Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamas9

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra öröm és boldogság valahányszor Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét Traian Băsescu román államfő oldalán látom viszont különböző felvételeken, a felhőtlen jószomszédi, baráti viszony látszatát keltve. Még akkor is, amikor semmi nem indokolja ezt a…..
1,5 évig dolgoztam a Telenornál és 8 éve vagyok az előfizetőjük. Nem mondom, hogy a számláimat atomóra pontossággal fizetem, de nem vittem még csődbe a céget, pedig magánszemélyként is tehetném akár, hiszen olyan magas a telefonszámlám, hogy azt még egy ekkora multi is…..
Gondoltam körbenézek a cégen belül, hogy kinek, milyen telefonja van mostanság és meglepetten konstatáltam, hogy az egész Samsung Galaxy család megtalálható a szerény 30 főre rúgó állományunk birtokában :). Egyből családi fotóért kiáltottam, amibe mindenki nagy örömmel…..
tamas9 2011.09.13 09:52:37
Talán lesz egy éjszaka amikor nem csak a sötét fog rád mosolyogni... Vagy én vagy más melletted lesz, és utóbbival boldog is lehetsz. Látod- én is változtam. Szembenézek a félelmeimmel, majd elsétálok... Nem rohanok, nem menekülök, csak elsétálok, majd elalszom csendben, de…..
tamas9 2010.02.06 13:07:03