Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poraszabolcs

454 bejegyzést írt és 1459 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnap esti, Érsekújvár elleni mérkőzés a tévés közvetítés miatt az előzetesen ismert 18 óra helyett 19 órakor kezdődik...
Tizenhárom lejátszott mérkőzés után a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hét megszerzett pontjával a nyolcadik helyen áll a MOL Ligában. A csíki csapat eddig három győzelmet könyvelhetett el, de egyiket sem a rendes játékidőben. Ezen javíthatnának hétvégén Christer Dreberg…..
Nem sikerült a visszavágás a Ferencváros csapatának a budapesti vereség miatt, Kiss Gáborék 3 ponttal távoztak a Vákár Lajosról. Tompa HSC, élesebb Fradi: az első percek alapján ez volt a játék képe, a Sportul elleni könnyed ujjgyakorlatok nem igazán pörgették fel a…..
Fontos mérkőzések előtt áll a HSC Csíkszereda a jégkorong MOL Ligában, a kék-fehérek szombaton a Ferencváros, vasárnap az Újpest csapatát fogadják. A csíkiakat fűti a visszavágás: legutóbb Pestrezsébeten vitatott játékvezetői döntések miatt esett el a győzelemtől a HSC a…..
A Csíkszeredai Sportclub vezetősége ezúton is elfogadhatatlannak tartja a hétfő esti Ferencvárosi TC – HSC Csíkszereda mérkőzésen történteket, amely végeredményét egyértelműen befolyásolták a téves játékvezetői döntések.  Azzal a kéréssel fordulunk a liga…..
A Csíkszeredai Sportklub vezetősége már szombaton, illetve vasárnap, írásban jelezte a MOL Liga Játékvezetői Testületének, illetve a MOL Liga elnökének, hogy a Debreceni HK–HSC Csíkszereda és a Dunaújvárosi Dab.Docler–HSC Csíkszereda mérkőzéseken téves játékvezetői…..
Saját közönsége előtt mutatkozik be a HSC Csíkszereda a jégkorong MOL Ligában. A csíki csapat egy hét alatt négy mérkőzést játszott és mindegyiket elveszítette. A feladat tehát adott hétvégére. Nem kisebb csapatok érkeznek Csíkszeredába, mint a Dunaújvárosi Dab.Docler és a…..
Hajrá Sport Club Fájó pofon 2014.09.25 07:17:09
A hétvégi három MOL Liga vereséget követően a román bajnokságot is bal lábbal kezdte a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata. Ezúttal az ősi rivális Bukaresti Steaua mattolta a csíki csapatot, úgy hogy az utolsó tíz percben négy gólt szereztek.  Nem várt és egyben fájó…..
Hajrá Sport Club Villáminterjú 2014.09.19 08:20:58
Ma este elkezdi 2014/2015-ös jégkorong MOL Liga menetelését a HSC Csíkszereda. Ez alkalomból egy villáminterjút készítettünk a csíki csapat két új játékosával Erik Spadyvel és Niklas Sjölunddal.  Hogyan kerültél Csíkszeredába? Niklas Sjölund: „Tavaly mikor Norvégiában…..
Az Újpesti TE – HC Érsekújvár mérkőzéssel szerda este hivatalosan is elkezdődött a jégkorong MOL Liga 2014/2015-ös bajnoki idénye. A nyolc résztvevő csapat mindegyike rájátszásba szeretne jutni és ehhez mérten erősítette meg csapatát is. A HSC Csíkszereda célja sem más:…..
Szombaton elkezdődik a román bajnoki jégkorong idény is, az első mérkőzésnek Galac ad otthont. A Dunarea ellenfele a Gyergyószentmiklósi Progym lesz, a vendégeknek lehetőségük lesz bebizonyítani, hogy a Románia-kupában csütörtökön elszenvedett 16–0-s vereség csupán egy…..
Nagyszerű győzelmet aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a múlt idényből elhalasztott Románia-kupa döntőjében a Brassói Corona ellen. A csíki csapat küzdeni akarásból jelesre vizsgázott és a győzelemnek köszönhetően jó hangulatban várhatja a jövő hétvégi MOL Liga…..
