Csukás Tibor fotóművész által készített képeink. A teljesség igénye nélkül csak a best ofok válogattan ki (váll-lógattam ugye bár), akit a teljes 1400 dbos sorozat érdekel írjon számomra a djhozeinfo@yahoo.com…..
Hoze Közlemény 2010.07.27 09:12:00
Sitten a Moszkvatéri késesUgye emlékeztek még a moszkva téri késsel támadó cigányra, aki jóformán belevágott egy pillangó késsel az arcomba 2008-ban? Majd köszönhetően a helyi tohonya biztonsági szolgálatnak el is sétált bűntetlenül. Nos most remek híreim vannak.Ez az…..
MasoChrist 2010.07.27 20:37:12
@Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu:

Elnézést a belepofátlankodásért, de a "karriert építeni" kifejezés alatt mit értesz? : )
Emberek. Apró bábok. Játék katonácskák. Rózsaszínes műanyagba öntött lélek, és élet. Hatalmas precizitással megmunkált egyedek, felsorakoztatva a futószallagon, egy képzelt jövő felé sodorja őket a hatalom, s végül ugyan ez kényszeríti pusztulásra is. Csupán a csend nem…..
Szellő hátán hordoz békét,Mely csendet szór a világra.A tükör mögül ablakát kitárva,S figyelte onnan élete végét.Elhamvasztott emlékképek,Elfújták a füstöt a földről.Hang halatszódott a temetőből,Végül aztán múltam elé lépek.Nem zengi háború dalát,Az a régi…..
Hoze Blogod anyák napját! 2010.05.02 11:36:00
Mivel köztudottan annyi kismama, és anyuka jár ide, (főleg gyakori sütemény-recept rovatomért) boldog anyák napját mindenkinek! Különösen Skinny Sixxnek, MasoChristnek, és Ysengrinnek, a három legkiválóbb kis ill nagymamának aki idejár!:) ..
Chris Novellái Virágoskert 2010.04.16 04:02:20
- Ímhol a növényzet.- Merre? Nem látom.- Persze, hogy nem látod. Hiszen a föld alatt bújnak meg.- Milyen mélyen?- Azt senki nem tudhatja. Csak az, ki neveli őket.- Ki gondozza ezt a kertet?- Neki nincs neve.- Mit tesz velük? Sokszor jár erre? Talán kifigyelhetnénk.- Őt még senki sem…..
Aki esetleg lemaradt róla, az itt, és most megtekintheti ezt az 1922-es remekművet, mely felszínre hozza az egyetlen, a hamisíthatatlan, true vámpírt, Nosferatu-t. :P Igazi siker volt a maga idejében. Jó szórakozást hozzá!     ..
Mostanában elgondolgkodtam pár dolgon. Végigvezettem apróbb gondolatfoszlányokban, és szép lassan, de annál biztosabban raktam össze a tökéletes képet. Érdekes, még is egyre határozottabban kijelenthetem, hogy semmi keresni valóm nincs ezen a rohadt helyen, ebben a rohadt életben,…..
Hoze Ezmiez - rovat 2010.02.28 22:49:00
Aki elsőként kitalálja, hogy milyen állat van a képen, az kap egy zacskónyi herét (ízlés szerint)!..
Hoze Blog és Filmblog 2010.02.28 11:35:00
2012 - Világvége velősen  Azt mondják, a 2012-es év nagy változást hoz az egész emberiség életében. Nostradamus ekkorra jósolta meg az emberiség végét, valamint a maja naptár innentől kezdve nem számolja az időt.Rengeteg következtetés létezik arról, hogy mi is fog…..
MasoChrist 2010.02.28 19:50:27
@SyntheticNecro: 2012HUF/ négyzetméter XD

@Kilian: Vagy egyszerűen megunták a számolgatást.

@Petruschan: Előszőr én is valahogy így akartam leírni a dolgokat, de inkább nem. Majd lesz humorcikk, de ezt kicsit komolyabbra akartam.
Hoze Közérdekű 2010.02.24 07:57:00
Megszűnik, vagy sem?Találgattok, vádaskodtok, hízelegtek, könyörögtök, ajánlatok, tanácsoltok azzal kapcsolatban, amit úgy 2 héttel ezelőtt közzé tettem: "Megszűnik a Hoze.Blog". Egyesek megint szentírásnak vették az itt leírtakat, változtathatatlan törvénynek, ami…..
MasoChrist 2010.02.25 21:38:23
@Vaddi:

