Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poptaritop

0 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
Egy friss tanulmány arról számol be, hogy dán kutatók olyan felfedezést tettek, amelynek köszönhetően végre mindenki, aki eddig bármennyire is ódzkodott a futástól, vagy az intenzív intervallum-edzéstől, biztosan ki fogja próbálni azt. Hogy még nem hallott róla? Cikkünkben mindent megtudhat erről a…..
na jó, segítek Környezetében kevesen tudják róla mennyire sokoldalú  ..
Poptaritop 2015.06.04 08:03:29
Subba Láttál-e már valaha 2014.10.13 10:24:22
... szúnyogot elektromikroszkóp alatt? Ha nem, akkor most pótolhatod. Ez a Misi Mókusra hasonlító valami a vérszívő feje például: ..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Poptaritop 2014.04.25 20:30:36
@Thorwald: Ez a kiragadott szöveg terjed mint a pestis...
Lakott területen kívüli balra kanyarodáskor illetve kerékpárútról a főútra balra kikanyarodáskor igaz. Olvasd el az egész paragrafust ne csak a végét. ;) Gyalogos átkelőhelyen át lehet bringázni, sőt gépjárművel is haladhatsz rajta akár a csíkokra merőlegesen is, mivel _nem tilos_ pl megfordulni sem rajta. Csupán annyi, hogy kizárólag gyalogosként van rajta elsőbbséged.
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Poptaritop 2014.04.08 21:55:33
@Gera: "budapesti kilométer engem sokkal többször akartak megölni, mint amennyiszer én másokat, úgyhogy "

Ez csak azért van, mert mások sokan vannak, te pedig egyedül. :P
  …Hogy valaki szépnek lásson egy pulykakakast, szinte elképzelhetetlen volt számomra, amíg nem neveltük fel Gergelyt és Samuka-Izoldát. A két kis pulyka pipét a monori kisállat vásáron vettük. Rengeteg érdekességet láttunk ott, többek közt német óriásnyulat, aminek…..
Poptaritop 2013.12.15 12:07:41
@GNandor: Erről barátom német juhászkutyája jut eszembe. Mikor odakerült 7 hetes kis szőrgombóc volt. A háznál már volt egy felnőtt macska, aki folyton terrorizálta szegényt. És úgy alakult, hogy a macska lett a főnök. Vicces volt látni ahogy a macsek kergeti a kb 70 kilós felnőtt német juhászt, az pedig behúzott farokkal menekül. Mígnem egyszer véletlenül a kutya rálépett a macska farkára. Annak ugrottak ki a szemei és iszonyatosan vinnyogott. A kutyus meg csak nézte és forgatta a fejét. Majd leszállt róla és rálépett a nyakára. Úgy finoman de határozottan. Macsek megint vinnyogott. Ekkor szinte látszott a kutyán a felismerés: "tehát én nagyobb és erősebb vagyok". Na innentől fordult a kocka. :D
Bocs az offért.
A Tankcsapda egykori gitárosa mostanában nem a haldokló hazai poppiacon, hanem New Yorkban tevékenykedik Gun4Gun nevű zenekarával, amiben nemrég történet egy tagcsere: Sam Roon bőgős helyére az igen határozott külsővel bíró HasH érkezett, egy brooklyni arc, aki korábban a YDB (Ol'…..
Poptaritop 2013.12.14 19:20:46
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
Poptaritop 2013.12.13 10:43:32
@peetmaster: Óóó a francba... és felszívódott egy logikai buborékban. ;)
A Tropikal bringák promófotóival már egy korábbi posztunkban foglalkoztunk, ám a szeles, esős, zord időre való tekintettel ismét segítségül hívjuk a mexikói gyártó egzotikus képeit, hogy rövid időre megidézzük a nyarat. ..
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
Poptaritop 2013.12.02 13:13:45
Egy a neten terjedő videó szerint egy egyszerű, házilag összerakható szerkezet segítségével akár néhány száz forintból kifűtheted a lakásod. A szerkezethez nem kell más, mint két terrakotta virágcserép (egy nagyobb és egy kisebb), 3 darab tégla, egy hosszabb csavar (négy…..
Ewa megmondja Pasizási tanácsok 2013.10.18 15:33:40
1;Rész Gondolkoztál már azon, miért van néhány, egyáltalán nem nagy szám nőnek olyan nagyszerű pasija? Akivel annyira megértik egymást, és aki fülig szerelmes beléjük? Mi a fenéért vannak azok a jó pasik ilyen átlagos nőkkel? És az nem hihetetlen számodra, hogy…..
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
Beépített kondenzcsíkhúzó, részecskegyorsító és fejőgép, a drágább modellben pedig nyelvfelismerő. Az Apple bemutatta a legújabb iPhone 5C és 5S telefonjait, melyek rengeteg olyan új képességgel rendelkeznek, amiket a bemutatón nem is említettek. Az 5C-be, például,…..
Orbán: "Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani"Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap,…..
23 éve annak, hogy megalakult a Republic zenekar. A születésnapot sajnos beárnyékolja a frontember, Bódi Lászó, ismertebb nevén Cipő szívbetegsége. A hírekből azt lehet tudni, hogy Cipő egyelőre nem ébredt fel a kómából. Egy ország szorít most érte, hogy minél…..
Poptaritop 2013.02.24 18:33:48
@nál: Nem.
Illusztráció: peter_panamint/flickr.com A Redditen indult ötletparádé arról, hogy milyen is lenne az álomotthon, ha a pénz nem számítana, melyből a Curbed válogatta ki a legszellemesebbeket.  Volt az álmok közt kivágott szemű festmény, ahonnan leselkedni lehetne,…..
Poptaritop 2013.02.18 11:11:28
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...
Poptaritop 2012.12.12 21:44:53
@milyen szép a Vértes, ó: Beakadt a "bonyolult a magyar nyelv" lemez? Értem én, meg olvasni is megtanultam. Igen a sorok között is. "Együttélési problémának" nevezni a súlyos bűnözési hullámot finoman szólva is erős csúsztatás. A bűnt bagatellizálni ugyanolyan cinkosság mint nem fellépni ellene. Ok, a nem bűnöző cigányokat nem kell piszkálni. De ki is készítette ezt a videót? Pártatlannak lehet nevezni? Ugyanmááá.. ;)
Poptaritop 2012.12.12 21:54:45
@Gera: Ja. Kb ez van. Mondjuk szvsz nem több köztük a félidióta mint bármelyik társaságban. Persze nem az agysebész-bölcsész-mérnökök járőröznek de ezt nem is várhatjuk tőlük. Végül is a rendőrségre sem a mensa egyesületből verbuválnak. :)
Poptaritop 2012.12.12 22:00:39
@milyen szép a Vértes, ó: Ez nem volt válasz a hozzászólásomra. Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. Kurva késő van, nekem meg még meló lesz. Azért gondold át még egyszer amit írtál. Én is úgy teszek. </flame>
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
Poptaritop 2012.12.12 04:42:59
@reinqe: Aha. És a droid gondolat olvasó? Avagy honnan tudja hogy pénzbedobás vagy mobilszám lesés céljábú mentem az ótómatáho?
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
Az amerikai nagyvárost alaposan megviselte a Sandy nevű hurrikán (helyszíni beszámolónkat itt olvashatjátok el és nézhetitek meg), ám kutatók már 2009-ben arra figyelmeztettek, hogy az ilyen és ehhez hasonló természeti csapások egyre gyakoribbak lehetnek. A 2009-ben, a…..
Poptaritop 2012.11.02 14:28:20
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..