Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moodshooter (törölt)

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
Moodshooter (törölt) 2009.12.24 12:08:56
Az összes papírját, kulcsát, mindenét egy dossziéba zártam, és a fiók mélyére raktam. Az emlékek könnyebben felejtődnek, ha nincs szem előtt rá emlékeztető dolog.Az utolsó pillanatban kaptam még egy papírt a rendőrségtől. Tájékoztatnak hogy lezárják a nyomozást,…..
A PSA konszern saját becslései szerint akár 2 milliárd eurót is veszíthet az idei évben, de attól tartanak, 2010-ben jöhet az igazi fekete leves. Vélemények az azonos című hírünkről...
  A versenypályán megpróbáljuk az úton tartani a világ egyik legfélelmetesebb szörnyetegét, a szakadó esőben. Rettegjen velünk.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
Újabb katasztrofális negyedéven van túl a General Motors: az eladások megfeleződtek, és újabb milliárdokat emésztettek fel a működési költségek. Vélemények az azonos című hírünkről. ..
Moodshooter (törölt) 2009.05.08 14:15:56
Úgy tűnik, bizonyos esetekben igaz, hogy az autó hasonlít a gazdájára. Ez Vorro levele alapján különösen igaznak látszik, mert a nagy sötét terepjáróban nagy sötét emberek ültek. A vezetési stílusukból adódóan ez már önmagában sem örvendetes tény, ennél is nagyobb…..
Ha a Chryslert és a GM európai részletét is sikerül megszereznie, a Fiatból a Volkswagenhez mérhető óriásvállalat válhat Vélemények az azonos című hírünkről...
Úgy néz ki, mindkét nagyvállalat komolyan gondolja, hogy átvenné az Opel részvényeinek többségét. Vélemények az azonos című hírünkről...
Moodshooter (törölt) 2009.05.04 14:30:04
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
  Egyre kevésbé megbízhatók a japán autók, a németeknél viszont erős a kettősség. A kategória legjobbjai többnyire germánok prémium márkái, viszont népautóikkal a sor végén kullognak. A franciákkal még mindig sok a baj, de kellemes meglepetés, hogy milyen ritkán…..
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Moodshooter (törölt) 2009.04.15 13:45:05
@Solon: Ha Te, vagy egy autós nem tud felkészülni egy 20km/h-s átkelőre, akkor az utadon soha ne találkozz sárgán villogó lámpával, vagy egyenrangú kereszteződéssel.
Egyébként tényleg csak áttolhatja a bringát a tulajdonosa a kijelölt gyalogosátkelőn kivéve, ha arra megy a bicajút. Ott nem kell tili-tolizni.
Moodshooter (törölt) 2009.04.15 17:31:29
@PUG 607: Menj pszichiáterhez.
Amúgy persze, nem fog meglógni előled a bicajos. Sok eszed van. Ekkora birka vagy, hogy egy bicajossal versengesz?
Ez pedig szerintem hazugság, hogy az Árpád hídon belső sávban 20-al ment valaki cangával. Akkora kampó szaga van annak amit írsz.
Persze én meg delfinháton közlekedem.
Amúgy ott a kama a stori, hogy azt írtad a pirosnál vágták le a visszapillantódat. Akkor hogy nem érted utol? Állva lehagyott??
Persze lehet másnak nincs annyi pénze, mint neked, de mekkora szar már ezzel felvágni?
Tróger vagy!
Moodshooter (törölt) 2009.04.16 15:12:30
@PUG 607: Több dolog nem világos akkor se.
Ha befordította a tükrödet, mert nekiment, akkor feltehetően kormánnyal ért a kocsidhoz. Ha úgy jól nekiment, akkor az tuti beforgatta az első kerekét is és akkor a kocsid elejének is nekiment volna. Véleményem szerint nem nagy sebességgel történt és nem történt nagy baj. Mondjuk szemétség, hogy nem kért bocsánatot, de a kocsidnak nem lett nagy baja. (Gondolom) Egy fasz miatt, meg nem mindenkit utálni. Tükör vissza és ennyi. Komolyan mondom nagyobb bajod sose legyen.
A haverod kocsiját nem tudom hogy húzhatták meg, mert ha én normálisan tekerek, és oldalról valamihez hozzáérek, akkor az csak gumival, vagy velem érintkezhet. De gyanítom arról az esetről sok info nincs. Nem tudom hogy történhetett.
Pár héttel - tán hónap is lehet már, nem emlékszem kristálytisztán - ezelőtt kedves olvasónk, KuKori küldött egy linket. A link egy fotógyűjteményre mutatott, a képeken felfoghatatlanul sok autó áll szó szerint hegyekben. Jelentős részük úgy, hogy hozzá sem lehet férni, mert…..
  Mi férfiak a nagy dudákra gerjedünk. Állítólag tudat alatt bennünk van, hogy a csöcsös csajok jobban szoptatják majd az ivadékainkat, így hatékonyabban örökítjük a génjeinket. Vélemények az azonos című publikációnkról...
Moodshooter (törölt) 2009.04.01 14:57:54
@Maci_GSXR1000: Rosszul tudod. Ha a gyalog a zebrához közelít már akkor is lassítani kell. Elvileg te jársz Németországba. Ott én úgy tapasztaltam szinte mindenki lassít, ha már csak a zebra előtt állok is.
Egyébként nagyon jó lett a cikk jókat röhögtem rajta. A Beverly 500 pedig fasza kényelmes motor lehet!
Diszkrét fékcsík körvanalazódik a Mitsubishi alsógatyáján, hiába, a válság legalább akkora úr, mint egy körtés-sörös hasmars. Nem szándékozunk tovább viccelődni más baján, csak reméljük, hogy az Európai Formatervezési és Műszaki tervezési részleg 88 munkatársának…..
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) nemrég dobta be a köztudatba saját megmentési tervét, melyhez a német példa szolgált volna mintául. Németországban 2500 euró állami támogatást adtak azoknak az újautó-vásárlóknak, akik bontásra adták le nyolc évnél idősebb…..
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
Belsőség A nem létező autó 2009.03.12 21:11:00
Döbbenet 1. TéZé még be sem ért a szerkesztőségbe, mikor este felhívott: az új Focus RS zseniális autó. Másnap kivirult arccal ért be, amit nem értettem, hiszen van neki rendes, hátsókerekes gépjárműve, mégis lelkesedik egy olyan sportautóért, aminek hajtott kerekei egyben…..
Moodshooter (törölt) 2009.03.13 12:27:45
@BocaNegra: Hát nem tudom ki használna egy BMW 650-et rallyera, de az szerintem biztos nem épeszű. Amúgy egy épített gépet összehasonlítani egy utcaival kb. olyan mint egy markolót egy repülőgép hordozó anyahajóval.
Belsőség Csak unalmas ne legyen 2009.03.12 01:05:25
  Szuper minik, szuper sportkocsik, szuper csajok és szuper ígéretek. Aki a tavalyi genfi autószalonon kómába esett, majd az idein felébredt, aligha hinné, hogy gazdasági válság van. Vélemények az azonos című cikkünkről...