Regisztráció Blogot indítok
Adatok
májkiiii

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
Szeptember 25-én kerül a boltok polcaira a Green Day ¡Uno! című új lemeze, ami egy gigantikus projekt első része, lévén még idén novemberben jön a ¡Dos!, jövő januárban pedig a ¡Tré!, amik szintén teljes értékű stúdióalbumok lesznek, szóval jó sokáig lehet majd a Green…..
májkiiii 2012.09.19 10:52:16
@kisdobosrw: hát akkor halljuk!!!
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
A héten olyan kevés jó videót láttunk külföldről, hogy úgy döntöttünk ma csak magyar klipeket mutatunk. Rendszeresen kapunk leveleket hazai zenekaroktól, amiben videóikat ajánlják, de ezek legtöbbje nem üti meg azt a szintet, hogy külön bejegyzést érdemeljen. Itt viszont most…..
A 20. Sziget programokra fókuszáló sajtótájékoztatóját Gerendai Károly azzal kezdte, hogy úgy sikerült megspórolniuk félmilliárd forintot, hogy közben nem veszített semmit a fesztivál. „1993-ban még fel sem merült, hogy egyszer a huszadikat fogjuk szervezni, közel a…..
Minden eddiginél nagyobb hangsúlyt szeretne a Magyarországi kampányára helyezni 2012-ben az idén tízéves szerbiai Exit fesztivál. Ennek első lépése egy sajtótájékoztató volt az A38 Hajón, ahol röviden felsorolták az újvidéki rendezvény paramétereit (Péterváradi vár, 50-50%…..
A Beatles 1969-ben megjelent Here Comes The Sun című számát mindenki ismeri, azt azonban még az együttes tagjaihoz közel állók sem tudták eddig, vagy aki tudta, már elfelejtette, hogy a számhoz George Harrison feljátszott egy gitárszólót, ami aztán valamiért mégis kimaradt a…..
májkiiii 2012.01.31 16:51:38
A cím persze csúsztatás, mert (egyelőre) a basszusgitáros egyáltalán nem lett tagja Axl Rose csapatának, de az mindenképpen esemény, hogy a Guns N' Roses október 14-i londoni koncertjén három számban (You Could Be Mine, Kocnkin’ On Heavens Door és Nice Boys) is szerepelt…..
májkiiii 2010.10.19 09:30:10
@istenharagja: szerintem annyira gazdagok,h nem feltétlen elsődleges szempont a lóvé...
Lángoló Gitárok Tankok a tetőn 2010.09.20 13:00:00
Nem voltunk ott a Tankcsapda múlt heti, különleges koncertjén, amire a Párisi Nagyáruház tetején került sor, és aminek az apropója a zenekar tavalyi születésnapos buliját tartalmazó DVD premierje volt. A bulit a Tankcsapda a NeoFM-mnel, pontosabban a Bumeráng című műsorukkal…..
májkiiii 2010.09.20 14:07:22
@guMe_e: mert sznob fasz vagy.....
Alig egy évvel a tavalyi, magyar nyelvű nagylemez után máris itt az új Fish!-anyag, négy dal, ráadásul ingyenesen letölthető, elsőként itt a Lángolón (a kis nyíllal a lejátszó mellett). Kovács Krisztián (Senior Hal) énekes kíván jó étvágyat: „A Csinálj egy lemezt…..
májkiiii 2010.06.10 11:08:58
Magyarország nem feltétlenül a tökös rock ’n’ roll zenekarairól volt híres korábban. Nem lehet tudni, hogy a dolog változik-e a közeljövőben, de legalább már vannak tökös rock ’n’ roll zenekaraink, akik közül egy már évek óta a stílust erősíti, a…..
májkiiii 2010.06.09 17:20:28
@gumee82: a májszpész profil látogatottságuk viszont elég okés......93000körül járnak....
a csinálj jobbat attitűd viszont tényleg baromság...