Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebtelep

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utoljára rendezték meg a világ egyik legnagyobb biciklis demonstrációját, a budapesti Critical Masst szombaton. A szervezők szerint ugyanis a felvonulással már elértek mindent, amit akartak. Kürti Gábor és Sinka Károly úgy tippelték, több bringás jött el, mint eddig bármikor,…..
zsebtelep 2013.04.21 21:24:28
@kisszili01: 1 órádba telt mire eljutottál budáról budára úgy hogy csak a rakpart+attila út volt lezárva. Te sem leszel hülyébb, kérjük a következő OPNI szökevényt!

Jó volt srácok, nagyon jól éreztük magunkat a felvonuláson!
Subba Harc a kúton 2013.04.10 09:36:34
Egy rakás dühös kanca tépi egymást, de hogy! Az a sok szekus sem bír velük, úgy elment a séró. Jó szórakozást! ..
zsebtelep 2013.04.10 18:11:07
@magyar vagyok gatyábo fingok:
köszönjük hogy belinkelted az összes kendvenc videód playlistjét is
Tudod mi történik,ha egy hím patkány mellé beteszel egy másik patkányt? Rámászik és megpróbálja megtermékenyíti. Ezután mondjuk lepihen vagy,eszik. És mi történik ha beteszünk egy másikat miután az elsővel végzett?Arra is rámászik és ha ezután egy harmadikra cseréljük ez…..
Alighanem a világ egyik legalacsonyabbra épített vasúti felüljárója található az Egyesült Államokban, az észak-karolinai a Durham városában. Magassága mindössze 11'8", vagyis alig több mint 3 és fél méter. A hídnak saját rajongói oldala is van, melyből kiderül, hogy száz…..
Idén nyáron a tököli reptéren tartották a Ford majálist, ahol egy szlalompályán is bemutathatták tudásukat a Kék Ovál rendjének tagjai. Bár Sabine Schmitz óta tudjuk, hogy a Transit nem megy rosszul a Nürburgringen, de most RSEscort egy szinte széria Transittal bebizonyította,…..
zsebtelep 2012.09.19 21:49:01
Ez az mk3: encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToiRUqYiCUGju2K3g7BGHe_5X-QmF0KO_JeQgBW3IqW4vJBHgwpA

A cikkben szlalomozó nem is 4 hanem 5 :) (ovális hűtőmaszkos) en.wikipedia.org/wiki/Ford_Transit
Lényeges dolgok ám ezek... :Ö)
Szerda este ismét összerezzenhetett a tech-világ gyomra, mert bejelentették a már mindenki által ismert TheirPhone 5-ös verziójának megjelenését, amelyet 199, 299 és 399 dolláros áron lehet majd megvenni (persze külföldön) és 16, 32, ill. 64 gigabájt beépített, és sehogyan sem…..
zsebtelep 2012.09.13 14:00:39
@Tomi from Space:
Rossz a hasonlat, egyik kocsiban sincs annyi műanyag mint egy sgs3-ban D:
Pénteken megoldottuk a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez az új reklámkampánya az október 1-jén elinduló RTL2 tévécsatornának. Kommentelőink rengeteg olyan örökigazságot írtak "A beton kemény"-től "Az élet…..
Már jó ideje hőségriadó van, én is igyekszem minél több időt vízparton tölteni. Ez a meleg mindenkit kivesz valamennyire, eleve nehezebb odafigyelni, ingerültebbek is vagyunk. Meg tudom erősíteni Richárd tapasztalatait, tényleg találkozni az általa leírt sofőrtípusokkal. Igaz a…..
zsebtelep 2012.07.05 15:00:50
@bunkó: nem, de a múlt héten olyan rendőrt láttam akit csoportosan megbüntettünk volna úgy igazán.
M1-M7 kivezetőn 100as tábla után 80 körüli tempóval tötymörgött a belső sávban. 7-8 autó felkúszott rá hátulról (középsőben-külsőben is), de az maradt ott mint aki arra vár hogy jobbról megelőzzék. kb a tescós lehajtónál méltóztatott elhagyni a belső sávot.
A mostani hőség már nem mondható kellemesnek, sőt, ez már veszélyes. Nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot juttass be és ahogy tudod, hűtsd magad. Mielőtt magasabb szintű tanácsokat adnék, térjünk inkább rá a bejegyzés lényegére: tudd, honnan tudsz hűsítőt szerezni, még…..
Keze ügyében a több mint 5 colos Galaxy Note és a legújabb Tab. 3D tévé és internetező hűtőgép: sokunk számára irigylésre méltó helyzetben van, hisz a mindig legújabb kütyük között dolgozhat. Az ad:renalin Kováts Botonddal, a Samsung Electronics Magyar ZRt. marketing…..
 Elvesztettem a régi nem túl okos telefonom, hát muszáj voltam beszerezni egy másikat. Az új már okosnak nevezi magát, bár kick-boxban még én vagyok a jobb. (Kicsit szokatlan az új környezet, de majd megszokom.) Ezek után ismerősöm - akitől a telefont vettem - ajánlott egy…..
zsebtelep 2012.01.16 16:30:53
@aha, persze:
Én régi 3G-n használom a smartcityt és az utóbbi frissítések óta dög lassú lett, és bugos is tényleg (néha egyszerűen nincs menetrend, üres a menü:) )