Elkeserítő, de már én irányítom a blogot. XDXD
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
MasoChrist 2010.02.17 23:02:27
Egy percig nem állítottam, hogy bárkinél tehetségesebb lennék. Valami tenyérbemászó módon mosod ki magad a dolgokból. Itt már rég óta nem arról van szó, hogy jajj engem ezért ismernek, mert Hoze becsempészett a tv-be a kis hátizsákjában, és oké, hogy anno menzon klubbon felléptem. Talán azért, mert akkor olyan volt az imágóm, valamint jól el lehetett adni, mert volt is rá igény. Telt házas gyár buli volt. Azt hittem megfulladok. Na és? Most ha erre vered a nyálmirigyeid, akkor csak tessék. Annak a kornak már mikor vége szakadt könyörgöm.
"fellépett párszor Hoze mellet Mc-ként"?? Most érezzem megtisztelve magam, hogy istened mellett elereszthettem mocskos hangom? (mert ez olyan szintű) Arról meg, hogy ez "KÖNNYŰ"... Igen! Így a legkönnyebb! Protekcióval lehet a legjobb munkákat szerezni! Hoze sem mindig magától, hanem protekciókkal került oda, ahol állt. Nem egy bulira ingyen bejutás, valamint ismeretség egy hatalmas dárkos körben. Tehetség? Hát figyelj. A helyesíráshoz, nekem nem igazán kell tehetség. Történeteket meg bárki össze tud dobni. Na de ha még ért is hozzá!... ;D

utószavakként: Nem kötekedésből írtam. Csupán vélemény nyilvánítás, és felvilágosítás céljából. Megtekintését 16 éven aluliak számára nem ajánlott. Valamint, ha te is valami hasonlóan maradandót szeretnél alkotni, kezd ott, hogy kifested magad, és szerepelsz a Mónika showjában, mint: "Én vagyok az új magyar merilinmenzon!!!!!!"

Millió puszi.: Mazo Ala Krisztus
MasoChrist 2010.02.21 12:06:45
@-Hoze-:
Öröm látni, hogy leszedted azt a flood hegyet..
Hoze majd gyere fel msn-re, mert akarok kérdezni valamit bloggal kapcsolatban.
Hoze Blog 2010.02.07 15:19:00
Lesüllyedés még mélyebbreNem tudom ki vette észre, de a rock-sztárok többsége manapság kezd egyre vissza esni a "rajongóik" közé, de ezzel még nem is lenne baj, azzal inkább, hogy azoknak a legaljábbjjaik közé.... Akik csak azért mennek el a koncerjeikre, mert…..
MasoChrist 2010.02.09 01:50:31
Így hajnalban, ennyi fröcsögés után, most én is szeretnék szót kapni, ha nem is olyan nagy értékű, mint a többi itt kommentelőjé, de legalább vélemény. Őszintén szólva. Abba is bele kellene gondolni, hogy ezek az úgynevezett "szar arcok" vagy legyen akárki, többek között azért nagyobb létszámban a "New generation" megnevezésű, fiatal, és feltörekvő ifjúság csoportjába tartoznak. Ezek azok, akik még felnéznek az olyan, számukra "csillagokra" mint Riki, AFC Tomi, Linda, CBL, vagy Hozé... Ennek a fiatalságnak, meg pont, hogy inspirációra lenne szüksége, mert talán még akad egy kettő abban a bizonyos embertömegben, akik szeretnének később zenekart alapítani, és ők is eggyé válni ezzel a rnr-nak nevezett dologgal, életérzéssel. Számukra ezek az emberek jelenthetik a példaképeket, egy olyan embert akire felnézhetnek, esetleg még inspirálhatják is őket. Gondoljunk csak bele. Ha a zenész nem foglalkozik a rajongójával, akkor mi értelme a addig felépített, mondhatni "karrierjének"? Egy zenész, a közönségének csinálja alkotásait, és nem saját magának. Így elveszne a varázs. És igen is örülni kell annak, hogy legalább a koncertre lejönnek, és együtt tombolnak, az épp aktuell zenekar trackjeire. Szerintem, ha nekem megadatna az, hogy zenekarban játszanék, és ráadásképp még koncertem is lenne, örömmel fordulnék oda, még a "fos arcokhoz" is! Mivel legalább lejöttek, ha másért nem is, zenét hallgatni, látni élőben, és hányni egy jót a közWC-ben. Visszatérve a rnr fogalmára. Kinek mit jelent ez a kifejezés? Általában minden ember egy kicsit másképp látja a Rock 'n' Roll életérzést. Nem így van? Lényeg a lényegben: Szerintem nem számít lesüllyedésnek az, ha egy zenész kontaktot tart az épp közeledő rajongóival, legyen az egy 15 éves Emo-tól kezdve, a harminc éves alkoholista gótrokkerig.
Azt hiszem ennyi...

