Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lancser

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük mindenkinek, aki eljött a Főzdefeszt előszilveszteri bulijára, és volt oly kedves, hogy pár óra alatt felnyalta a Miskolcról érkezett Serforrás India Pale Ale-t, amit ráadásul a saját címkézett poharából ihattunk! Ez a sör fogyott el elsőnek – és tényleg finom…..
Folyékony Kenyér Snapsz 2010.02.20 10:39:00
Állítólag szerveződik valahol a mélyben egy sörblogger-találkozó, mi e nemes ügyet egy szűk-körű sörblogger-találkozóval kívántuk előmozdítani valamelyik este, amikor Sertepertével és  Serkoptatóval elmentünk a Király utcába egy kocsmába, ami annyira kellemes és…..
Folyékony Kenyér Kalóztempó 2010.02.08 11:02:00
Nagyon rendben van, hogy időnként a magyar piacra is megpróbálnak bedobni a tömegsöröknél szexibb külföldi sörjelenségeket is, de azért a csikorgó marketinggépezet néha felettébb vicces dolgokat bír kidobni magából. A Cubanerót például egyértelműen Kubával akarják eladni.…..
magyar világos sör A KK folytatja az elmúlt napokban is meglovagolt házisörös hullám feldolgozását, ezúttal egy jóval markánsabb, némi butanapisajtós retorikával élve ún. megosztó sört választva bemutatónk tárgyául. Ez a sör pedig az orgoványi AKPEDO Kft.…..