Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jbjanos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Urbanista másfél éves fennállása alatt már annyi csúnya dolgot bemutattam, hogy azt hittem immúnis vagyok a pofátlan értékromboló fejlesztésekre. Ez a legsötétebb kommunista időket idéző valósághamisítás azonban még engem is mellbe vágott. A lényeg: az Auchan…..
Ma este, keleti parti idő szerint nyolc órakor szól ismét népéhez Barack Obama amerikai elnök, a beszédet a networkök közül az ABC, a CBS és az NBC élőben közvetíti (a Fox ezúttal beintett). Az elnök a társadalombiztosítási rendszer és az egészségügy reformjáról fog…..
Azt mondja Sanyi, hogy elég vicces eset történt a haverjával: "Felhívta egy feltöltőkártya csaló T-Mobilosnak bemutatkozva, hogy nyert 600e Ft-ot és csak annyit kell tennie, hogy 15 percen belül vesz egy 5e Ft-os eltöltőkártyát. Haverom persze nem dőlt be a trükknek, hanem…..
Mz/x rabolta ki a székesfehérvári bankfiókot, a nyomozás jelenlegi állása szerint itt tart a rendőrség. Legalábbis Garamvölgyi László egy 170 év körüli bankrablóról számolt be a nézőknek a Kékfény tegnapi adásában. Szerintünk egyébként ilyen idősen nem…..