Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blaz_Rlz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Blaz_Rlz 2009.01.14 11:57:24
Üdv mindenkinek,

Csak egy apró észrevétel a csúsztatásokhoz - csak azért, mert JZS az első, általa csúsztatásnak vélt megjegyzés után hiteltelenné minősíti annak szerzőit - ismerős lehet a mai MAGYAR politikából - , miért tennék én másként JZS-tal?

Észrevételem:

IDÉZEK:

"Olyannyira, hogy az állandóan nagyon frappánsnak, viccesnek gondolt példaként felhozott DJ Tiesto ("Mi, majd az a hülye Jeszenszky odamegy hozzá, hogy van-e vizsgája?") is ugyanúgy tagja a belga DJ szakszervezetnek, s ugyanúgy betartja és a kollégákkal is betartatja a saját maguk által előírt szabályokat, vállalt kötelezettségeket"

Váhháhá.

1. Tiesto Holland állampolgár
2. Ebből kifolyólag a Holland DJ szövetségnek lenne tagja, HA lenne holland DJ szövetség. De mivel nincs, pont beleszarik "ő is és kollégái is".
3. Az említett nemzetközi DJ szövetség (IDJA) kizárólag egy dologgal foglalkozik:
www.ida-dj.com , mégpedig
scratch bajnokság 14 országban (Hollandia nincs köztük, de Magyarország se...).
4. vagy talán az alábbi holland DJ szövetségre gondol JZS? www.dcdja.info/
5. vagy talán az alábbira gondol? disc-jockey.be/

és egy a ráadás:
JZS nem jutna el a DJ pultig.

Jeszenszky Zsolt számomra innentől hiteltelen.

Csak tényeket írtam, se ferdítés, se bántó, se becsmérlő nincs a fenti sorokban. Apró, de elferdített tények. És ezzel JZS úr ugyanolyan hatásvadász próbál lenni, mint amivel a cikk szerzőjét vádolja.

Az a baj, hogy itt meg is áll a dolog szép lassan és elsrovad mint annyi minden más ebben a kis sürke megfáradt országban...
Lásd komolyabb horderejű dolgok - M6 eltünős tintás munkakönyv stb...

Kérem kapcsolja ki.
Blaz_Rlz 2009.01.14 17:34:14
@Jeszenszky Zsolt:

kedves Zsolt, Én vagyok a fent emllített művész magyarországi hivatalos képviselője. Innentől nem tudom ki ebben a témában a szavahihetetlenebb.

A másik: én annyit írtam hogy elferdíti a tényeket. Ezen nem változtat az sem hogy Ön szerint továbbra is a legjobb védekezés a tovább vagdalkozás össze vissza mindenki felé a legalpáribb módon: felém, mint a hivatalos képviselőnek: "nagyképű és felkészületlen kijelentéssel szemben".

Köszönettel kívánva további sok sikert JZS úrnak,

Bernát Balázs
blaz@tiesto.hu

Ps.: remélem a hajógyári kollegáihoz is eljut az Ön véleménye róluk.