Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagporszem

0 bejegyzést írt és 811 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi posztom után kaptam bőven hideget-meleget (köszi, Index, hogy a legelvetemültebb posztomat teszed címlapra...), és persze felmerült az is, hogy miért nem járok tömegközlekedéssel a Korai Fejlesztőbe, ha ennyire kiakaszt az autózás. Végül is a kérdés maga jogos, úgyhogy elmondom,…..
csillagporszem 2019.06.09 13:32:57
@GiaMarie:
Húzd meg ott a vonalat ahol egy “normál” embernél meghúznád, ilyen egyszerű ez.
Nem, nem kell mosolyogva eltűrni ha verbálisan zaklat, de ugyanígy egy “normál” ember is zaklathat. Egy “normál” ember is tönkreteheti a nyaralásod, nem? Egy “normál” ember esetében ha valami bajod lenne vele akkor azt gondolnád az a megoldás hogy zárják el egy lyukba csak azért mert elcseszte a nyaralásodat a baromságaival? Nem kell megsimogatni egy down-os buksiját sem ha olyat tesz amit nem szabadna, csak ne az legyen akkor erre a megoldás hogy zárjuk el őket, szeparáljuk el őket mindőjüket a társadalomtól.
Én annyi f@szságot elviselek a társadalom egyes tagjaitól. Elviselem hogy passzívan szívnom kell más cigifüstjét mert nem bírja ki az illető hogy csak otthon cigizzen és lehet emiatt lesz baja az egészségemnek de nem ugrálok mert joguk van szívni. Elviselem ha egy részeg beszól, max visszaszólok mert joga van inni és nem várom el, hogy akkor ezekután minden cseszett alkoholistát zárjanak el egy sötét lyukba ahol én nem találkozom velük, mert emberek és joguk van közöttünk élni. A Donw szindrómásoknak, az autistáknak, a fogyatékosoknak, a melegeknek és mindenki másnak is joga van közöttünk élni, mert mind emberek vagyunk mégha mások is de egyikünk sem tökéletes. Azt majd a bíróság ha úgy van eldönti ha valaki veszélyes a társadalomra nézve és jobb ha el van zárva az emberektől.
csillagporszem 2019.06.09 14:43:07
@GiaMarie:
Ha nem oltatod be a gyereked és beteg lesz és megfertőz olyan csecsemőt akinek még esélye sem volt megkapni az oltást és védve lenni akkor nem csak a saját gyerekedet veszélyezteted hanem másét is. Szóval ne keverjük össze a dolgokat.
Ha egy Downszindrómás születik abból neped bajod nem lesz. Jó tudom, megerőszakolhat, meg beszarik a buszon és neked ezt kell szagolnod, de hagyjuk már az ilyen szélsőséges gondolatokat, próbáljunk meg a realitások talaján maradni. Eddig nem nagyon hallottam még hírekben erőszakos, gyilkolós eseteknél, hogy Downszindrómások lennének az elkövetők, szóval próbálj tárgyilagos maradni.

Ha meg sterilizáltatni akarsz akkor sterilizáltass mindenkit, mert mindenkinél esély van rá, hogy Downos, auti, fogyatékos vagy egyéb nem nt gyereke születik. Így legalább kihalna az emberiség.
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
csillagporszem 2019.05.14 22:27:42
@_z_: na igen, csak akkor viseljék el, hogy sokan dühösek rájuk.
Olvastam egy kommentet valahol, amit D&D-nek szánt az illető és tetszett, mert egyszerű, de nagyszerű:

