Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drlaa

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Motiváltabbak a játékosok az edzéseken, látszik, hogy bizonyítani szeretnének Kevin Primeau-nak, és feltűnő, hogy igazán vevők az újdonságokra is" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Pénteken a Graz látogat Székesfehérvárra. A…..
drlaa 2010.11.05 20:38:26
Az egyik komoly játékkonzolgyártó cég speciális hokiütőt készített NHL-játékához. A termék reklámarca Wayne Gretzky lett, aki természetesen a kereskedelmi mozgóképeken is szerepel. A termék nem túl eredeti, de profi reklámklipjét megmutatjuk tovább után.   See…..
A nemrég kinevezett új U16-os szövetségi edző, Risto Kurkinen jövő szerdán és csütörtökön tartja az első összejövetelt. Az első napra az 1995-ben, a másodikra az 1996-ban született játékosokat hívta meg. Mindkét napon két jeges edzés lesz.1995-ben születettek:Kapusok:…..
drlaa 2010.09.10 22:52:50
@hokinyuszi: ki az?
Pénteken véget ért kapusunk kéthetes finnországi próbajátéka. Az utolsó edzés után a klub elnöke arról tájékoztatta a magyar hokist, hogy az edzők elégedettek vele, és bizonyította, helye van a csapatban. Pasi Nurminen Hetényi Zoltánnal is ismertette a klub hivatalos honlapján…..
A két legutóbbi világbajnokságon Oroszország–Kanada döntőt játszottak, mindkétszer európai siker lett a vége. Ezúttal már a legjobb nyolcban találkozik a két csapat, ugyanúgy, ahogy Vancouverben. Akkor is a tengerentúliak vacakoltak a torna első szakaszában, majd brutális…..
drlaa 2010.05.19 16:19:14
Magyarország a döntőben háromszori vezetés után 4-3-ra kikapott Csehországtól, ettől függetlenül bravúros eredményt értek el 15 évnél fiatalabb hölgy jégkorongozóink a rendkívül erős prágai tornán. Nyolc mérkőzésből ötöt nyertünk. Nyitásként a hosszú utazás után…..
drlaa 2010.05.02 21:21:19
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
Serdülőválogatottunk péntektől Prágában szerepel. A Challenge Cup komoly mezőnyt vonultat fel, ráadásul az utolsó héten egy cseh klubcsapat helyére a cseh válogatott nevezett be a tízfős mezőnybe, amellyel már szombaton szerencsénk lesz összemérni erőnket. A játékosok és az…..
drlaa 2010.04.16 12:09:29
@mhk: ha ez tényleg így van, akkor nagy GRATULAAAA
Lengyelországból érkezett friss híreink szerint zárt kapuk mögött rendezik meg Krynicában az U18-as divízió 1-es világbajnokságot. Az államelnök és több fontos személyiség halála miatt egyhetes nemzeti gyászt rendeltek el, emiatt a torna első négy fordulójára nem mehetnek be…..
drlaa 2010.04.11 10:14:16
@Ringleader: örülök,hogy neked ez ennyire könnyű. gondolom, te nem vagy érdekelt a vb-n, és semmiség neked 100-200 ezer Ft ablakon való kidobása. Ez jogilag kifogásolható, tehát aki ez ellen beadványt nyújt be, az érthető.

Sajnálom a lengyeleket, de akkor is rossz döntést hoztak, ráadásul ez egy utánpótlás vb...
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
drlaa 2009.10.18 20:37:33
drlaa 2009.10.18 20:47:31
@jasek: köszi, rendes vagy.
bár aogy őt ismerem, már gyorsabban is.

