Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sold

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megkésve, de elkészült a Quimby legutóbbi slágerének, az Ajjajjajnak a klipje, aminek a premierjét most minden Lángoló Gitárok-olvasó élvezheti. Szokásunkhoz híven mindezt megspékeljük egy terjedelmes interjúval, ami Kiss Tiborral, a zenekar énekes-gitárosával készült.…..
Sold 2009.10.26 20:41:16
@krisztike67: Lehet hogy félreérthető amit írtam. A Most múlik pontosan zenéje és énekhangja szerintem nyálas. Jól lehet rá gyertyát gyújtani, de elüt a régi számaik zenei világától.

Nem a szöveggel volt bajom, sőt mint az előző bejegyzésem utolsó bekezdéséből is látszik, hiányolom a mostani ajjajjaj maxiról a magyar szöveget. Mert 4 év alatt 2 magyar szám elég kevés.
Igaz, még megjelenik 3 idén, remélhetőleg lesz közte magyar.
"Ha a németek élen jártak a vegyi fegyverek fejlesztése terén, akkor a japánok voltak a biológiai hadviselés mesterei." /John Norris, 1997/ A két világháború közötti időszak a katonai nagyhatalmaknál a gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően az új fegyverek, ill. az…..
Sold 2009.09.28 16:33:19
@Herbert_West: A wikipedia szerint
en.wikipedia.org/wiki/Nazi_human_experimentation

a nácik fagyasztásos kísérleteinek eredményét igenis felhasználják. A japán kísérletek eredményét mondjuk nem, azt majd az amerikaiak fogják valaki ellen a következő nagy háborúban :)
GPS szopás First 2009.06.11 18:29:00
Na, gyorsan beszámolok, mert mennem kell tova':) Tehát Műcsarnok, kb. 13.00, egy kedves harmincas srác már a lépcsőnél leszólít. Ez már meglepett (vajon akkor a szobroknál hányan lehettek?:) de nem diszkvalifikáltam. Helyette jobban zavarba jöttem, mint hittem, de aztán…..
Sold 2009.06.11 19:57:05
@GPS-szopás - ne ládát keress,engem,ha megtalálsz, : El is felejtettem, hogy a randi ma azt jelenti, hogy iszunk egy kávét, aztán szopatunk/szopunk egyet.

De a randi tabu nála. Ha itt nem normál randira gondol, akkor a GPSféléről van szó, és arra utal, hogy mindig más embert kell leszívnia.
Most már értem miért ér rá olyan rövid ideig. Megy vissza a nemibeteg gondozóba.

Következő alkalomra már képet is kérnék, meg minimum "híres ember jött hozzám oda, de nem árulhatom el a nevét" kaliberű sztorit, mert ez eddig vérszegény.
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
Sold 2009.01.14 11:58:47
Egyébként az is érdekes, hogy a Gödöllői térségben alvállalkozóként
a T & J Buszprojekt egyedüli pályázóként nyert
www.dgmarket.com/eproc/np-notice.do?noticeId=2007643

az ottani emailcímből látszik, hogy pannonbuszos érdekeltségű cég
A pannonbusz honlapján ott az ügyvezető neve.


Itt egy újságból látszik, hogy a Neobusz Kft ügyvezetője
ugyanez a személy. A Neobusz pedig a King Long importőre:
www.camiontruck.hu/images/2008/200806/c009-023w.pdf

Tehát egyedüli pályázóként a saját importált kínai buszaival lefedte
ezt a környéket.
Mivel a pályázatot 5 évre nyerte, még 4,5 év szenvedés vár az utasokra.

Köszönjük.