Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ysbryda

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kizárólag hazai győzelmek születtek a Mol Liga keddi játéknapján, ezek közül kettő meglepetésnek is tekinthető. A Miskolc vendégeként elveszítette veretlenségét a HSC Csíkszereda, hiába lőtt megint egynél több gólt Lubomir Hurtaj, a túloldalról előbb Saluga és Bonar (ekkor…..
Budapest egyetlen dupla pályás jégcsarnokát július 12-től Jégpalotának hívják. A 2003-ban Astra Zeneca Jégcsarnok néven épült létesítmény neve volt már Budapesti Koriközpont is, két hete még Icecenternek hívták. A jégcsarnok két éve magánkézben van, a névváltozás…..
Elkezdődött a jegyértékesítés a Pannon Hoki Gálára. A Papp László Budapest Sportarénában április 10-én, szombaton, hatkor Ausztria, másnap 16.30-kor az A csoportos, jelenleg az olimpián szereplő Norvégia lesz ellenfelünk. A magyar válogatott ezzel a két találkozóval zárja…..
Indulásunk óta úgy gondoljuk, a posztjaink alatti kommentek munkásságunk szerves részei, ezért is van, hogy bár kesztyűs kézzel, de irtjuk a durván ide nem illő tartalmakat. A Fehérvár EBEL-szereplése kapcsán nagyon sok probléma halmozódott fel az olvasói vélemények vonalán…..
Ysbryda 2009.09.23 11:57:01
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
A magyar válogatott szokás szerint megint helytállt egy jóval erősebb csapattal szemben. A világbajnok- és világranglista-vezető oroszok négy góllal győztek le bennünket a svájci Sierre-ben, a vb előtti utolsó edzőmeccs eredménye biztatónak tűnik a torna előtt. Az ellenfél…..
Ysbryda 2009.04.22 22:18:13
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Ysbryda 2009.04.22 19:44:20
@menyusba: szerintem nem akarod hallani:D rémes. hervaszto.ez a pöts akkor is ilyen enerváltan közvetitene, ha 6-0-ra vezetnénk. Monnyon le.
Ysbryda 2009.04.22 19:55:52
@ardea: A vizilabdás kommenter legalább lelkesedik!
Na megint ez a sótlan kretén beszél...
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
René Fasel IIHF-elnök kitűnőnek minősítette Magyarország 2014-es vb-pályázatát. De riválisaink is komolyak. A döntés Svájcban, a vb záróhetében születik meg. Nem árt jó hajrát kivágni, ezért is gondoltuk két hete, hogy a magyar szurkolók is kivehetnék a részüket az…..
Ysbryda 2009.04.09 22:36:12
@1nf3rn0: király:) Csak annyi kell, hogy '14-ben is A csoportosok legyünk! És miért is ne lennénk?:D
Délelőtt 11-kor kezdődik az ifjúsági világbajnokság magyar–lengyel mérkőzése. Győzelem esetén közel kerülünk a meglepetéshez, és megragadunk a csoport felsőházában. Ha kikapunk, az eddigi bravúros teljesítmény ellenére még izgulhatunk egy darabig. A szerda szünnap…..
Ysbryda 2009.04.09 09:14:50
Ysbryda 2009.04.09 13:13:13
A kétszeres Norvégia-verő magyar válogatott tagjai szerdára pihenőt kaptak, csütörtökön kezdik újra az edzéseket, továbbra is a Diego Scandella–Énekes Lajos edzőpáros irányítása mellett. A szakvezetés három játékosnak megköszönte a közreműködést. Nem folytatja a…..
Ysbryda 2009.04.08 10:48:24
@forestjr: Borbás tényleg hajtott, de nem jöttek neki össze a dolgok. Piszok keveset lehetett a jégen, és tényleg pakolgatták ide-oda. Azért összejött újabb három válogatott meccs neki:)UTE drukerként ennek is örülni kell! Jó volt látni öket a jégen!A tegnapi meccsen már totál hiányérzetem volt, hogy nem játszhatott:S
Másrészröl meg klassz, hogy van annyi jó hokisunk, hogy lehet válogatni.
Ysbryda 2009.04.08 11:00:16
@pokerface: egyébként meg Dubeknek is számos magyar felmenöje akad. De ha nem is így lenne, ha szeretne magyar lenni, miért ne engednénk? Ha beletúrnál a saját családfádba, szerintem te is meglepődnél, mennyi "külföldi" ösöd akad. Szóval ez szerintem nem szempont. Attól meg nem félek, hogy nála tehetségesebb "magyarokat" kitúrna bármilyen keretböl. Gyözzön a jobb!
Újabb fantasztikus győzelmet aratott az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott. A vb-nyolcadik Norvégiát szinte pontosan úgy győztük le 4-3-ra, ahogy négy nappal korábban Finnországot. A rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel zártak a csapatok, a büntetőket…..
