Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meronem

0 bejegyzést írt és 347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Slipknot közösségi felületein jelentette be, hogy megválnak a dobos Jay Weinberg-től. A zenekar elmondása szerint, megtisztelő volt, hogy az elmúlt három albumon Jay velük dolgozott, noha Joey-t soha senki nem helyettesítheti. DE! A Slipknot is fejlődik folyamatosan, ezért úgy döntöttek, hogy vége…..
Állítólag Rufus Taylor, a Queen dobosának, Roger Taylornak a fia ugorhat be a Foo Fighters dobcucca mögé. A The Darkness dobosaként is ismert zenész, aki egyébként Taylor Hawkins keresztfia, a pletykák szerint még csak a következő turnéra szerződött le a csapattal (azt nem tudni, a But Here We Are…..
A deathcore hősök Tryannatophia és Aeons Of Oblivion című lemezeikkel meghódították a death metál színteret, most pedig új lemezzel emelik a tétet. A Heritage budapesti lemezbemutatója május 13-án lesz a Dürer Kertben, a zenekart pedig a szintén remek Exortionist, a Dagger Threat és az Abbie Falls…..
Bemutatta a Remember Me című dalát a Currents, mely mellé egy nem kevésbé jó hírt csatolt a connecticuti metalcore brigád, ugyanis érkezik az új nagylemez! A The Death We Seek megjelenése május 5-re lett bedatálva, alább a borító, dallista, a korábban kiadott címadó tétel, a szintén már bemutatott…..
Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.Egy kis izom…..
Második szólóalbumára készül Greg Puciato. A nemrégiben még Jerry Cantrellel turnézott volt The Dillinger Escape Plan frontember július 1-én adja majd ki a Mirrorcellt, erről a Lowered után a Never Wanted That mutatkozott meg a nagyközönség számára...
meronem 2022.05.24 08:18:49
Hétfői sajtótájékoztatóján Cristiano Ronaldo döbbenten fogadta, hogy Coca-Cola termékeket kínálnak neki és azonnal egy mozdulattal meg is szabadult a kihelyezett üvegektől. Nyilvánvalóvá tette, hogy ő inkább vizet iszik mintsem, hogy az amúgy UEFA Euro 2020 szponzorának termékét fogyassza. Sőt,…..
Kis cicik Niki 2018.12.24 07:50:00
meronem 2019.01.12 15:29:34
Enikő tanár volt Magyarországon, most pedig Ausztriában él és dolgozik. Arra a felvetésre reagálva írt, hogy mi lenne az az összeg, amiért visszaköltözne Magyarországra, de leveléből egy olyan kép rajzolódik ki, amiből kiderül, hogy mindez nem csupán (vagy nem elsősorban)…..
meronem 2019.01.08 18:12:45
@kék madár: persze, sokba kerül a stadion, de ha jön egy focicsapat vagy sztáregyüttes és putri a helyszín, akkor meg az a baj, hogy O1G hagyja lerohadni.
A 180 milliárdot eloszthatod akárhány felé, kijöhet 200e HUF/közalkalmazott ingyenpénz, oké, jól jönne, de hány évre is kell szétteríteni? Meddig fog kitartani a Puskás? 30? Az máris komoly 700 Ft/év/közalkalmazott.
Persze ha csak a posztoló kapná meg, az máris komoly summa.
Mondom mindezt egyszerű közalkalmazottként.
Határátkelő Mi a magyar álom? 2019.01.05 06:30:00
„Halászlé paprikás csirkével? Osztrák életszínvonal? Három tenger mossa?” – tette fel a magyar álomról szóló kérdéseit András a tegnapi posztban, én pedig úgy éreztem, ez elég érdekes téma ahhoz, hogy megpróbáljuk tovább gondolni. Az első próbálkozás az enyém, de…..
meronem 2019.01.06 14:16:36
@Csodabogár: még csak az kéne, hogy a feleségem vagy az anyósom főzzön... kiájulnék a fotelből.
Szóval köszi a szereotip véleményt a mucsai magyar férfiakról.
Kezdjük azzal, hogy a bringázás közben nem hallgattam zenét, hogy érzékeljek mindent, ami körülöttem történik. De ez nem akadályoz meg téged abban, hogy te hallgass. Szóval egy adag afrobeat jön az olvasás mellé. Igaz, hogy londoni, de nyugat-afrikai alapokból táplálkozva, rezes front-lányokkal.…..