Az a legjobb amikor megnézem a bkv.hu-n a menetrendet, kinézek egy buszt, leballagok a megállóba és látom amint elmegy 3perccel előbb. az ott kihelyezett tábla szerint pedig 6-7percet késve érkezik a következő :)
Grafitember továbbra is a vad kalandok embere. Menő art director volt egy reklámcégnél, de energiáit egyre inkább a népszerű underground képregényoldal, a napirajz.hu-ra fordította. Aztán maga mögött hagyta mindkettőt, hogy elmenjen vázépítő tanoncnak egy neves olasz…..
zsebtelep 2012.01.03 22:25:45
A mai poszt kapcsán nehéz eldönteni, vajon a lehúzás volt-e a közterület-felügyelet szándéka vagy szimplán rosszul értelmezik a KRESZ-t. Esetleg a kettő együtt. Sokan talán nem is tudják, hogy jogtalanul büntették meg őket, így pénzüket szépen benyeli a hatóság. Zsolt…..
Az angol szerint Rosberg lesz a Forma-1 következő nagy durranása, bármikor áttörhet az elithármashoz. "Mindannyian úgy gondoljuk, hogy a legjobbak vagyunk, aki nem így érzi, második lesz. A legjobb Vettel, Alonso és Rosberg. - nyilatkozta az angol a spanyol El Paisnak. - Vettel…..
IDDQD Az Armageddon elmaradt 2011.05.22 13:03:49
 ...de lesz helyette Carmageddon! Nem tudom, hogy direkt a tengerentúlon komoly hisztit kiváltó, befuccsolt világvége-jóslat idejére időzítették, vagy véletlen, mindenesetre a carmageddon.com oldalon elindult egy visszaszámláló, ami csak azt jelentheti, hogy a nagy pre-E3…..
Európában Sensation névre hallgat a HTC új mobilja, amit Londonban mutattak be. Pont a napokban teszteltem a Desire S és az Incredible mobilokat és arra jutottam, hogy bizony valamit fel kell mutatni a cégnek, ha nem akar nagyon lemaradni a többi gyártóhoz képest. Most úgy tűnik…..
Android Itt a Samsung Galaxy S II 2011.03.28 03:52:00
Az Androidcommunity stábja volt olyan szerencsés, hogy az elsők közt megtapogathasson egy Samsung Galaxy S II-t a Samsung androidos készülékeinek következő zászlóshajóját. A minden eddig mobiltelefonnál vékonyabbnak találtatott készülékről jó sok fotót is készítettek, amit…..
  „We all live every day in virtual environments, defined by our ideas” (Michael Crichton)  Soha nem látott aprólékossággal kidolgozott, az ideális szépségbe minden kockában belehaló animációs filmet készített Alex Roman. A madridi CGI-grafikusművész létező,…..
f1 Mi ez a McLarenen? 2011.03.08 12:35:00
Az utolsó, barcelonai teszt első napjának reggelén Jenson Button különös orral futott. Az autosport.com szerint mérőszerkezet van a domborulat alatt, ami a pillérek segítségével menet közben méri az első szárny terhelését és/vagy lehajlását.Nem új megoldásról van szó, a…..
Jajj,de csúnya! Atatürk beájulna 2011.01.18 16:43:00
A törökökről mindig is tudtuk azt, hogy autók iránti vonzalmukat nem kell megkérdőjelezni. A tuningot sajátságos módon értelmezik, a kivitelezést meg pláne. Adam990 is egy ilyen jószágot küldött, amely -talán, a kilincsekből gondolván- a török Fiat-klón, a Tofas egyik…..
zsebtelep 2011.01.19 18:53:16
f1 Fekete lesz az új McLaren? 2011.01.05 13:55:00
A csapatboltból eltűnt az ezüst, helyette fekete van. Külföldi oldalak szerint leváltják az eddigi alapszínt: az istállóból idén teljesen kiszáll a Mercedes, csak motorszállítóként marad, és mivel saját autóit mindenképp ezüstre festi, a McLaren megszűnteti ezüst nyilait.…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
A legbizarrabb befejezése lenne a világbajnokságnak, ha esetleg biztonsági autó vagy sárga zászló alatt érne véget az idényzáró futam. Tegyük fel, hogy Abu-Dzabiban Vettel-Webber-sorrendben vezetne a két Red Bull, míg Alonso harmadikként haladna. Ha így futnának be, a spanyol…..
Na, itt van egy kis hazai információ, hogy jobban képbe kerüljünk. Elképesztően exkluzív és nevük elhallgatását kérő forrásainktól megtudtuk, hogy összesen 130 ezer iPhone és 25 ezer androidos telefont van forgalomban Magyarországon.Saját házi statisztikát is…..
Aki letöltötte, átkozza a napot, a kettővel ezelőtti generációt ugyanis rendesen két vállra fektette a legújabb operációs rendszer: az iOS 4 ipari hulladékot varázsolt az iPhone 3G-ből, láttam eleget szitkozódni, dühöngeni Ádámot ahhoz, hogy ne legyen kedvem felrakni az új…..
zsebtelep 2010.09.04 21:51:30
@Uncle_Jay:
vámmentesek, de a zagg-ot én nem tudom ajánlani telefonra, sokkal drágább és tapadósabb tapintása is van.
Shieldskins, BestSkinsEver, Ghostarmor
olcsóbbak, normális használat mellett ezek sem karcolódnak, de egy brutál kulcsos demonstráció már apró nyomot hagyott nálam :) (ittas voltam, na :p)
A zagg viszont tényleg kirúgja magát simára pár perc alatt, akármit csinálsz.