Árpi tartotta benne délután a lelket.
nagyon jó ember, jól járt vele a Volán
A Sapa Fehérvár AV19 vasárnap végrehajtotta azt, amit az EBEL-ben idén még egy csapat sem tudott, és amire a szurkolók közül is kevesen számítottak. 1-1-re végeztek Villachban a rendes játékidőben, és a hosszabbításban ugyan 20 másodperc után kikaptak 2-1-re, de így is egy…..
Két hete lekapocsolták a zalaegerszegi jégcsarnokban az áramot, a hét elején pedig az MKB Bank Zrt. visszavette a létesítményt, mert a szép és nagy tervekkel előállt vevő nem teljesítette a 2009. április 21-ei adásvételi szerződésben vállalt kötelezettségeit.A Fendrik Zsolt…..
Kedden, közép-európai idő szerint kora délután Torontóban rendezik a három kanadai junior ligát (OHL, WHL, QMJHL) tömörítő szervezet, a CHL (Canadien Hockey League) 2009-es importdraftját, az európai tehetségbörzét. A világ legszínvonalasabb junior bajnokságaiba magyar hokis is…..
drlaa 2009.06.30 18:11:06
A jégkorong-utánpótlás fejlesztésére kapott 170 millió forint felosztásáról már írtunk. Jeleztük, a metodikai központra (MK) külön is kitérünk. Az alábbiakban részletezzük, milyen eszközök, felszerelések lesznek a MK-ban, mi az értelme és a célja a projektnek. Az MK…..
Menesztették Bukta Andrást, a Kaposvári Sportiskola jégkorongsakosztályának vezetőjét. A fejleményről a Somogyi Hírlap online verziója számol be részletesen, a cikkből kiderül, hogy Bukta nem állt a helyzet magaslatán, szakmailag értékelhetetlen munkát végzett. Fejre állt a…..
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..
A Pittsburgh megcsinálta a bravúrt, amelyre eddig csak két csapat volt képes. A Stanley-kupa-döntő 7. meccsén idegenben nyert, ráadásul a címvédőt győzte le. Története 3. kupagyőzelmét ünnepelte. Talbot volt meccs hőse, duplázott, győztes gólt lőtt. A Pittsburgh 2-3-as…..
Felfokozott a várakozás a hetedik Detroit Red Wings–Pittsburgh Penguins meccs előtt. Tizennegyedszer fordul elő az NHL történetében, hogy hetedik csata dönt a kupa sorsáról. Tények sorolásával próbálunk esélyeket latolgatni. És megint lehet szavazni is. Ahogy az NHL hivatalos…..
Folytatjuk az elmúlt napok átigazolási sorozatát. Ezúttal az Alba Volán kölyökválogatott csatáráról adunk hírt, aki augusztustól Finnországban játszik, hasonlóan barátjához, Sebők Balázshoz. Így egy hét alatt az U14-es, az U16-os és az U18-as bajnokság (Nemes Benjámin)…..
A magyar serdülőbajnokság pontkirálya az egyik legjobb finnországi utánpótláscsapathoz igazolt. Sebők Balázs a következő szezonban a finn országos serdülőbajnokságban játszik. A 14 éves csatár augusztus 2-án egyedül vág bele élete eddigi legnagyobb kalandjába. A MAC…..
Június 10-én ismét sajtótájékoztatót tart Ocskay Gábor, a harmadik EBEL-szezonjára készülő Alba Volán 19 szakosztályfőnöke. Publikus információ az új igazolásokról addig nincs, úgy tudjuk, a klub folyamatosan tárgyal a jelöltekkel, akik kiléte nem titok, hiszen Ocskay Gábor…..
Magyar tehetséget szerződtetett a Djurgarden – írja vezető anyagában a klub honlapja. A címoldalról Nemes Benjámin néz szembe az olvasókkal. Az NZ-Stars neveltje korábban Malmőben is járt próbajátékon, szüleit még a világbajnokság előtt keresték meg. A minszki divízió…..
Ezúttal nem volt kérdés, ki a jobb. A Detroit a Stanley-kupa döntőjének ötödik meccsén 5-0-ra gázolta el a Pittsburghöt, 3-2-re vezet. Pavel Dacjuk két gólpasszal tért vissza. Nehezen lendült bele a Detroit, 5 és fél perc után lőttek a hazaiak először kapura. Red Wings…..
drlaa 2009.06.07 17:44:04
@Hunhockey29: A jó Isten szóljon belőled!!! :))

Csak a meccs miatt maradtam fenn, de mondhatnám, hogy én nem élveztem ezt annyira. Kicsit fájt.

@meow?: azért szreteném én, ha a fiam ilyen "szép ember" lenne, mondjuk ekkora hírnévvel és anyagi biztonsággal, hokis tudással a háta mögött.
drlaa 2009.06.07 17:44:59