Ysbryda 2009.04.07 00:00:14
@Paripa: én vidáman fényképeztem egész meccs alatt, az más kérdés, hogy a képek fele vacak lett:) Nyugodtan fotózz csak.
Ysbryda 2009.04.07 00:01:33
@Corde: hozom az amatőr hokicsapatot:D
Egyébként tényleg az a remek a magyar válogatottban, hogy tudnak küzdeni. Egy ilyen csapatot csak szeretni lehet! Huh, épp a himnusz szól a Petöfin:)
Pat Cortina a csütörtök délelőtti edzés előtt kihirdette a Finnország elleni első mérkőzésre nevezett 24-es keretet. Jelentős meglepetések vannak, de mint tegnapi cikkünkből is kiderült, ez a találkozó is válogatottunk világbajnoki felkészülését szolgálja.Énekes Lajos…..
A jövő hétfőn és kedden Budapesten játszó Norvégia odahaza edzőtáborozik. A játékoskeretből kiolvasható, a két finn meccs után sem vár könnyű feladat Pat Cortina csapatára. Márpedig a világbajnokságon a norvégoknál könnyebb ellenfél nemigen lesz. Március 30. és április…..
Ysbryda 2009.03.31 10:05:10
Az Alba Volán a vártnál nehezebb sorozat végén, de a nehézségeket feledtető két mérkőzéssel szerezte meg zsinórban hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címét. A végső döfést kettős emberhátrányban vitte be Nathan Martz. Az UTE az utolsó 145 percben gólképtelennek…..
Percekkel ezelőtt kaptuk meg Imre Lajos csapatvezetőtől Pat Cortina szövetségi kapitány előzetes, 37 fős vb-keretét. A névsor hangsúlyozottan nem végleges, még bekerülhet, aki a hátralévő mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújt. Vannak meglepetések. A csapat gerince…..
Ysbryda 2009.03.18 19:11:45
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
Indul a kívánságműsor! Ezúttal arra kérjük kedves olvasóinkat, írják meg nekünk alant, milyen zenéket szeretnének hallani a döntő hazai mérkőzésein. A kikötés annyi, hogy legyen pörgős szám (nehogy elaludjanak közben a játékosok). A beérkező javaslatokat továbbítjuk az…..
Ysbryda 2009.03.14 18:08:19
A végeredmény és az utolsó harmad alapján azt is mondhatnánk, sima győzelmet aratott a címvédő a trónkövetelővel szemben. 40 percig azonban korántsem volt kézenfekvő, hogy a házigazda képes lesz érvényesíteni az úgynevezett papírformát. Egy tempós és izgalmas első, egy…..
Az OB I.-döntő összes mérkőzését közvetíti a Sport 1 vagy a Sport 2, akárhány lesz is. A Magyar Jégkorong Szövetség összegyűjtött jó néhány érdekes adatot, közleményt adott ki, ennek fontosabb pontjait ismertetjük, amelyekről még nem esett szó nálunk. Az Alba Volán és…..
Ysbryda 2009.03.11 10:24:07
@Bubo99 @advocatusdiaboli: ok, akkor az autot fél 5-re kérjük:P
Viccen kivül, akkor menjünk a korábbi vonattal.Valami csoportosulás a Déliben elötte?
Ysbryda 2009.03.11 12:30:37
@Bubo99: rosszul fogalmaztál:D
"3 embert be tudok vinni a pályáIG a vasútállomásról!!" lett volna a helyes:D Igy nem hangzik ugy, mintha a jegyünket is fizetni akarnád:D:D:D
Ettől a pillanattól kezdve nem lehet kommentálni az OB I.-rájátszásról szóló híreinket. Kissé szomorúak vagyunk, hogy ilyet kellett lépnünk, de elfogytak moderátori kapacitásaink, találomra kivagdosni embereket meg mégsem elegáns. Szóval, aki továbbra is őrjöngeni,…..
Ysbryda 2009.03.09 16:02:34
@Rock me Amadeus: megvan a szabi aznapra, tuti megyek:) Szerintem a fehérvári állomáson össze fogunk akadni, remélem lesz pár feltünö UTE drukker, majd hozzájuk csapodom:)
Ysbryda 2009.03.09 16:35:10
@Rock me Amadeus: lányokat csak nem bántanak...
Ysbryda 2009.03.09 16:45:30
Félrefordítások Norvég erdő 2009.03.06 13:00:00
Andrew beküldése érdekes kérdéseket vet fel:Ma láttam valahol, hogy Haruki Murakami "Norwegian Wood" című könyve magyarul "Norvég Erdő" címen jelent meg.Gyanús volt ez nekem, ugyanis angolul a "wood" fát, pontosabban faanyagot jelent. "Woods"…..