Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó összefoglaló következik a tegnap esti Olaszország-Oroszország barátságos meccsről. Nagy valószínűséggel értelmesebb gondolatokra is képes lennék, ha nem ugrált-akadozott volna úgy a stream, ahogy, voltak pillanatok, mikor azt vártam, kopognak az ajtón és vigyorogva…..
nd 2012.06.02 11:03:59
„Nem ártana ezt a kifejezést megtanulni: zéró tolerancia! Semmi engedmény a csalás és a hazugság számára! Azonnali szigorú büntetést kell kilátásba helyezni, és azt maradéktalanul megvalósítani, hogy kellően elrettentsen. (…) Mindenki úgy válaszol (az EU…..
nd 2012.04.01 18:25:33
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
liberálkommunista proli? ejjha, ez ám a fogalomzavar, a töri óra gondolom kimaradt...
A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…   Sziasztok! Tudjátok, néha…..
Március 15 kapcsán Petőfi fordítója, Giuseppe Cassone jutott eszembe. Róla szól a poszt.   In piedi, Magiari! La patria chiama! È giunto il momento, ora o mai più! Schiavi saremo, o liberi? È questa la domanda: scegliete! Sul dio dei Magiari giuriamo giuriamo: noi schiavi non…..
nd 2009.03.15 18:34:54
Olaszországban készülnek a március 15-ei zavargásokra a magyar radikálisok. A különféle mozgalmakból összeállt elit alakulat programja elég zsúfolt, de ígérik: a tavalyi rossz eredmények után megpróbálnak javítani valamit a magyar radikálisok…..
nd 2009.03.12 22:50:37
@Káposztakukac: ostoba és bunkó vagy egyszerre, elég balos párosítás...