Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeresPatti

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hinné az ember, hogy egy Valentin napi gyertyafényes vacsora a Dunán, egy nosztalgia hajón, rettentően sok pénzbe kerül, és akkor inkább jöjjön egy étterem, megengedhető áron. Pedig az éttermek is 16eFt körül kínálják a Valentin napi vacsora programokat. Na ha már vacsora, és 16,500 Ft-ot rá…..
Válaszd ki a fotógyűjtemény legszebb fotóját, ahol a pároddal közösen vagytok.Vegyél egy olcsó képkeretet, aminek üveg előlapja van. Olcsó képkeret a klip-fix képkeret, bármelyik Tesco, Auchan, Cora bevásárlóközpontban, vagy pl OBI, Baumax barkácsboltban kapható - 500…..
 Nem is annyira bonyolult a megoldás, csak beírod a kedvesed nevét (Béla) és hogy mit kap ajándékba Valentin napra, aztán kész a "szerelmes vers" ... mindez angolul, úgyhogy ha találtok magyar nyelvű programot, akkor szóljatok.4x4 soros szerelmes vers gyártó, nem is…..
Mindegy, hogy tetszik vagy sem a Valentin Nap egyre nagyobb mértékben van jelen életünkben, függetlenül attól, hogy most ez már szinte csak az üzletről szól. Lehet, hogy már megvan az ajándékod a párodnak, de ha még nemvásároltál semmit, adunk néhány tippet, ami talán…..
Nos, miről álmodik a férfi, legalábbis a férfiak többsége? És mi a helyzet a nőkkel?Srácok, inkább gondoljátok át alaposabban:  ..
Ötletes gumireklám Valentin napra (és egyéb elragadott rózsás romantikus napokra). Szurkoljunk vagy mi legyen? :) A háttérben ki énekelne más, mint Barry White?!  Bónuszként még egy Valentin napi reklám, amit szintén elég jól találtak el:..
Egy nagyon szép, romantikus Valentin napi szerelmes vallomás, homokba rajzolva (Ilana Yahav homokművész készítette, sandfantasy.com). Ahogy a homokba írt képek és üzenetek váltakoznak, a háttérben szaxofonzene szól.Ha valaki nem egy szimpla vörös rózsás üdvözlőkártyát, vagy…..
Közeleg a Valentin nap. Bevallom, bennem nem sok mindent mozgat meg ez az ünnep, nem készülök rá különösebben, mert azt gondolom, hogy sokkal értelmesebb  kedvesebb, meghittebb egész évben kimutatni az érzéselmeinket valamilyen szinten szívünk…..
VeresPatti 2009.01.24 08:32:01
Szia Strange,

köszi a pollt (még a hiányzó 'nem'-mel is jó lett). Mi most fogunk idén először Valentin napot tartani, és vsz. csinálunk valami könnyű vacsit, megnézünk egy jó filmet:
valentinnap.wordpress.com/2009/01/20/top-tiz-romantikus-vigjatek/
meg egyebek.
Az elején én is berzenkedtem az egésztől, de aztán megemésztettem, hogy az ünnepek mindig is változatk történelmileg (mint a nyelv), és lehet, hogy az elején hülyén hangzott azt a szót használni, hogy 'cool' vagy azt sem tudtuk mi az a 'halloween/ critical mass' de aztán itt maradtak velünk. Saffronnak igaza van, mert a figyelem az kell, egész évben, de az ünnepi érzés is kell (persze a nagymamámat nem fogom lerohanni egy Valentin napi üdvözlőkártyával, mert értetlenül nézne rám...).

Kíváncsi lennék, hogy 5 év múlva hogyan változnak a szavazatok.
 A Valentin napi időutazó játék egy játékos szerelmes kvíz - néhány kérdéssel kiderítheted, hogy a különböző évszázadokban mennyire álltál volna helyt a szerelem pástján, mennyit tudsz a korabeli szerelmi és udvarlási szabályokról. Egyrészt jó teszt neked,…..
Egyáltalán nem könnyű megtalálni az ideális ajándékot Valentin napra. Ennek ugyanis valami olyan szerelmes ajándéknak kéne lennie, amiben benne van az egész kapcsolat. Épp ahogy áll, amilyen ponton van - vagy nyugvó, vagy fekvő, vagy izgi ponton, vagy három napos szerelmesen, totál…..