Shame. Shame. Shame. Shame. Shame.
csillagporszem 2019.05.20 11:11:04
@nota19:
Hős vagy, hogy képes voltál 2x is megnézni. Soha nem fordult elő a sorozatban, de én a a mai rész második felét sokszor untam és vártam mikor lesz már vége, mégse kaszáljam már el a sorozatot a vége előtt 30 perccel :D Ami szégyen az írókra nézve, mert az első 6 évadot már néztem újra, van amelyik részt többször is és még úgy sem untam soha.
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
csillagporszem 2019.05.14 10:24:43
@Barca De Real: nem őrültek meg, csak nincs tehetségük bonyolultabb történetek megírásához ezért inkább leegyszerűsítették a sztorit és rámentek a látványra. Amíg voltak könyvek a sorozat is zseniális volt. Amióta nincsenek azóta gyengébb a sorozat és most így a végét meg sikerült hiperszupersebességben összecsapniuk.
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
csillagporszem 2019.05.04 21:39:52
@warr:
“A nagy többség be a várba, lovasok kint kétoldalra, nem a béna sarlóikkal, hanem sárkányüveggel. A várat vagy két sir árokkal körbeásni, felgyújtani, várfalat sárkányüveggel kirakni. Íjászok a falakra. Megvárni míg jönnek a zombik, nem ész nélkül nekik menni. Amikor jönnek, a nagxját a két sárkánnyal felégetni, a maradékot a lovasokkal kétoldalról közrefogni és ledarálni, közben az íjászok is dolgozhatnak. Jah, amíg jönnek a zombik, lőni őket a katapultokkal, ha már vannak. Bran-t nem kirakni a ligetbe tíz nyomi vikingutánzattal, hanem be a vár közepére, hadd jöjjön érte a night king. Mikor jön, lenyilazni obszidiánnal a sárkányát a picsába, amikor szétporlad és NK lepottyan, akkor őt is. Game over, on to Cersei & co. :-)”

Tök szép elképzelés, de ezesetben totál unalmas 80 percünk lett volna. A sorozatírók arra törekednek, hogy egy adott rész érdekes és izgalmas legyen, a te verzióddal nem lett volna az :) Kell az, hogy úgy tűnjön nincs esélyük, mert akkor lehet igazán szorítani a szereplőknek és itt persze azokra a nézőkre gondolok akik nem NK győzelméért szorítottak :)
csillagporszem 2019.05.04 22:02:15
@William Hunter: mennyivel érdekesebb lett volna így a Gyűrűk ura :D

@Treff Bubi: @Balfars:
Sajnálnám, ha így lenne. Jon nem tűnt annak a karakternek aki elveszíti a hidegvérét és frusztráltságában mindenmindegy alapon eldobja az életét a szent cél előtt. Elvileg ha nem látta Ayrát és hitt abban, hogy ő lehet csak az aki megmentheti az emberiséget akkor ez a tett a lehető legnagyobb ostobaság lett volna. Ennyire azért nem hülye, főleg mivel ő szajkózta állandóan, hogy jönnek jönnek... Remélem kiderül majd arról valami mi is történt :)
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
csillagporszem 2019.05.03 10:19:22
@nota19:
Szerintem se. Legalábbis a sorozatban nem jön át az, hogy Jaime olyan nagyon szerelmes lenne Briennebe. Emlékszem mikor a könyvet olvastam ezerrel drukkoltam, hogy összejöjjenek és láttam is rá esélyt, de ez valahogy nem jött át a képernyőn. Tiszteli a csajt azért ami, de nem hiszem, hogy lesz ebből több. Az igazi szerelme Cersei. Ugye mit meg nem tett érte. Az még persze nem teljesen jött át, legalábbis nekem, hogy mennyire csalódott most benne, látok rá esélyt, hogy megbocsájtana neki, de az biztos beteszi a kaput, ha megtudja, hogy Bronnal akarja megöletni és akkor remélhetőleg kiiktatja a sorozatból.

