Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sios

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre biztosabb, hogy itt mindent a sötét oldal irányít. Most már nem lehet letagadni...
sios 2011.06.26 09:33:08
A Terminator a nagyvason Nagyon finom vagyok, ha azt mondom: a T4 Mototerminatorai nem lettek olyan legendásak, mint az a Fat Boy, amit nem sokkal a Terminator 2. forgatása előtt mutatott be a Harley Davidson - a film világhírnevet adott neki. Nem kizárt, hogy az okos termékelhelyezésnek…..
sios 2011.06.22 16:45:22
:)
  Szerencsétlen jellemhiba fejlődött ki bennem motorozásom kezdetétől fogva: nem bírom elviselni, ha nincs motorom. Furcsa dolog ez, mert van, hogy a szezonban hetekig nem motorozok, télen pedig mindig hónapokra leteszem a gépet. Ilyenkor kicsit hiányzik a tank a lábam közül,…..
sios 2011.06.15 21:58:05
:)
A Honda már régóta foglalkozik a motorkerékpár és a robogó vegyítésének gondolatával, ami valahol  a kettő hátrányainak kiküszöbölését jelentené - azon tehetősebb polgárok számára, akiknek az igazi motoron való motorozás legalább annyira kényelmetlen, mint egy nem…..
Blitz R60/2 - The great Escape from Hush on Vimeo. A francia Blitz Motorcycles nem hagyományos módon állt hozzá a motorépítéshez. Az egyszerűségében látványos kialakítás hívei, a Bratstyle, a Wrenchmonkees és a CRD mellett jeles képviselői a csicsás customokkal szembeálló…..
Ujjongó motoros halad el a kormányellenes tüntetők által felgyújtott autó mellett Szanaában 2011. február 22-én, amikor több ezren követelték Abdullah Szaleh ezredes-elnök lemondását. Jemenben február közel két hete tüntetnek az 1978 óta hatalmon lévő Szaleh…..
Steve McQueen már életében legendává vált. A vagány férfi, a sármos rosszfiú és a kitartó versenyző szerepek sokakat meggyőztek – ismertsége mellett sem vált soha hiteltelenné. Nem véletlen, hogy a Honda őt kérte föl, hogy a kisfilmnek is beillő reklámjában szerepeljen.…..
Az első dermesztő pillantás, extra leanderrelÉn is egy kretén vagyok. Miért kell nekem egy félkész motort nézegetni? Hagynám inkább alkotni a művészt. Úúú…hhhhhh…. Khmhmhm, öhö… Ez most a permetezés és a Simson Schwalbe transzcendens kapcsolatára utal?…..
Ki mondta, hogy az élő állat szállításához teherautó vagy utánfutó kell? Kubában az élet sokkal lazább. Az AP hírügynökség fotósa mókás pillanatot kapott el: egy motoros összekötötte kecskéje lábát, s hátizsákként fuvarozza Havannában 2011. január 6-án, a főváros…..
A múltkori állatszállítós posztunk igazán népszerű volt. Az olvasók egyik fele A fajok eredetét ütötte fel, hogy megállapítsa kecske vagy birka utazik a motoron, a másik fele viszont elárasztotta postámat jobbnál jobb transzport-fotókkal. Nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni,…..
  Biztos nem voltam benne, csupán csak sejtettem, hogy egy ilyen videón rommá tudja magát röhögni az ember. A klipet Csabcsi motorján forgattuk még a Szlovákiaringen: ez a három percnyi, a szó nemes értelmében vett tömény ámokfutás engem boldoggá tesz, azonban a nyilvánvaló…..
sios 2011.01.19 19:18:20
A motorozás iránti vágy pusztító dolog. Belülről mar, a torkot szorítja, az elmét megzavarja. Csikósnak van igaza, ha új találmány lenne, biztos, hogy betiltanák – az addiktológusok, a közlekedésbiztonsági szervezetek és a nőmozgalmak együtt tennék lehetetlenné a…..
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
sios 2010.09.25 18:26:16
Éppen a bangkoki Motor Show-n végeztem este és a kiállítócsarnokból baktattam a sötétben a parkoló felé, amikor csak úgy, a szemem sarkából kisebb csődületet érzékelek. A földre leterített papírokat nézik, biztos valamit árulnak, mennék is tovább, de ha már itt vagyok,…..
A Pannonia P12 az utolsó sorozatgyártású magyar egyhengeres volt. 1973-ban jelent meg, a kőkorszaki T5 és a P10 modellt váltotta le. Műszakilag ez sem lett lényegesen modernebb, viszont körvonalai és festése divatosabbá tette. Gazdája szándékosan nem restaurálta csillogó,…..
A veronai Motor Bike Expón állt ez a Simson a sarokban. Jól elrejtették, pedig ennél izgalmasabb szoci-customot még nem látott a világ. Az AWO425-re épült egyhengeres negyedliteres motor stílusa meg sem határozható, igaz, fölösleges lenne belekezdeni is. A selyemfényű ezüst és…..
sios 2010.01.21 22:44:35
@baowah: felveszem a kapcsolatot a készítőjével.ha áment mond,akkor megírom az oldal címét.
sios 2010.01.21 23:04:37
@baowah: én még a készítés folyamatában láttam,már akkor is nagyot mutatott!
sok szép motort épített!
sios 2010.01.21 23:57:56
@konti10: ha még nem adta el,akkor lehet gurulok vele 1-et!:)
na persze ha rá tudom venni!:)
Egyszer csak beszoptam én is. Világ életemben fostam, hogy egyszer majd félretankolok, ezért nem is hagyom pl., hogy benzinkutas tankoljon az autómba, a tesztautóba, a motoromba, a tesztmotorba – bármibe. Minden tankolásnál végigmantrázom, hogy benzin, dízel, megnézem a feliratot…..
Képek forrása: http://www.v11lemans.com/Egy belga Ducati kereskedő, Bart Crauwels türelmetlen volt, nem várta meg a talán soha meg nem érkező egyhengeres Supermonót, hanem megépítette sajátját – persze teljesen másképpen, mint az várható volt.Az 1000 DS blokkját vette alapul,…..
sios 2009.01.13 21:24:33
A tegnap kora hajnalban holtan talált Dakar-versenyző halálát tüdőödéma okozta, amelyet feltehetőleg szívelételenség okozott. Pascal Terry vasárnap, Santa Rosa és Puerto Madryn között tűnt el, holttestét Yamaha WR450F motorjától tizenöt méterre találták meg, mellette víz és…..
sios 2009.01.13 21:22:30
Totalbike hírek A Kawa feladta 2009.01.11 18:14:00
A Nagy Világválság 2.0 miatt hirtelen megváltozott üzleti feltételek azonnali lépésre ösztönözték a Kawasaki Heavy Industries-t. Mivel a gazdaság a pénzügyi krízis hatása miatt képtelenek lesznek rövid idő alatt helyreállni, úgy döntöttek, hogy a 2009-es szezontól nem…..
Totalbike hírek Honda titkok 2009.01.11 18:58:00
Tavaly, a tokiói seregszemlén mutatták be a Honda CB1100F tanulmányt, amelyet mindenki megcsodált, mint a gyár retro-naked csodáját. Mára mindenki megfeledkezett a levegőhűtéses motorról, de az Amerikai Szabadalmi Hivatal rosszul őrzi titkait: kitudódott, hogy a Honda Fury chopperrel…..
sios 2009.01.13 21:14:57