Mindenkit csókoltat: Chris
Egyik lépésről a másikra, de még mindíg nem értem el a célom. Mit hozhat ez a bizonyos szám? Mit hoz majd a holnap? Ha túl sokat gondolkodom rajta, idő előtt kiég a tudatom, és csak egy marék hamu marad belőle, amit könnyedén kifúj a szellő a helyéről. Hosszú idő telt el, és…..
MasoChrist 2010.01.24 12:12:14
MasoChrist 2010.02.03 21:31:41
@Le_Corbeau: Köszönöm, hogy kommenteltél, és köszönöm, hogy el olvastál mindent. Folytatom továbbra is az írást, nem fogok megállni. Révén, hogy asszony barátja vagy, biztosan találkozunk a közeljövőben. Sőt!:)
Üdv: Chris
Hoze Megint egy kép 2010.01.28 21:04:00
Dürer kert MasoChristel. Kattants...
Hoze Neubauten 2010.01.24 01:11:00
First TattooÉletünk első tetoválását nem kell különösebb magyarázat ötvözze. Úgyis csináltatni akartam évek óta X dolgot, s jobb, hogy nem, - ha ezen összes terv fel lenne varratva testemre, úgynéznék ki, mint egy skizofrén balfasz. Helyette mit tesz isten. 27 év után van aki…..
Chris Novellái Kóma világ 2010.01.02 14:07:00
 Segítsetek. Hangom már halványul. Kevésbé hallom jól önmagam, de azt tudom, hogy ha már nem hallom amit mondok, attól még folytatni fogom. Ritkul... Egyre jobban ritkul a levegőm. Meg fogok fulladni. Érzem... Érzem, hogy nincs több levegőm. Nem látom a világot magam körül.…..
Az idők kezdete előtt, mikor minden megszületni készült, megszülettek az álmok. Az álmok válogatás nélkül fertőzték meg mind azt amit a Nagy Teremtő felépített, addíg, míg az egész világ egy álommá vált. A teremtő létrehozta Nap-ot, és kinevezte az álom legfelső urának.…..
Chris Novellái Trauma Gyár 2009.01.16 22:08:00
Szombat van, és te ma már harmadszora hánytál. - Mondta Jack, és leüllt a székkel szemben helyezked ő lépcsősor második lépcsőfokára, és közben rosszallóan nézett a székben lekötözött személyre aki épp akkor ébredezett. Ez a személy Gregory volt, Jack főnöke. Gregory…..
Chris Novellái Csak úgy, mint én 2009.12.16 22:00:00
Egy szó, mint száz, nemképes kifejezni az érzést, melyet már az ember ősidők óta érez, de a multat feledni kell, s csak a jelennek élni, csak úgy, mint én. Fekete fátyolát felfedte az éjszaka, s azon derűs éjjelen, hol a szerelem úgy lángolt, mint az izzó parázs, egy dallam…..
Hoze Anyádat - rovat 2009.11.07 20:56:00
Nesze neked új (szar) Msn!Gondolt egyet tegnap éjjel a Messenger szolgáltató, és kötelezővé tette a legújabb Msn letöltését a felhasználói körben. Erről az új változatról eddig is tudni lehetett, hogy egy undorító használhatatlan szar, ami felborítja az addig jól megszokott…..
Hoze Programajánló 2009.10.28 09:51:00
Halloweeni party tippekSzombatra esik ez az úgynevezett halloween, amelyről már tavaly is módomban állt írni. A véleményem nagyon nem változott azóta, úgyhogy akit érdekel olvasgassa vissza.Egyetlen változás lesz, hogy idén mostmár tényleg beöltözöm 31-edikén: a jelmezem 'gonosz…..
MasoChrist 2009.10.28 14:14:20
@Tomi,Flippy----> www.flippyblog.mindenkilapja.hu: HOZE írja Christől épp:
Királyság. Bár még egyeztessünk a tallkozót illetően, mert nem fix még ez a fél 6.
Légy este msnen fiam.!
MasoChrist 2009.10.28 14:27:18
@Tomi,Flippy----> www.flippyblog.mindenkilapja.hu: JA BASSZAMEG.
Azthittem hirtelen a hétvégi találkozóra érted!!!!

Ma fél 6-kor MOM, igen.
Ákos, és Midian is jön.

Úgyhogy ma akkor ott találkozó!