@,,:
“Jaimeről azt tudjuk, hogy annak a nőnek a karjaiban szeretne meghalni, akit szeret....”
Esetleg megöli Cerseit és közben öngyilkos lesz? :) Haldokolhatnának egymás karjaiban :) Vagy megölhetnék egymást. Kilöki Cerseit egy toronyból és az magávàl rántja.
Szerencse hogy nem én írom a forgatókönyvet :D
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
csillagporszem 2019.04.17 10:48:04
@Zacskóstej:
Csak jelezte, hogy ezt nekem szántad :)

Elég sok időnek kellene még eltelnie ahhoz, hogy szüljön, ha egyáltalán terhes, meg uncsi is lenne, ha így távozna a csaj az élők közül. Az igazán katartikus számomra az lenne, ha valamelyik sárkánya nyírná ki vagy maga Jon :D
csillagporszem 2019.04.17 16:10:33
@szepi79: Igen, már a neve is erre predesztinálja :) Szép lenne, megölte a Mad Kinget, megöli a Night Kinget :D
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
csillagporszem 2019.02.08 10:00:59
@VV Erőlegény:
“Egyébként szerintem mindkettejüket meglepte a szoros állás. Roli nem mondott igazat (hogy ő erre számított), azt láttam az arcán, hogy ő ennél nagyobb különbségre számított (és egy picit bekulázott), a PUA viszont örült neki, hogy van még remény.”

Ez nem igaz, semmi meglepődés nem volt az arcán. Mondta is, hogy pont valakinek azt tippelte aznap, hogy 55-45 körül lehet. Elfogult vagy kicsit de ez nem baj, ez ilyen :)
Egyébként a Radics párbajnál mutattak még %-ot nem? Úgy emlékszem akkor is szoros volt és Radicsnak el is ment a kedve az élettől :D
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
csillagporszem 2019.02.07 14:17:37
@bElannaTorres:
Egyébként nem kell teljesen elveszíteni a reményt, még nyerhet Adri. Ezt az oldalt nézegesd, itt szinte mindig annyi a % a szavazáson mint amit a végén mutatnak. Ez egy nagyon szoros párbaj lesz.
m.facebook.com/vv8parbaj/?locale2=hu_HU
csillagporszem 2019.02.07 14:40:37
@bElannaTorres: szerintem meg nem fog bejutni. Most kis %-al kiesik Roli, mert sok Süsüfan hisz abban, hogy kell a Zsunak az Adri, ezért visszajuttatják neki. Majd jövőhéten valószínűleg kiesik Greg Adri ellen. És a végén meg bekerül a döntőbe Zsu és Hunor. Ez már annyira lefutott, kár azon izgulni most ki esik ki. Hunort és Zsut szeretik a legtöbben. A fészen a csalódott Renirajongók azt írják mostantól Hunort fogják támogatni. Roli és Adri mellett szinte senki nem lesz akármelyik is kerüljön oda, mert mindenki Zsura és Hunorra fog koncentrálni. Szerintem aki most kiesik jobban jár, mert nem kell még bent dekkolnia majd 1 hetet, mehet haza a szeretteihez.
csillagporszem 2019.02.07 16:13:16
@VV Erőlegény: ebben nem hiszek, de majd kiderül. Valamiért a nézők mindig sokkal szívesebben szavaznak a végén a tujaHunorokra, mint egy nőre. Adrinak meg akinek szinte sehol nem látni hogy számottevő támogatói tábora lenne nem lesz egyszerű dolga úgy, hogy mindenki azt hangoztatja: kétszínű és hazug.
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
csillagporszem 2019.02.04 08:40:17
@Sanda.Ipse: durván meglepődtek, hogy Zsu ment vissza, én legalábbis ezt láttam rajtuk.
Most kezdődhet az újratervezés. Remélem Roli elgondolkodik ezen a százalékon és a megfelelő emberre fogják rakni a jelet. Eddig azt hitték Reni csinálhat bármi rosszat akkor is visszamegy, mert érdekes karakter. Jó lenne ha egy Greg-Roli párbaj irányába vinnék most el a dolgokat.
csillagporszem 2019.02.04 09:48:30
@Brigante: nem is kell magukra rakni, elég Gregre és a csillámpóni meg biztos Rolit fogja vinnj.