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
meronem 2018.12.18 09:10:20
@aranyláz: és akkor mi van? Medgyesi még többekben nem tetszett. Lehet szavazni és nemzeti konzultálni.
Ja, és dolgozni.
meronem 2018.12.18 16:23:54
@szociál: Valami bajod van a cigányokkal? Netán rasszista vagy?
meronem 2018.12.18 16:27:20
@Parasite: magyarázd már el, hogy hogyan lehet rajtunk 1000× több pénzt keresni
Ez a kvíz megy mostan a kormánysajtó vidéki lapcsaládjának online felületein:   Próbálom értelmezni gyorsan: Ha nem havazik karácsonykor, az a kereszténység fennmaradását veszélyezteti. Igaz, Jézus urunk születésekor sem havazott (mármint Betlehemben), de ezen lépjünk most nagyvonalúan túl.…..
A kemény fagyok beálltában, és az ünnepek közeledtében bízhat a kormány. Ha nem az év végén fogadták el azt a több szempontból is felháborító törvénycsomagot a kormánypárti képviselők, akkor most komolyan kéne számolniuk azzal, hogy minimum a rabszolgatörvényt vissza kell vonniuk a magyar polgárok…..
Gerillakuka Hogyan szelektáljunk? 2018.11.08 05:43:44
Hogyan is produkájuk azt a bizonyos minőségi szelektív szemetet? Meddig jó mosogatni a műanyagot, és honnan vízpazarlás? Letépjük a papírcímkét a konzervdobozról? Akkor most sok kis idióta szabályt kell betartani? Ahány szemét, annyiféle gondoskodás? Megírtuk már, hogy szelektálni csak…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
meronem 2018.11.25 14:17:01
@exilis: mi az értelmes ember válasza arra, hogy tízmillió bangladesi, 20 millió pakisztáni, 3 millió afgán, és akármennyi millió harmadik világbeli ember be akar jutni Ojrópába, mert csak?
meronem 2018.11.25 14:19:27
@kacsa28: a Momentum kit tekintene partnernek?
Hatalomra kerülése óta Orbán folyamatosan kampányol. Bár ez a kampánykormányzás 2015 óta egy látszólag nagyon nemzeti érdekről, az ideköltözni vágyók kívül tartásáról szól, a helyzet az, hogy a migrációs kampánysorozat épp azt bizonyítja, hogy Orbán mélyen lenézi és megveti a…..
A Duna Paksnál   Kevésen múlt, hogy a nagy meleg és az alacsony dunai vízállás miatt nem kellett leállítani a Paksi Atomerőművet - írja szinte a teljes független sajtó a G7 cikkére hivatkozva (a kormánypárti propagandatermékekben még ezt az óvatos problémamegközelítést se keressük: a paksi szent…..
Pangea Mi lesz veled, Afrika? 2018.07.22 16:28:43
Afrika (ezen belül is Fekete-Afrika) kitartóan magas népességnövekedési ütemével kapcsolatban kifejezetten hajmeresztő előrejelzések jelentek meg, az ENSZ "közepes" forgatókönyve szerint 2100-ra akár 4,4 milliárd fősre is nőhet a fekete kontinens lakossága,  mivel első ránézésre alig érvényesül a…..
Kimondom "keresztény" (=nem zsidó, nem muszlim, nem "Soros-bérenc", ráadásul néha templomban is megforduló) jobboldali, konzervatív (felvilágosodás-kritikus) magyarként: a magyar asszimiláns, kevert nemzet. (A kevert nemzet folyamatosan asszimilál, tehát eredeti önmaga kisebbségbe kerül, illetve…..
meronem 2018.05.30 10:25:59
A Magyar Ateista Társaság tagjai hívták fel először a közvélemény figyelmét a ma megválasztandó EMMI miniszter, Kásler Miklós tudományellenes kijelentéseire, melyeket a fundamentalista keresztény 777blog.hu által szervezett, „Isten és tudomány szolgálatában” beszélgetésen tett. Ugyan számtalan…..
Nem az fáj, ami mondanak, hanem ahogy mondják – nagyjából így reagált a leendő emberminiszter, Kásler Miklós, a Magyarországon világhírű onkológus az őt ért kritikákra. A jelek szerint kifogyhatatlan örömforrása lesz ő a politikai humor szerelmeseinek...