Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rena2

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ...s az egész udvar csupa porcukor" (Pierrot)Ez a dalocska jutott az eszembe. Igaz, hogy nem az első hó ezen a télen, de nem volt benne ezidáig sok részünk. Épp a héten egyik nap óvodába menet kérdezte meg Kitti, hogy "anya mikor lesz tél?". Mondom neki, hogy most…..
Karácsony előtt szörfözgettem a neten, amikor egy angol nyelvű kreatív oldalon nagyon megtetszett egy rénszarvas, amit papírtányérokból és műanyag villából készítettek el. Egy heti bevásárlás során bele is tettem a kosaramba egy csomag papírtányért, hogy majd alkalomadtán…..
Kitti és Szonja blogja Alvás 2009.01.14 21:09:36
Alvás 1.Szonja ma bent aludt a bölcsiben! Minden teketória nélkül lefeküdt aludni és aludt is másfél órát! Enni azonban ma sem evett, csak gyümölcsöt. Most mit csináljak, ha nem szereti a főzeléket??? A bölcsiben meg minden nap (egy nap kivételével) főzelék van. Talán majd ő…..
Méghozzá Kittié.Szonja délutánonként pelenka nélkül létezik itthon. Néha ő szól, hogy pisilnie kell, meg azért én is kérdezgetem tőle. Egyik nap is szól, hogy pisi. Futás a mellékhelyiségbe és ráült a bilire. Közben nekem ki kellett mennem a konyhába valamiért, s mire…..
Kitti és Szonja blogja Bölcsiben 2009.01.12 10:50:00
Múlt hét szerda óta próbálkozunk újból a bölcsivel. Mivel Szonja azért már ismerkedett valamennyit ezzel az intézménnyel, most kicsit felgyorsították a gondozónők az újbóli beszoktatást. Első nap kb. fél órára mentem be vele, majd kijöttem, sőt 10 perc múlva haza is…..