@Niké88: szerintem Adri még mindig szarul van. Szerencsétlen kibírta a 3 menetet és rendesen megverte az ellenfele. Jobban járt volna ő is, ha feladja :)
csillagporszem 2019.02.04 10:16:11
@Csakazértis én vagyok a királynő: nagyon ügyes volt, tényleg le a kalappal előtte. Viszont most ennek issza meg a levét. Tegnap úgy nézett ki még a kortesnél is, hogy menni alig bír :)

@Brigante:
Az érdekes lenne. Adri visszamegy Greg ellen és aztán megint Adrit küldik ki? Vagy lesz Zsunak még egy párbaja? Azt elvetem, hogy Hunor és Roli párbajoznának egymás ellen az utolsón :)
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
csillagporszem 2019.02.03 13:17:15
@bElannaTorres: meglátjuk :)

Szerintetek ma nem is lesz rendes összefoglaló a tegnapi napról, hanem csak a boxolást fogják mutatni?
csillagporszem 2019.02.03 13:38:39
@mobilos perpetuum:
De akkor hogy? 2 boxolással elment fél öfi, akkor 4-el elmegy az egész.
csillagporszem 2019.02.03 13:45:07
@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nem hiszem, hogy nyerni fog Zsu. Valahogy nem nézem ki belőle az esetlen mozgásai miatt, meg a lelkivilágából adódóan, hogy egy ilyen meccsen nyer :)
Hungarocell-táblákat megtámadós akciójelenettel indítunk, amelyben egyszerre fedezhetők fel a Kill Bill, a Linda-sorozat és bármelyik Bud Spencer-film kevésbé jól sikerült jelenetei, majd az egész önfeledt burleszkbe torkollik. Később, a romok tetején Greg azonosul a globális…..
csillagporszem 2019.02.02 11:11:55
@mobilos perpetuum: Szerintem a retek sem szeretné Renyhét visszaküldeni. Érzésem szerint csak azért tolják, hogy ne menjen vissza Zsu olyan nagy százalékkal és ne menjen el a többi villalakó kedve az egész játéktól. Mivel Renit várják vissza, ha Süske visszamegy 80-al, akkor a többiek lehet elkönyvelik, hogy nincs esélyük egyáltalán :)
csillagporszem 2019.02.02 11:29:20
@mobilos perpetuum:
Hunor buta, csak azért állt Zsu mellé, mert Adri rászólt, hogy ne legyen hülye. Most kezd ő is félni, hogy Adrival mennie kell párbajozni és kezd Roli ellen beszélni. Egyébként játékoknál látszik, hogy nincsenek igazán saját gondolatai, az ellenfelébe is ezért nem állt bele tegnap, mert nem tudott volna mit mondani. Ötlettelen, bamba, annyi szerencséje van az életben, hogy néz ki valahogy. Inkább 1000x egy Roli, mint ez a szerencsétlen.
csillagporszem 2019.02.02 12:03:19
@Fridolin a pimasz borz: Mert Adri mondta nemrég, hogy Hunor ott lesz a 4-ben. Erősnek tartja és Adri sem akar kiesni.
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
csillagporszem 2019.01.31 23:29:18
Lemerem fogadni, hogy a mai telefonáló Renyhe anyukája volt :D

@Ármándójózsi:
Roli szerintem is vakon van, de szerintem a többi villalakó is. Valószínűleg mind azt hiszik, hogy Reni fog visszamenni.
csillagporszem 2019.02.01 10:52:59
@Brigante:
Ha valami csoda folytán Roli-Hunor döntő lenne akkor majd hiányoznának azok a szavazatok :D Egyébként Greg ellen simán Rolira fognak szavazni és jelen helyzetben csak annyi szerencséje van, hogy nagyon utálják csillámpónit :)
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
csillagporszem 2019.01.31 11:26:28
@Tökös...: Van az a pénz amiért hajlandó lenne Reni mellett kampányolni, ha a retek azt kívánná, de látványosan leszarja Csoki, hogy ki fog visszamenni.

