Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fidelitas Esztergom "Muflon parti" 2009.04.27 14:47:00
Párkányi barátainkkal az MKP ICS Via Nova csoportjával közösen múlt hét szombaton rendeztük meg az idei év első „Muflon partiját”. A partin sok kedves barátunkkal együtt az MKP ICS Via Nova országos elnöke Nagy Péter is részt vett. A „vadmenü” a…..
herke 2009.04.28 20:13:46
 Sz. kommentelőnk hívta fel figyelmünket Mesterházy Attila frakcióvezető-jelölt nyilatkozatára:  „Abba a generációba tartozom, amelyiknek már folyamatosan versenyezni kellett, az én életemben ez természetes” - mondta Mesterházy Attila annak kapcsán, hogy Veres…..
herke 2009.04.19 01:59:24
A mellékszálhoz egy adalék:

meggyesahibas.blog.hu/2009/04/17/a_fidesz_kizarta_a_partbol_meggyes_volt_kampanyfonoket

Ismerem Horváthot, ebben a párton belüli csatában ő a "jófiú", Meggyes a "rosszfiú", a Fidesz mégis a rossz oldal mellett állt ki. Vajon miért?
Úgy jár néha az ember, hogy bekapcsolja a TV2-t, és percekig csak csodálkozik. Mintha a Filmmúzeum retró-romantikáját kapná véletlenül az esti híradó helyett. Pedig a tragikomédia főszereplői elvileg már nem csókos elvtársak, hanem Válságmenedzser Yuppie-k, ugye.…..
herke 2009.04.05 23:24:49
herke 2009.04.05 23:53:43
@Admiral William Adama:

Pléhpofával pléhbekről.

Szegény Flash Gordon, azt mondták neki, ez egy modern baloldali párt, aztán megszólalt a hang és szinte látszik az arcán, ahogy egy pillanat alatt megcsapja Marx, Lenin és Sztálin konzervált lehelete. Mit tegyen? Ha énekel, és kikerül a konzervatóriumra a videó, az égés. Ha nem énekel, ezek a vén komcsik megjegyzik és megbuktatják két hét múlva. Flash Gordon a kisebbik rosszat választotta - apró, önkéntelen rángásra emlékeztető mozgásra adott parancsot mimikai izmainak, mely a jelenlévők számára akár éneklésre is hasonlíthat, bár hang nem jött ki a száján. "Majd a konzinak megüzenem, hogy rohamom volt" - villant át az agyán miközben csigalassúsággal teltek a másodpercek édesanyjától karácsonyra kapott karóráján. "A szocpolt végképp eltörölni" - a gondolatra majdnem elmosolyodott, de még időben sikerült komolyságot erőltetnie magára. A pillanat elmúlt. Az utolsó traktust is eljátszotta a zenekar. Új időszámítás kezdődött a galaxisban.
herke 2009.04.06 01:00:20
@dark future:

Bezony, a coccialista establishement 50 év alatt eljutott a degenerációnak azon fokára amire a korábbi arisztokráciának olyan 500 évre volt szüksége.

Come on God, answer Me. For years I'm asking you Why? Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is Justice? Where is Punishment? Or have you already answered? Have you already said to the world: "Here is Justice! Here is Punishment! Here, in Me?"Biohazard: Punishment Biztos…..
Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar poltika színesebb egyéniségei közé tartozik. Nem sok kollégája van például, aki kizárólag a személyével foglalkozó bloggal büszkélkedhet. Aztán olyanból sincs sok, akinek a házát felgyújtották. Most azonban foglalkozzunk inkább…..
herke 2009.02.04 19:24:57
@KukacAV:

"Érthetetlen, hogyan vállalhat egy ilyen figurát egy országos nagy párt."

Keresd a pénzt.

Esztergomban volt pár nagy beruházás 2002 óta (amióta a nagy párt nincs húsosfazék közelében). Élményfürdő 3-4 milliárd forintért (nem egészen tiszta, hogy mennyiért) az eredetileg tervezett 2 helyett, egy 5000 m2-es főtér felújítása 1 milliárd feletti összegért (négyzetméterenként 200ezer feletti összegbe volt a mexikói köves, egyébként éjszakánként gyönyörűen kivilágított főterünk). Aztán lett egy esztergom.hu amire 320 milliót fizettek ki alsóhangon, de kvázi senki nem használja semmire. És a sort még lehetne folytatni.

Ahol ekkora pénzek mozognak, és egy ilyen kvalitású ember meg tud maradni egy ilyen pozícióban (beleértve, hogy országgyűlési képviselő), ott önkéntelenül is támadnak az embernek gondolatai, hogy valamit viszont biztosan nagyon ügyesen és jól csinál...
herke 2009.02.11 11:26:24
Ez teljesen kész:

esztergomitukor.blog.hu/

"És Meggyes népszerűségét meg egyáltalán nem kellett volna így növelni. Sem olcsón, sem drágán. Mert az megvan és nő. 2000-ben, 2002-ben és 2006-ban egyre több szavazatot kapott. Egyre jobban bíznak benne."

 Röviden a múlt hétről: A hírekből értesülhettünk róla, hogy emeszpések gyilkolják egymást egy iskolában, tovább tart a gáz mizéria és vasárnap választottak a ferencvárosiak.Érdemes lenne kicsit bővebben boncolgatni a csepeli gyilkosság kérdését, de azt hiszem,…..
herke 2009.01.16 13:46:17