A múlt idényből elhalasztott Románia-kupa csoportküzdelmei során nem születtek meglepetések, aminek köszönhetően a HSC Csíkszereda és a Brassói Corona vívja a torna fináléját. A csíki csapatból nem lesz ott a vasárnapi mérkőzésen Bíró Gergő, akinek a válla…..
Nem tudott meglepetést okozni a Galaci Dunarea csapata a múlt idényből elhalasztott jégkorong Románia-kupa sorozat első összecsapásán a HSC Csíkszereda ellenében. A Duna-partiak mire összerázódtak volna a csíki csapat behozhatatlan előnyre tett szert, amellyel okosan…..
A múlt idényből elhalasztott Románia-kupa küzdelmeivel rajtol hivatalosan a 2014/2015-ös jégkorong idény. A HSC Csíkszereda előbb a rendező Galaci Dunareával, majd a Gyergyószentmiklósi Progymmal küzd meg a fináléba kerülésért.  Ma délután már el is utazik a HSC Csíkszereda…..
Idén nem rendezik meg a jégkorong Csíki Sör-kupát. A HSC Csíkszereda vezetősége, illetve a csapat edzője Christer Dreberg döntött erről, mert túl sűrű lett volna az előszezon a MOL Liga, illetve a román bajnokság 2014/2015-ös idényének rajtja előtt.  Nem tartják meg idén a…..
Petr Machacek sajnálatos betegsége után a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata új hátvédet szerződtetett. A 25 esztendős kanadai Erik Spady vasárnap este a Debreceni HK elleni összecsapáson már be is mutatkozhat új csapatában. A tervek szerint a játékos szombat este érkezik meg…..
Újabb három felkészülési mérkőzést játszik a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a hétvégén, amely részt vesz a Felcsíki Közbírtokosságok-kupán. A tornán a HSC mellett a Bukaresti Steaua, a Gyergyószentmiklósi Progym és a MOL Liga újonc Debreceni HK vesz részt. A csíki…..
Egyhetes poprádi edzőtáborból hazatérve a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzője Christer Dreberg értékelt. Beszélt Petr Machacekről és a csapat teljesítményéről. Elmondása szerint a csapat lépésről lépésre halad annak ellenére, hogy a négy lejátszott mérkőzés…..
Hétfőtől elkezdődött a bérletárusítás a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatánál. A bérletek hétfőtől csütörtökig 13.30-16.30, míg pénteken 12-14 órák között vásárolhatóak meg a Vákár Lajos Műjégpályánál. A tavalyi helyeket szeptember 1-ig tartják fenn. A bérletek…..
Egy hónap múlva, szeptember 19-én rajtol a jégkorong MOL Liga 2014/2015-ös idénye. A nemzetközi nyílt jégkorong bajnokságban résztvevő csapatok már mind jégen készülnek, többen már barátságos mérkőzéseket is játszottak. A HSC Csíkszereda az új idényre való felkészülés…..
Egy héten át Poprádon, kapustáborban, vettek részt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának kapusai. Stanislav Kozuch mellett Ruczuj Gellért és Adorján Attila alapozott a soron következő idényre. Napi négy edzéssel hangolódtak.  Két héttel társaik előtt már jégen készültek a…..
Hajrá Sport Club Jegyek, bérletek 2014.07.10 15:00:01
A HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának vezetősége nem változtatott a tavalyi jegy- és bérletárakon.  Bérletek  Teljes díjszabású bérlet (A, B, C, D, E, G szektorok)  Szeptember 5-ig: 250 lej Szeptember 5. után: 265 lej  Kedvezményes díjszabású bérlet (nappali tagozatos…..
Ismertette elképzeléseit a soron következő bajnoki idényre a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának új vezetősége. Az a keret összeállítására ránézve is látszik, hogy a 2014/2015-ös évadban fiatal csapattal indul a csíki gárda. A légiós helyek betöltetlenek, kivéve a kapus…..
Ilyés László beszámolója Tavaly májusi szurkolói tájékozódásunkhoz hasonlóan idén is megpróbáltunk képbe kerülni csapatunk és klubunk következő idényre várható kilátásairól. Tavaly a klubvezetőket kérdeztük, idén városunk polgármesterét, mint főtámogatót és a…..