@Brigante:
Mint mindennel kapcsolatban ezzel is túlzásba esnek, de azért szomorú, hogy a 21. századra jutunk el csak oda, hogy nők elmerjék mondani a történeteiket. Amíg egy nő megerőszakolása, megverése kapcsán sokaknak az a reakciója, hogy biztos kiharcolta magának, ő a hibás megérdemli, addig muszáj kampányolni és fehívni az emberek figyelmét, hogy rosszul gondolkodnak.
csillagporszem 2019.01.31 11:32:51
@úgymond olvasó mmkk: el, olvastam én is és szerencsétlen Bencére fogják miközben valószínűleg csak nem éri meg nekik a hatalmas költségek miatt.
csillagporszem 2019.01.31 11:34:59
@hereverő heverő: ez is igaz.
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
csillagporszem 2019.01.29 10:41:19
@úgymond olvasó mmkk:
Mert talán neki is jót tennétek? :) Megtanulna viselkedni és nem cseszné szét a közösséget. Egyébként pedig ld. Renit. Jót tett neki, hogy ráhagyták mikor bunkó paraszt volt? :D
csillagporszem 2019.01.29 10:42:32
@csillagporszem: egyébként ezt molettynek szántam :)
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
csillagporszem 2019.01.28 21:08:10
@bElannaTorres:
Ezt kell. Én már próbálom nem felvenni. Lenne még pár ember akiknek lehetne írni mikor nagyon prosztón nyilatkoznak pl. Süskéről, de nem vagyok én senki anyja, égessék magukat, a fenét se érdekli.
csillagporszem 2019.01.28 21:16:55
@bElannaTorres: Meg azt hiszi hogy érdekel amiket ír :DD Na most itt van vége, mennem kell, de jól megbeszéltük szerintem :D
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
csillagporszem 2019.01.27 19:07:21
@bElannaTorres: egy hős vagy komolyan, hogy nem hagyod magad elnyomni és kiállsz a szabad véleménynyilványítás mellett :D
csillagporszem 2019.01.27 19:19:11
@bElannaTorres: az tuti :)
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
csillagporszem 2019.01.24 13:28:05
@Tökös...:
Attila jó játékos volt, de nem szerethető. Azért tudott csak nyerni, mert az ő szériájában egy olyan játékos sem volt, aki igazán szerethető lett volna :D
csillagporszem 2019.01.24 13:32:17
@Tökös...: majd a döntőben mikor kiesik Zsu ellen vagy Hunor ellen :)
csillagporszem 2019.01.24 13:53:28
@katemoss:
Hunor szerintem bamba. Mondják neki az asztalnál, hogy miért nem nyerhet és csak pillázik, jó oké és ennyi, de hogy valamit mondana ellenérvként... Megélt gondolom mindigis a “szépségéből” és neki ennyi elég is volt :D
csillagporszem 2019.01.23 11:41:03
@szociál: de számít, ha sok Rolinak drukkoló így gondolkodik :) Sok kis 2 szavazatból lesz meg a győzelme. Egyébként pedig mivel Renit már mindenki utálja a rajongóin kívül ezért nagy esély van rá, hogy kiessen, mert sokkal kevesebb rajongója van, mint ahányan kint szeretnék már látni a villából. Nem véletlen tolja most az rtl, látják, hogy nagyon leesett a csaj támogatottsága. Szóval nem feladni, szavazni kell :)
csillagporszem 2019.01.23 12:20:27
@Tökös...:
A Zsu-fanok megvannak róla győződve, hogy ők tolták vissza Adrit. Greget meg biztos, mert nagyon kampányoltak mellette. Csak úgy Greg, Adri rajongót eddig csak elvétve lehetett látni :) Akinek sok a rajongója az Zsu, Reni és Hunor, a többieknek nagyon elenyésző.
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
csillagporszem 2019.01.22 11:54:59
@Sanda.Ipse:
Nem kell lemennie Rolinak kofastílusba, de igen is visszaszólhatna a Reninek. Egy egész ország ünnepelné, ha beolvasna Reninek végre, sokat nyerhetne vele. Csak a Zsu-t szokta betámadni Roli, pedig Renit kellene, azzal sokat nyerhetne. Azzal, hogy ráhagyja Renire, hogy igazad van azzal sokat nem ér. Álljon bele Renibe amikor a csaj elkezdi oltogatni, ne féljen tőle :)
csillagporszem 2019.01.22 12:29:03
@Sanda.Ipse:
A 36 millióért meg kell szenvedni :D
Szerintem már mindenki térden állva imádkozik, hogy Renit vigye ki. Valaki igazán kiírhatná a villa fölé az égre, hogy Roli-Reni 60-40 :)
csillagporszem 2019.01.22 12:40:47
@Sanda.Ipse: na ja, nem teljesen hülye a Renike, érzi hogy esélyes, hogy Roli kiviszi, megkezdte a párbajmegúszási-hadműveletet :D
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
csillagporszem 2019.01.20 23:22:07
@VV Erőlegény: ne idegesíts, ez azt jelenti Hunor nyer a végén? :D
csillagporszem 2019.01.20 23:34:20
@VV Erőlegény:
Aki Zsu-t megveri a párbajon az a vv-t is megnyeri, nagyon sok rajongója van és kitartanak mellette bármi is történik, bármit is csinál. Mondjuk ha kiejti Zsu-t Hunor akkor bosszúból a döntőben szavazhatnak már csakazértis ellene :D

