Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kavics.bpfreelance

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
kavics.bpfreelance 2014.08.29 22:39:54
Két hónapnyi vendégeskedés után könnyes búcsút vettünk a Karboszaurusztól, és Ő hazatért szülővárosába, Hamburgba. Több, mint 1300 kilométert tettünk meg, 18 órát utaztunk, hogy visszaszállítsuk, és ha már ott voltunk, körbevezettettük magunkat Európa legnagyobb…..
kavics.bpfreelance 2010.10.21 22:11:42
Alig több, mint fél nappal ezelőtt leültünk négyen, hogy megoldást találjunk Budapest tarthatatlan tömegközlekedési állapotára.Egy régi ötletet leporolva, igyekeztünk kitalálni egy reményeink szerint egyszerű és használható rendszert, amit elkezdtük terjeszteni (Facebook:…..
Nemrég éppen a motivációról néztem egy előadást, amiből kiderült, hogy Amerikában már több cég is alkalmazza az úgynevezett ROWE (Results-Only Work Environment - Eredményvezérelt munkakörnyezet) stratégiát, aminek az a lényege, hogy azt csinálsz, amit akarsz, akkor jársz be…..
Múlthét csütörtökön elindítottuk a kalandot.. igaz az első meetup inkább egy kicsit terápiás hangulatúra sikeredett, de utólag úgy érzem jobb ez így! Kell a kisebb csoportos ismerkedés, az első körös érdeklődéssel, ez alapján is van bőven min törpölni, hogy akkor most kb.…..
Mert jó hogy lett, mert miért ne volna :) / let's get it started, yee :)meetup honlap / meetup homepage: http://www.meetup.com/bpfreelance/ eddig ennyi...dolgozni is kell néha :D ....
A Jelly egy közös nap, amikor azért találkozunk, hogy a megszokott hétköznapi közegből (otthon, iroda, kávézó…) kiszakadva, inspiráló közösségben és környezetben együtt dolgozzunk. Elsődlegesen mindenki a saját projektjén, de beszélgetni, nevetni és közösen…..
Nem kell orvos!! hangulatjelentés 2009.01.07 23:58:12
Ha most bejelentenék hogy világvége lesz, nem pánikolnék. Megnyugvás, beletörödés, és békés nyugalom. Inkább. És egy egész apró mosoly a szám sarkában...