Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stokkür

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb ígértem egy könyvajánlót, és most itt van: mindenkinek, aki rajong a római történelemért, vagy egyáltalán, a jó történelmi regényekért, illetve a hadtörténetért. Őszintén szólva az olvasók között tapasztalható Steven Saylor iránti lelkesedés juttatta eszembe,…..
 CS neve felkerült a „feleslegesek” listájára a televízióban. Szépsége a dolognak, hogy két éve beadta a nyugdíjazási kérelmét. Pártunk és kormányunk a decemberi törvényben kimondta: aki 2009. december 31.-ig megszerezte a korkedvezményes nyugdíjjogosultságot,…..
Átkerszetelések helyett szoborhungarikumokat Budapest utcáira! Magyar és magyar vonatkozású sikertörténetek alkotásait a közterekre!Embernagyságú Rubik-kockát, vagy a híressé vált Gömböcöt. Félbevágott órás paprikát kis C-Vitaminokból álló magházzal, vagy bejárható…..
A Lemilblog olvasói tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy fórumunk betegesen irtózik minden olyan témától, amelynek aktuálpolitikai zöngéi lehetnek, noha (zömében) mi is itt élünk, s hétköznapjainkat ugyanúgy befolyásolják a mindenkori hazai kormány (és Országgyűlés)…..
stokkür 2011.01.05 16:32:05
@tiboru: Így igaz! De még most sem látok semmilyen jelet arra nézve, hogy végre valaki komolyan nekilátna az ellen-kampánynak.
Török Gábor tegnapi elemzését csak olvasták a Fideszesek is. Ha ez sem volt "segélykiáltás", akkor semmi
Nem.December közepén megfogadtam, hogy nem hívom: jelentkezik, ha van benne egy kis tisztesség. Szenteste reggelén felhívott.-Boldog karácsonyt.-Neked is.-Szia. Álltam elképedve. Ennyire pimasz hogy lehet? Aztán délután T. kezembe nyomott egy borítékot. Karácsonyi üdvözlőlap,…..
Az első részre érkezett, 300-at is meghaladó komment alapján bátran állíthatom, hogy darázsfészekbe nyúltam a témával, noha érzésem szerint túlságosan provokatív megjegyzéseket nem tettem. A poszt témája nem az Egyház 2000 éves történelmének megítélése volt, de ilyenkor…..
stokkür 2010.11.15 15:46:03
@tiboru: mindig tudtam, hogy jó helyen járok :
@Gloria Mundi: nagyon szeretem a saját blogodat. Nem kis kíváncsisággal olvastam az itt közölt tanulmányodat. Főhajtás és köszönet a nagyon igényes munkáért. (Az első részben belinkelt cikk valóban bicskanyitogató volt)
Mi mindannyian egyéniségek, akarom mondani régi motorosok vagyunk a szakmában, ezért magabiztosan jelenthetjük ki, hogy híres emberek erőszakos halála szinte automatikusan vonzza a konteókat. Természetesen nem vagyunk ostobák: nem akarjuk azt állítani, hogy egy mezei, futottak még…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
A múltkorában a csurtusblogon Viki bácsi megörvendeztetett bennünket egy kétrészes poszttal, amely a keresztes lovagok (többek között a templomosok) gasztronómiai hétköznapjairól szólt. A blogbejegyzéseken kívül küldött magánlevélben egy receptet is, amely úgy…..
Előző posztunkat azzal fejeztük be, hogy Márk király, a megcsalt férj mintapéldánya újfent meggyőzte magát arról, hogy őt nem szarvazzák fel, és szeretett unokaöccsének visszaadta a királyi hálótermekbe bejárást biztosító belépőkártyát, ami egyet jelentett azzal, hogy…..
stokkür 2009.11.26 19:13:46
@Gloria Mundi: ja, pl. kommentben!!! Nálam a főinkvizítor nyert azzal a tenyérbemászó képével.
az ágyban kipihenték a fürdőkádban lezajló kufircolás fáradalmait. Érdemes kipróbálni, nagyon jó, de jó erőnlét szükségeltetik.
Szorgalmas és hűséges olvasóink minden bizonnyal már alig várják, hogy kiderüljön,  Melot-nak, a gonosz kertitörpének, a hivatásos téglának és szarkeverőnek sikerült-e a meló, vagyis be tudta-e bizonyítani urának, Márk királynak, hogy a felesége, Izolda …..
A hatvanas évek Amerikájának légköre, a híres embereket (főleg csúcspolitikusokat) sújtó, akkoriban bekövetkezett erőszakos halálsorozat a legigényesebb ízlésű konteóhívők elvárásait is maradéktalanul kielégíti. Az összeesküvéselméletek kialakulásához és…..
stokkür 2009.11.16 10:33:41
@Fedor: egy kötelező film. néhány helyen röhej olcsón kapni a dvd-t. NE HAGYD KI!
Miután tettünk egy kört mediterrán tájakon, visszakanyarodunk Cornwallba, és a már ismert szerelmi háromszög újdonságaival jelentkezünk. Mint említettük, Márk király, mint a férjek általában, utolsóként értesült arról, hogy szarvacskák nőnek a homlokán … Akarom…..
A múlt heti első részben (melynek látogatottsága annak ellenére rekordot döntött, hogy egyetlen, nemi szervet ábrázoló illusztráció sem zavarta a mesteri összképet) megismerkedtünk Kitty Schmidt előéletével, a harmincas évek Berlinjének érzékiségtől lucskos légkörével,…..
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
Bármennyire is szerettük volna azt hinni, hogy a konteóblog független a napi aktualitásoktól, az utcán járva, emberekkel beszélgetve rá kellett döbbennünk, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a közvélemény nyomása alól. Megszakítjuk tehát a konteóblog nyári pihenését, s mai…..
A közvetlen szomszédságunkban közel húsz évvel ezelőtt lezajlott (hol forradalomnak, máskor államcsínynek, esetleg népfelkelésnek vagy simán egy monstre titkosszolgálati műveletnek kikiáltott) események kapcsán a konteók széles köre áll a műértő közönség rendelkezésére.…..
Amikor 1978. augusztus 26-án a bíborosi enklávé konklávé második napján, a harmadik fordulóban megválasztják a hallgatag, szerény, már-már félénknek is mondható Albino Luciani velencei pátriárkát a katolikus egyház 263. pápájának, az új Szentatya ajkát - szinte…..
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..
stokkür 2009.01.14 15:34:49
@baliquez:
És ne felejtsük el azt a sok-sok szavazatot, amit ezért kap az éppen többet ígérő párt.

Nekem más a bajom a cigányokkal/romákkal: olyan életkörülmények között élnek a XXI. században nagyon sokan, ami a feudális Európában a legszegényebb rétegeket jellemezte. De a középkori ember már ismerte a seprűt, a tisztaság legelemibb szabályait. Kortársaink közül nagyon sokan nem. Kérdem én, ha a roma gyerek a cigánysoron ilyen embertelen körülmények között nő fel, lesz igénye másra?
Ismerős roma diplomástól kérdeztem meg, miért élnek ilyen áldatlan állapotok között? Válasz: annyira kevés a pénzük, hogy muszáj nagyon alacsonyan tartaniuk a komfortérzetüket. OK, de kiseperni, a szemetet nem a "szobában" tárolni, egyáltalán, minimális fizikai erő ráfordítással kicsit emberi körülményeket teremteni csak lehetne, nem?
És akkor valószínűleg egyre több diplomás, de legalábbis szakképzett roma lenne MO.-n