@bElannaTorres: ez igaz, ügyes a csaj ezt elismerem :)

@mobilos perpetuum:
Örülök, hogy más is így látja, nagyon kilóg a lóláb. Mindenhol 50-50 körül voltak egész héten, nem értem ebből hogyan lett 62. Nem akarom megvádolni az rtl-t, hogy csaltak de a fészes szavazások mindig azt mutatják ami a párbajon szokott történni. Na ez van, már a fésznek se lehet hinni :D
csillagporszem 2019.01.21 17:41:58
@bElannaTorres:
Mostmár nagyon remélem, hogy a következő párbaj egy Roli-Reni lesz és mehet szegény Csokihoz :) Nem csodálkoznék ha a csávó már fejvesztve elmenekült volna az országból :D
Nagyon okosan az rtl Adri párbajára nem ültetett be egy exvillalakót sem, mondta is a többieknek mikor visszatért. Asszem így készítik fel Renit, hogy ne kapjon idegbajt, ha nem látja majd a ki szerelmét a nézők között :D
Adri nagy esélyt kapott a végső győzelemre. Nem hiszem, hogy egy ilyen % után már bármelyik is kimerné vinni párbajra. Simán bekerül a döntőbe és az rtl számára is vállalható nőként megnyeri az idei szériát :)
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
csillagporszem 2019.01.20 16:45:40
@bElannaTorres:
Régen nem is nagyon voltak szerintem ilyenek. Szomszédnéni lánya értelmileg akadályozott szegény oxigénhiányos születés miatt, már van a lány olyan 50 éves. Ez a néni mesélte, hogy próbálták ők mindenfelé vinni a gyereket, de akkor még nem volt semmi ilyen fejlesztés.
Manapság meg a mozgásra ott a Tsmt-t és nem tudom ez mióta létezik, lehet 15 éve még nem volt. Mi hamarosan 2 éve, hogy hordjuk terapeutához feladatsorért a gyereket és nyomjuk itthon a tornát. Ő aki a saját lábában elesett és nem mert kismotorra ülni 2 évesen se, mert olyan mértékű egyensúlyzavara volt, most simán bringózik már és sokminden másban is segít. A többit nem is sorolom. Sok olyan fejlesztés, segítség van autiknak, amik még újdonságnak számítanak és sok helyen nem alkalmazzák, használják.
csillagporszem 2019.01.20 16:50:44
@bElannaTorres:
Én is csak azért tudok ennyit, mert a gyerek érintett :) Mikor egy pszichodoki a fejemhez vágta 2 évesen, hogy a gyerek autista akkor magamban lehülyéztem, mert az enyém nem lehet az, mert mosolygós, mert nyitott, mert van akikkel barátkozik és bújos ésatöbbi :D De nem is akarom itt osztani az észt, ez az a téma amiről regényeket tudnék írni, de azért befejezem, másoknak biztos nem lehet ez olyan érdekes :D
csillagporszem 2019.01.20 17:40:46
@bElannaTorres:
Ezek jók igen, ha fizetsz és nem olcsóak a fejlesztések. Akinek nincs pénze hogy kifizesse az csak egymaga próbálhat elérni valamit otthon és sokkal nehezebb lesz, ha nem segít valaki megértetni egyszerű dolgok miért okoznak akkora problémákat vagy miért nem megy úgy valami mint egy nt kisgyereknél.
