Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lernal

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második alkalommal lépett fel a Skillett a Volt fesztiválon, ráadásul most már az egyik nagyszínpadon, nem egy kisebb fedett helyre beszorulva, mint 2014-ben. A koncert előtt nem sokkal beszélgettünk a keresztény rockzenekar főnökével, John Cooperrel...
lernal 2016.07.04 15:44:34
Az van ugyanis, hogy ma este fellép a Moonspell, akinek azt mondják, hogy elég jó lett az új nagylemezük. Olyanok lesznek még velük a Barba Negrában, mint a francia Dagoba valamint a görög Jaded Star. Ja, és ne feledjük a magyarokat sem, mert lesz Nevergreen De Facto és Gyöngyvér is.…..
lernal 2015.10.24 23:52:22
Nem csak Magyarországon tartották március másodikán a nemzeti Eurovízió-döntőket, és nem csak nálunk sokkolta az eredmény a nézőket. Igaz, Örményországban magával a dallal nem volt bajuk az embereknek, sőt, igazából semmivel, ott csupán az okozott meglepetést, hogy a nyertes…..
lernal 2013.03.04 10:17:03
A Kutyostat egy fős, reprezentatív mintán végzett felmérése szerint a lakosság döntő többsége örömmel venné, ha a Margit-szigetet leúsztatnánk a Parlament elé. Ezért mi így fogunk tenni. Úgy tudjuk, más pártok gyárak, hulladéklerakók, és mindenféle egyéb ronda hátterek…..
A 30 fokos átlaghőmérsékletet égszakadás és földindulás teszi változatossá, ez persze a vébén részt vevőket nem zavarja. Rendületlenül hozzák az élvezhetetlen focit. A kertévék sem használják ki ezt a ziccert, így a kábeltévéken érdemes keresgélni. Az m1, mint az elmúlt…..
Egyszer már volt itt a Lángoló Gitárokon Soerii & Poolek-klippremier, de az semmi nem volt ahhoz képest, ami most jön. Akkor csupán zöldre festett pucér lányok szerepeltek a videón, most viszont maga Renáta, aki foglalkozását tekintve pornószínésznő, ami a mai világban már…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
comment:com Oszkár-morzsák 2009.02.23 11:32:00
Nu, ez is megvolt, az RTL-en csak a végét láttuk, de az is elég volt, a szokásos nyögvenyelős fordítással, böszmeségekkel, félrebeszéléssel és az obligát kegyeletsértéssel, mert persze az elmúlt évben elhunytakra emlékező montázsba feltétlenül bele kell pofázni. Néha…..
lernal 2009.02.23 11:39:21