Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomT

0 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
TomT 2019.09.24 20:36:02
@Ákos81: egyértelműen, kérdés nélkül. A legalja mindennek. Egyszer szerettem volna venni tőlük valamit, mert raktáron volt (amit telefonon megkérdeztem) és útba esett volna. Szállítási díjat akartak hozzácsapni a vételárhoz. LOL. Mert hát oda kellett szállítaniuk egyszer az üzletbe. Ha vicclapban olvasom, azt mondom: jó poén. De ezek komolyan gondolták...
A Heti dörgés Villám Gézával egy olyan műsor, amire egyrészt nagy szükség van itthon, másrészt meg sokkal nagyobb falat, mint amilyennek látszik. Mert ugye mi a pöcs lenne nehéz abban, hogy ül egy pali egy asztal mögött, és vicceseket mond? Leteszel elé két-három kamerát, a feje mellé betolsz vicces…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
TomT 2018.12.16 08:56:34
@Filterr: Tartok tőle, hogy nem fog tudni. Szerintem kb. egyedülálló, amit a saját műfajukban produkálnak. Kétségtelen, hogy nem színpadi táncosok és nem énekesek. Ez más szakma. Ha szeretné, hívja realitynek a professzorúr, mit bánom én.
Én simán elhiszem, hogy Bochkor Gábornak és Hajdú Péternek már hónapok óta ott motoszkált a fejében az, hogy baszki, essünk neki a bulvár legaljának, a clickbait címadásnak, és a #Bochkor című műsorban figurázzuk ki a jelenséget, kérdezzük meg a vendégeket, hogy mi lehet a cikk tartalma a…..
TomT 2018.02.19 23:17:00
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
2021-től kiszáll a Ferrari a Forma-1-ből, amennyiben a Liberty Media valóban bevezeti az új motorszabályokat - állítja Sergio Marchionne, az olasz istálló elnöke. A Mercedes és a Renault tetszését sem nyerte el a keddi nap folyamán ismertetett formula...
A tegnap esti könyvbemutató után, íme a további érdekességek a Main cities of Europe-ból. És persze az ajánlott magyar éttermek teljes listája is. Itt épp hozom a könyvet..
Elismerem, hogy gonoszkodó a közmondásra való utalás. De megmagyarázom, hogy mi a baj Kunhalmi Ágnessel, a szocialisták üdvöskéjével. Amikor még létezett a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában a Pallas-páholy, vagy ötven civil szervezet találkahelye, a baloldali értékrendszerű professzorok baráti…..
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
TomT 2016.11.10 10:40:25
@al Dajjal: Biztos azt, hogy volt oly' nagylelkű és hisztinek titulálta a hisztit. ;)
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
TomT 2016.04.10 23:33:40
@Transylvanianmixedgrill: tiszta szerencse, hogy neked jól áll az internet. Mert nincs az a kameraállás, ami egy valódi s.ggfejet előnyös oldalról tudna mutatni.
És most következzék valami egészen más! : ) Egy ideje szemezek a Lexus paletta egyik friss üdvöskéjével, az NX crossoverrel. Az NX300h azon kevés Lexus modell egyike, amely valamilyen szinten legalább célba veszi az Európai prémiumpiacot...
TomT 2016.03.08 08:15:14
@Ződ2000: a népítéletekben a legendákat nem a Lexus marketing-gépezet gyártja szerintem.

Lehet, hogy a sok pénznél is jobb a több; de én úgy gondolom, hogy a "Hogyan legyünk versenyképesek" kézikönyvet ott is ismerik. Mindet. És (többé-kevésbe) jól megfontolt szándékkal teszik, ami számukra a megfelelő útnak látszik. Nyilván vannak mellényúlások - mindenhol - de nem is egyszerű általános érvényű igazságokkal operálni egy olyan (világ)piacon, ahol az adott termék egy helyen az érettségi ajándék kategória, máshol a szinte luxus.
TomT 2016.03.08 16:37:06
@Ződ2000: értem, amit írsz. Az árképzéssel kapcsolatban azért vannak "unortodox" aspektusok is. Az mennyibe kerül, hogy valaki rosszul érzi magát mondjuk egy BMW-ben (csak egy példa ;) mert ciki "béemvésnek lenni" de pl. egy Lexussal nincs ilyen gondja? Akkor sem, ha nincs benne TV...
Biztos érted, mire gondolok. Kinek mennyit érnek meg a személyes preferenciái.
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Ilyenkor, karácsony körül megtelik az internet fenyő szállítós fotókkal. Az egyik kabrióban, a másik veterán Porsche tetejére gumipókozva, aztán meg van, aki a nyitható tetejű, gombkerekű Bianchijában állítva viszi haza a fát. Na, de motoron? Nem szokás, nem emlékszem ilyen…..
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
Ezt egyszerűen nem értem. Mi, újságírók az autószalonokra a sajtónapokon megyünk. Kiváltságos helyzet, tudom, de szükségszerű. Ilyenkor ugyanis mindenki dolgozni van ott, az egyik fotós tudja, hogy a hóna alatt a másik nem a pénztárcáját akarja ellopni, hanem ő is éppen lő,…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Belsőség A nyeretlen bajnok 2014.09.29 18:20:01
Hogy miért is kedvelem én sok, nagy sztárnál és híresebb bajnoknál jobban ezt a nyomott orrú, kopaszodó kis embert? Miért is gondolom úgy - és miért is gondolják így azok is, akik vele versenyeztek -, hogy az egyik legnagyobb ikon annak ellenére, hogy egyetlen bajnokságot sőt:…..
Talán akad még az olvasók között, aki emlékszik a megboldogult nyomtatott Totalcar-magazinra. A kiadvány élt nem egészen két évet, megjelent ötször. Nem nagy truváj, mondanák sokan, de a Totalcar neve jelentett annyit már akkor, hogy amikor kikerült az újság a standokra, a…..
Igen, emlékeztek, volt nekem az a hülye barátom, aki rendszám nélkül vezette a frissen vásárolt Voyagert. Utóélete is lett a történetnek, és ahogy ezt kommentben többen is megjósolták, meg is büntették. A német autópálya-rendőrség vészjósló borítékja jó egy hónap…..
TomT 2014.09.16 08:52:03
@w a s d: Magyar rendszámot?!? Még a végén utolérhető, elszámoltatható, felelősségre vonható lenne. Nem lehetne vele bármit következmények nélkül megcsinálni, nem lehetne "okosabbnak lenni", élősködni a társadalom tisztességes részén, stb. Tiszta ciki lenne - az adott miliőben.
Én meg csak reménykedem, hogy ez a csóka csak vetít, mert egyébként ezzel a hozzáállással addig kéne ütni, amíg mozog.
Belsőség Ó, anyám! Ó, anyám! 2014.07.16 15:01:45
Ma kiment Csikósék Enstall-cikke és lám, mi jött szembe? A Petrolicious ismét csodálatosan megkomponált filmje az EGYETLEN eredeti P4-ről. Sok hanggal, nyélgázon. Csöppen ettől a férfiember. Négyliteres V12, szívómotor, 450 lóerő és minden más. Gyönyörű.…..
TomT 2014.07.16 18:13:51
@Make Valamit: a web2 viszont nagyon nem egyenlő a fb-kal. Miért kellene pont annak a vállalkozásnak adni ingyen tartalmat, munkát? Csak költői a kérdés, meg messzire is vezet.
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..