Zsu-nál azért elég feltűnő, hogy nem olyan mint a többiek, nem hiszem hogy ezt a szülei ne vették volna észre, lehet max csak nem mondják milyen problémái vannak :)
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
csillagporszem 2019.01.19 21:12:23
@oh..my...: szerintem Adri simán kint hagyta volna Rolit, nagy szerencséje van, hogy nem őt választotta. A másik kettőnél a Zsu-fanok mivel nagyon utálják (utálták?) a két “barátot”, visszaküldték volna. Kérdéses mennyire felejtenek ezek az emberek ha kiviszi ezután valamelyiket a kettő közül.
csillagporszem 2019.01.19 21:21:02
@javier2:
Mi a fenét kell ezen előkészíteni? Vigye ki és kész. Megtehette volna de nem tette. Mehetett volna simán Lacika a kövi párbajon Adrival, most pedig letudta volna a Renis párbajt. Olyan sokat nézel ki belőle, fogalma sincs ki a gyenge, cska próbál úgy tenni, de mégis meglepődik rendesen mikor Zsu megnyeri a médiahetet.
De ha megtudod magyarázni miért jobb, hogy most Lacika megy és nem egy Roli-Renyhe párbajt nézünk akkor talán megtudsz győzni, hogy mekkora ász is ő.
csillagporszem 2019.01.19 21:41:38
@Paic Róbert: nem valós a füles, már megfejtették a fészen, hogy azért néz úgy ki, mert ott nem volt barnítóval bekenve.

@bElannaTorres:
Gondoltam már rá, hogy Roli azért magyarázza Hunornak, hogyha egyedül marad Zsu akkor meggyengül 1 hét alatt és kint marad párbajon, mert Hunornak tartogatja Zsu-t. Ez zseniális taktikai lépés lenne, ezesetben belátnám én is, hogy tud a csávó. A két potenciális végső győztes-esélyesből megszabadulna egytől. Más kérdés ki a hülyébb kettőjük közül: Roli vagy Hunor? :)
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
csillagporszem 2019.01.18 14:54:47
@bElannaTorres: nincs. El kell menni külföldre. Svédországban nincs szegregált nevelés, minden kis Sni-s gyereket a többiekkel együtt nevelnek és kapnak maguk mellé egy asszisztenst aki segíti őket a beilleszkedésben, a mindennapi együttlétben. Hiszem hogy ezáltal az nt (normál fejlődésű) gyerekek is sokkal elfogadóbbak lesznek azokkal szemben akik mások, nem hiszem, hogy ez a hátrányukra válik.
Az én kis autimat meg beledobtuk jól a mélyvízbe 20valahány gyerek közé a kis félénkségével, ügyetlenségével meg a kissé lemaradt beszédértésével-beszédjével, senki nem segíti mert vannak nehezen kezelhető gyerekek a csoportban és azokra kell figyelniük az óvónőknek, de kemény kiscsávó, nagyon jól megállja a helyét és sokan szeretik, szóval nagyon büszke vagyok rá :) Vannak nála furábbak a csoportban simán kód nélkül :)
csillagporszem 2019.01.18 15:20:56
@hereverő heverő: nem akarok belédkötni, értékelem a szándékot, csak mondom, hogy az én gyerekem nem beteg, csak eltérő fejlődésű mint az átlag. Az autizmus nem betegség :)

