Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AV19

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis, ha megnyeri az április 24-én kezdődő A csoportos vb-t. 1 forintra 501-et fizet a Sportingbet, 1000-et az Interwetten, 2000-et a Bet-at-home, 2001-et a Bwin. Tíz nappal a jégkorong-világbajnokság előtt a William Hill kivételével az összes jelentős fogadóirodánál lehet…..
AV19 2009.04.15 07:29:40
@D. Gromov: Tudnál nekem segíteni, hogy hol találom a teljes szabályzatot és a pontosztásokat?
Köszi a segítséget!
L
Azt már megmutattuk, hogyan olt villanyt Kangyal Balázs, a válogatott csapatkapitánya, de azóta megvan a svájci vb Sport Tv-s promójának másik két darabja is, úgyhogy itt az ideje összegyűjtve posztolni mindhármat. A kötényes Palkovics Krisztián, valamint Vaszjunyin Artyom és…..
Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
AV19 2009.04.03 12:55:54
@málészájú tévésztár: semmibe nem kerülnek a jegyek :o) Úgy kapkodjatok... :o) és gondoljátok meg ;-)
Már meg is van a gólösszefoglalónk a magyar válogatott újabb világra szóló győzelméről. Ma este másodszor is játszunk a legyőzöttekkel, Miskolcon hat órakor kezdődik a meccs. ..
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Hétfőn három órakor találkozott a válogatott keret, öttől megtartották az első edzést. A teljes edzői stáb befutott, Pat Cortina Németországból, Diego Scandella Svájcból. A stáb magyar edzőjével, Énekes Lajossal beszélgettünk az edzés után. A három franciaországi…..
Változott a magyar válogatott vb előtti edzőtáborának helyszíne. Nem az olasz Cavalesébe utazik a Cortina-csapat, hanem Münchenbe. Az ok egyszerű: kitűnő ajánlatot kapott a szövetség a németektől. Ismertetjük a teljes programot. Ha az olimpiai felkészülés rövid volt, akkor…..
Jégkorong Ted Satort menesztették 2009.03.03 09:42:00
Ted Satort, az Alba Volán vezetőedzőjét felmentették a munkavégzés alól – tájékoztatta a jégkorongblogot id. Ocskay Gábor A szakosztály-igazgató közlése szerint a tréningeket átmenetileg Énekes Lajos edző vezeti. Arról, hogy a kanadai mester utódlásáról mikor…..
Jégkorong Alba Volán–Vienna 2-3 2009.02.15 21:18:00
Szezonbeli utolsó EBEL-mérkőzésén döntetlenre hozta a rendes játékidőt az Alba Volán, és bár a meccset büntetőkkel elveszítette, a pontszerzéssel biztossá vált, hogy megszerzi a 9. helyet a ligában. Mint kiderült, erre sem lett volna feltétlenül szükség, hiszen az utolsó…..
Kétszer egyenlített az Alba Volán a Villach ellen, másodszor négy másodperccel a vége előtt, Ocskay Gábor révén, az első magyar gólt Fodor Szabolcs szerezte. Csak eggyel gyarapodott pontjaink száma, a rávezetésekben a vendégek voltak jobbak, 2-3. A forduló további eredményei:…..