Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sklasse79

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marie Antoinette inspirálta, ezeket az új, igencsak feltűnő Christian Louboutin cipőket. A speciális lábbelik elkészítéséhez Christian és Jean-Francois Lesage alkotott ideiglenes csapatot, és együtt összesen 36 darabot készítettek. Február 26-tól kapható lesz a 6295 $-ért (mai…..
sklasse79 2009.02.10 15:41:26
Itt van nekünk Lady Gaga, aki meglovagolván az újraéledő disco stílust, meghódítván Akon-t, igyekezik egyre feljebb a slágerlistákon. Redníthetelnenül énekel, pillog, szexuálisan vonaglik és táncol, de általában nem vesz fel nadrágot, még egy nagyobb eseményre sem. A…..
sklasse79 2009.02.09 15:15:18
Lányok, ezt ne. De tényleg. Katie Holmes most megmutatja, hogy a tökéletes smink, a szép haj és a csodás cipő sem elég ahhoz, hogy a borzalmas ruhaválasztásról elterelje a figyelmet. A 2007-es Christian Lacroix kollekcióból származó ruha a kifutón még csak-csak elment, de Katie…..
Engem abszolút meglepett ez a Calvin Klein farmer reklám plakátja, hát még a videó. Nem tudok többet hozzáfűzni. Szerintetek eléri a célját? Mi is a célja valójában? Mert, hogy nem a farmerekre figyel a népség az biztos. ..
Alexander McQueen szandálja gyönyörű, nőies, klasszikus formával rendelkezik, amit egy ráhúzható zoknival fűszerezett meg a tervező. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e ez a darab vagy sem. A szandált a zonki nélkül szinte bármilyen stílusú ruhával fel lehet venni, de a…..
Jennifer Connelly a He's just not into you premierjére vette fel ezt a hangsúlyos vállmegoldású, smaragdzöld, csillogó, ultramini ruhát a Balmain tavaszi-nyári kollekciójából. Sőt, Jennifer egy az egyben lekoppintotta a kifutói változatot, hiszen még a cipő is…..
Forró csoki, amelynek a színe rózsaszínre változik - 4$Jegygyűrűs csésze - 15$Rózsaszín pezsgőVálogatás kazetta USB - 20$Selyemkendős "bilincs" - 175$Philip Lim pólók - Totally maybe és Yes perhaps felirattal - 75 és 175 $ Ebben a válogatásban a kicsit…..
OurFashion Fess magadnak hasizmot! 2009.01.26 17:31:00
Sok bejglit ettél az ünnepek alatt? Kicsit sok volt a töltött káposzta? Nos, nem kell ezek után a konditeremben izzadnod, vagy norbiápdételned, hiszen a 21. században már olyan eszközök lehetnek a kezedben, mint pl. a hasizomfestő készlet. A celebek (pl. Mariah Carey) is…..
UPDATE: Íme egy vitaeldöntő képMarisa Tomei feketében viselte ezt a csodás, merevített szoknyás ruhát az egyik beiktatási rendezvényen Washingtonban. Diane Kruger elefántcsontszínben, piros bársonycipővel viselte Giambattista Valli tavaszi kollekciójának egyik ékkövét a Pour Elle…..
Tegnap este volt az Arany Glóbusz díjátadó - a részletes hírekért ajánlom az IMDB-t vagy bármelyik mozis blogot (bár én nagyon örülök Heath Ledger és a Slumdog Millionaire sikerének) - mi itt most a ruhákat szedjük ízekre. Először következzen egy válogatás a…..
Linda Evangelista és Naomi Campbell mintha a Mortal Kombatból lépett volna ki ezeken a hirdetéseken - erősek, könyörtelenek és nagyon szépek a szupermodellek Steven Meisel képein. A Dsquared2 tavaszi kollekciójának fotói a legnépszerűbbek közé tartoznak most a divatblogokon,…..
Egy kis photoshop, lilás-pirosas háttér, nagyon fura smink (főleg az első képen) és még Katie Holmes haja sem tetszik. Ez alkalommal a ruhák sem győztek meg, pedig Miuccia Prada tervezte őket. Mert Alas és Marcus Pigott fotózta, de szerintem még ez sem segített a…..
OurFashion Dizájnerbizsuk 2009.01.16 17:46:00
Melyiket kérnétek? Nekem szinte bármelyik Prada jöhetne - de talán a szöges-csavaros karkötő a legjobb, és a fekete Lacroix-t is elfogadnám!PradaChristian LacroixForrás: Fashionbride..
Grace Jones az egyik legikonikusabb, extrémebb és cseppet sem mainstream modellje a nyolcvanas-kilencvenes éveknek - és a V magazín címlapja alapján napjainknak is. Imádom a kalapot, az arany szemöldököt és a jellegzetes démoni tekintetét. Nektek hogy tetszik? +1 kérdés:…..
OurFashion Az idei őrület 2009.01.19 17:00:00
Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni. Aztán eltelik egy kis idő, és az összes üzlet polcain ugyan az az alapötlet alapján variált darab jelenik meg. Ekkor aztán már az eleinte kételkedők…..
Jennifer Lopez már a Golden Globe-on viselt aranyszín bársony ruhájával is kivívta nemtetszésemet, most pedig ez a Chanel izgalom rettent el, amely már a kifutói változatban is csúnyácska. A díva egyébként az Artist and Athletes Beiktatási bálon viselte…..
sklasse79 2009.01.22 08:34:42