Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalolib

66 bejegyzést írt és 437 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
II. Andrásnak és második feleségének, Jolán konstantinápolyi császári hercegnőnek, egyetlen gyermekeként született, s távoli rokonai közé tartoztak a Capetingek is. Apja első felesége után, hat féltestvére született, köztük a későbbi IV. Béla és Árpád-házi Szent Erzsébet is. Szent Erzsébet, Szent…..
lalolib 2021.02.27 11:18:30
Január végén a variety.com számolt be egy újabb Trónok harca előzménysorozatról, ami „Tales of Dunk and Egg” címen futna majd, és az HBO sikerszériáját 90 évvel megelőző eseményeket dolgozna fel. Még korábban játszódik egy másik előzménysorozat, melynek forgatását a tervek szerint idén megkezdik; a…..
Az Amerikai Egyesült Államok politikai berendezkedésére az ország megalakulása óta (1783) jellemző az úgynevezett politikai váltógazdaság rendszere, amikor két nagy párt felváltva veszi kezébe a kormányzást. Kép forrása: mprnews.org Ez a két párt kezdetben, Andrew Jackson elnöksége előtt…..
Ha tetszett a video vagy a cikk, támogasd munkásságomat egy feliratkozással!        Halihó, legmélyebb üdvözletem mindenkinek A ma pár olyan filmet mutatok be nektek, amiket teljes egészében nem láthatott a nagyközönség. De hogy mit is jelent ez? Nos, a gyakorlatban annyit, hogy leforgatott és…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én rajongok a '90-es évekért. Valószínűleg az is közrejátszik, hogy pont az 1990-es évek közepén születtem, így még nyugodtan kijelenthetem, hogy '90-es gyerek vagyok, nem számít, hogy még milyen kicsi voltam. Akármilyen retro dologról legyen szó, egyből eszembe…..
A Chernobyl minisorozat után, mely drámaként és történelmi filmként is hatalmas sikert aratott szerte a világon (elsősorban az HBO nézői körében), felmerül az emberben a kérdés: a katasztrófa filmek közt milyen riválisai lehetnének? Melyek az utóbbi 25 év legjobb katasztrófafilmjei? Szigorúan…..
Coming outtal kezdjük: soha nem néztem a Polipot, és a Rocca parancsnokot sem, utóbbit még úgy ahogy érthetően is, de hogy az előbbit hogy a picsába hagytam ki, miközben a maffiás mozifilmeket meg a mai napig imádom, nem tudom. Ahogy azt sem, miért nem nézem sem a Gomorrah, sem a Suburra című…..
Ami jó, hogy megint lesz Billions, ráadásul március 17-én már meg is nézhetjük az HBO GO-n, ahol itthon adják. Ami nem annyira jó, vagyis inkább aggasztó, vagyis bennem mindenféle kétséget felvet, hogy ez az évad szemmel láthatóan két dologról szól majd: Axe segít Chucknak a…..
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
2019 áprilisában indul a Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évada, szellőztették meg az alkotók kedden a Twitteren egy már ismert előzetes legvégén...
Várhatóan 2020-ban érkezik a tévébe az HBO aranytojást tojó tyúkjának első előzménysorozata. A Trónok harca világában játszódó, új kváziközépkori széria forgatása hamarosan kezdődik, és egy szereplő kiléte máris ismert: Jane Goldman, a sorozat alkotója Naomi Wattsra bízza a főszerepet, ami az…..
lalolib 2018.10.31 08:03:07
Újabb reklámot forgatott a Nespresso nevű kávécégnek George Clooney, ezúttal nem úgy, ahogy az evidensen adná magát - őrülten jóképű sármőrként -, hanem életében először lovagi páncélba bújva. A reklámban egy sárkányt legyőző lovagot alakít, egy trónon ülő uralkodónő alattvalója. A legtöbbeknek…..
lalolib 2018.10.17 15:37:49
A Netflix is megtalálta a maga fantasy aranytojást tojó tyúkját – a streamingszolgáltató szerdán bejelentette, hogy (újra) feldolgozzák C. S. Lewis fantasyvilágát, a Narniát, ráadásul egyből filmekben és sorozatokban is gondolkodnak a hétrészes regénysorozat alapján. Azt viszont egyelőre nem tudni,…..
Megegyezett egymással a Telekom és az Andy Vajnához tartozó TV2 Csoport arról, hogy a Spíler 2 év végig elérhető lesz a telekomos ügyfeleknek, méghozzá most péntektől, írja a DTV. A Bajnokok Ligáját és a spanyol első osztályt közvetítő Spíler 2 egyaránt benne lesz a Telekom IPTV-n és Sat TV-n is. Az…..
lalolib 2018.09.28 13:51:27
@® snɯıɹd snɔlns.: Jó kérdés. Sajnos a válasz is egyszerű: semmi. A mosógépek örülnek, vásárolják a 20 milliós órákat, a folyók partján mosogatók meg örülnek és tapsolnak annak, hogy részesei lehetnek. Nem csak a pénz mosodának, de az agymosásnak is.
Néhány héttel ezelőtt, nem minden botránytól mentesen, távozott Ruth Wilson a Viszony című sorozatból, aminek addig ő volt az egyik főszereplője. A Hollywood Reporter értesülései szerint a Wilson karakterét alakító Joshua Jackson nem lesz állandó szereplő az itthon az HBO GO-n látható sorozat…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Jennifer Garner egyik legemlékezetesebb szerepe a tévéhez kötődik, ő volt JJ Abrams sorozatának, az Alias-nak a főszereplője, ami még a nagy tévés bumm előtt készült, de ma is leiskolázná a mezőny egy jelentős részét. Garner azóta filmekben szerepelt, illetve a családjával foglalkozott, most viszont…..
lalolib 2018.09.10 15:28:46
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
  Ilyen óvatos címet sem adtam még sose, remélem, tetszenek örülni. Az ugrás után minden sokkal világosabb lesz. SPOILEREK JÖNNEK!   NEM VICCELÜNK!   JÓ, MI SZÓLTUNK...