Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsákos Dildó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magas lányok különféle kipellengérezését még mindig mélyen elitéljük.A kép innenKedves Blogolvasók!Az én történetem valójában nem egy szakításról szól, hanem az első és egyben utolsó randimról egy sráccal, akitől megtanulhatjátok, mit nem szabad mondani egy első…..
A nagyszájú csávó szeret hősködni: Én megverek bárkit! Nekem jöhet akármilyen kétajtós szekrény! Ha tízen jönnek rám, akkor sem tudnak megverni! Fél kézzel kiütöm! A kép innenKedves Szakítósok!A múltkor már küldtem nektek egy sztorit,  és a hozzá kapcsolódó…..
Zsákos Dildó 2009.01.14 17:58:06
Kedves Lara !

Ő tudott az internetes szókincsedről ? Vagy azt már ráhagytad ? mert nagyon fontos hogy azt elfelejtsd, hiszen nem lesz hitele annak amit mondasz, ha édesemezel sokembert meg játszod a játszmáidat. Azokat gyorsan felejtsd el.

Tanulság:
1. Nagyon fontos egy férfinél, hogy hogyan viszonyul az alkoholhoz. Ha agresszív lesz tőle akkor lapát. Néha kiújul az agyhugykő és bárki lehet agresszív, de ha kétszer előfordul akkor lapát. Szerintem. persze ha 10 év alatt kétszer akkor azért az más kérdés, de mindenki tudja miről beszélek. Figyeld meg mit iszik, miért, hogyan. Nagyon sokat le lehet vonni belőle. Ki sznob, ki kultúrivó és legfőképpen ki az aki élvezi magát az ízhatást. Tapasztalatom haverok körében az, hogy aki borvidékről(vagy pálinkavidékről :D) származik valahogy jobban boldogul ezzel a kérdéssel és nem agresszív. Van köztük is csak kisebb az arány.

2. Akibe nem vagy szerelmes azzal ne legyél együtt ennyi ideig. Szexkapcsi oké, de ez az együtt vagyunk de nem szeretem másfél évig mert rendes az nem járja.

3. Látjátok nők nem minden az ha valaki emlékszik az évfordulókra. Én speciel nem nagyon tartom őket észben. Bár ez meg tipikus férfi bug úgy vettem észre. Erre nekünk kéne rászokni :)

4. Akinek ilyen mértékben befolyásolja az anyja az életét annak lapát. Felad egy kemény dugást hogy virslit zabáljon ... Gondolom nem 15 éves volt a srác.

Ebben a két srácban sok negatívum volt, akiket megírtál. Ne a gyökeres ellentétüket keresd, inkább beszélgess sokat és figyelgesd mit mikor hogyan csinál meg miért. Próbálj képet alkotni a személyiségükről. űjó ötlet ha leírod azokat a negatívumokat amiket nem szeretnél látni de ne légy háklis. Óva intelek attól, hogy megalkosd az álomlovagot mert az bizony sose lesz. Nagyjából ennyit gondoltam mint pár hosszú és sok rövid kapcsolatot megjárt férfi. Csókoltatlak hülye picsa ;)

U.I.: a srác aki mostmár apa, kurvára megérdemelne egy permanens verést a gyerek miatt ...