Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BanAnnamari

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már sokan sok helyen láttátok, folytatódik a tavaly elkezdett segítsüti program. Nemisbéka és 25 gasztroanya újabb célt talált, amit támogathatunk, támogathattok.Ebben az évben Anyák napjára, azoknak az anyáknak szeretnénk segíteni, akik még éppen csak most lettek anyák,…..
BanAnnamari 2010.04.06 16:03:19
@Dalit: Köszi, inkább kisorsolom az olvasók között, neked is kevesebb macera. :) Jelzem, ha megvan a nyertes, hogy meg tudjátok beszélni az átvételt. Nagyon köszi még egyszer a lehetőséget.
A kétnyelvűség nem valami ritka, bizarr betegség. Ellenkezőleg: gyakoribb, mint hinnénk, és sokak szerint nagyon is hasznos dolog! Íme, egy pontos definíció, amit Csiszár Rita használ cikkében Francois Grossjean  nyelvészprofesszorra hivatkozva:„A kétnyelvűség két…..
Ha szeretnél csatlakozni az "Emeld ki a gyermeked a szmogból!" mozgalomhoz, tedd ki valamelyik bannert a blogodra, weboldaladra:Ha ez a banner tetszik, a következő kóddal illesztheted be:<a href="http://babahordozas.blog.hu/"><img…..
BanAnnamari 2009.05.14 17:04:27
BanAnnamari 2009.09.13 21:53:49
Idén már másodszor, szeptember 20. és 27. között rendezik meg a világ számos országában a Nemzetközi Babahordozó Hetet. A baba- és gyermekhordozást támogató informatív, izgalmas és lelkesítő programokat, eseményeket a frissen megalakult Ölelés Babahordozó Szakmai és…..
Ma már szinte természetes, hogy ha sétálni megyünk a fiammal a hátamon, a lányom is kéri: hadd vihesse a kedvenc babáját (ami tényleg egy csecsemő baba) ő is úgy, hogy magára köti egy textilpelenkával, vagy kendővel. Ilyenkor mindig az jut az eszembe: mennyivel természetesebb…..
Haypál Orsolyával a hordozással kapcsolatos különböző (érdekes :) kérdésekről beszélgettem. Orsi blogjában is ír a hordozásról, illetve más módon is segíti azokat, akik érdeklődnek a hordozás iránt.- Hogyan ismerkedtél meg a hordozással? Miért döntöttél úgy, hogy…..