@bElannaTorres: én azt is megértem hogy sok gyerek mellett egy tanár nem tud külön figyelni az sni-sekre. Kellene több gyógyped asszisztens akiket belehetne tenni ilyen gyerekek mellé segítségnek és mindenkinek minden könnyebb lenne. Enyémmel nem tudom mi lesz alsóban. 4 éves és már számol, ismeri a betűket, most kezdi összeolvasni őket, már néhány szót le is tud írni, unni fogja magát és lehet emiatt nehezebben fogja viselni az órákat de most erre kattant rá és ez érdekli. Nade majd lesz valami, mennem kell. Szép napot mindenkinek és ne vitatkozzatok sokat, nem ér annyit :D
csillagporszem 2019.01.18 15:22:53
@Pamutbojt: sajnálom :( Úgy látszik ezzel együtt kell akkor élni.
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
csillagporszem 2019.01.17 11:14:24
@Angora Cardi: nem tudom, én még látok esélyt, hogy visszamenjen Lacika, szoros lesz. Mondjuk ez az elszólása nekem se tetszett, nem fogom rárakni a szavazatomat, de Adrira se. Attól viszont hányok amit az rtl csinál és Anikó tegnap nagyon undorító stílusban beszélt Lacikával, ennyire nem kellene feltűnően lehúzniuk. Még vasárnapig meglátom, lehet szavazok rá ha nagyon felcseszik az agyamat :)
csillagporszem 2019.01.17 12:31:28
@bElannaTorres:
Adrit valamiért nem kedvelem. Nem rossz játékos, de valószínűleg befolyásol, hogy 1az1-ben úgy néz ki mint egy ismerősöm akivel nem vagyok jóban :D Ha visszamegy akkor visszamegy, legalább csaj, de nem tudok neki drukkolni :)
csillagporszem 2019.01.17 13:39:08
@bElannaTorres:
Adri? El kell ismernem szépen visszahozta magát a játékba. Mikor Era kiesett nem gondoltam volna, hogy sikerül Gregék csapatába bekerülnie, elég vesztett helyzet volt, egyik csapat sem kedvelte. Mégsem szimpi, bár nem utálom, érdekes lesz az is, ha ő megy vissza.
Roli sokszor arra megy, hogy kiakadjanak és gyengítsék saját magukat. Ez tényleg nem rossz taktika mégha sokszor nem is szimpatikus, de hatásos. Félek nem merik majd kivinni Renit és emiatt Greget fogja választani, mert legutóbb is azt gondolták csak azért ment vissza, mert Vivit olyan sokan utálták. Ellene is lehet visszamegy, csak lesz egy újabb unalmas párbaj. Bárcsak úgy lenne, hogy Renit viszi ki :) Nem tudom, nehéz belelátni a fejükbe mit gondolnak :)

@katemoss:
Ne legyen igazam. Ha már ilyen sokan bántják Zsu-t idekint legalább a pénzt kapja meg és legyen értelme, hogy bement :)
Roli csak akkor fogja megnyerni, ha valami hihetetlen nagy csoda történik. Nincs szavazóbázisa, legalábbis nagyon kicsi, viszont utálni sokan utálják. Én mondjuk nem :) Ne nyerjen Renyhe, ne nyerjen Hunor, a többiekkel most nincs nagy bajom.