Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoolR

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 1-től a négy karikával ellátott kocsik minden olyasmit legálisan megtehetnek, amiről még a kukásautók is csak álmodnak. (Figyelem! Illusztrációnkban termékmegjelenítés található! - Igen, fizetett cikk. Na és?)Kit ne bosszantottak volna már az egyirányú utcában…..
CoolR 2011.03.29 17:53:26
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
CoolR 2011.03.25 13:49:08
@trollforgató: csak próbáltam elvenni az (esetlegesen) kialakuló flame gyújtólángját. :)
CoolR 2011.03.25 13:50:21
@Kretusz: érdekes a nick-ed, gondolom a kreténből származtattad. Javaslom használj pl Motorola készüléket, az a csúcs.

Peace
CoolR 2011.03.25 14:13:31
@Kretusz: nem komálom liberális oldalt, nem preferálom a spanglit. Neked viszont tuti helyed van a seregben, ott kezelheted a konfliktust kedvedre. Ne pörgesd magad, nem ér annyit egy agyvérzés. :)
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
CoolR 2009.08.04 19:42:40
Szerintem az indíték nem rasszista, pusztán politikai "fedősztori" kellett. A szoclib kormánynak kell valami amivel a feszültséget fenntartják.

Az, hogy az eddigiekben dolgosnak mondott romákat lőttek le, amatőr, dilettáns húzás volt. Pont ráillik a kormányra, a titkosszolgálatra is. Ahogy kiderült, hogy Djurcsány vezér az oroszok embere, így kiderülhet, hogy északi szomszéd átjött a hátsókertbe kicsit feszültséget szítani. Talán volt már rá példa.

Minden kormány alatt megvan a "trend".

Korábban robbantások voltak, olajbotrány, most az unió és liberalizmussal egybevágó rászísta inditék. Rohadt színház az egész és mi
b@szunk rá mindig. Magyarok, DOLGOS, RENDSZERETŐ cigányok, mindenki és bárki aki ebben a teknőben él.

Olyan országban, ahol az OCÖ elnöke is bűnöző, ahol a cigány a saját házát gyújtja fel (biztosítási csalás), ott semmi sem biztos. Lehet, hogy valami őrült lőtt, lehet, hogy uzsorás.

A lényeg: EZZEL FOGLALKOZZ, ne azzal, hogy parkolócégek töltik a pártkasszát, ne azzal, hogy a BKV-nál 100 millás végkielégítések röpködnek stb.
CoolR 2009.08.04 19:49:31
@egyenlítő: A cigányok nem rasszisták? Ők megválogatják, hogy kit rabolnak ki, kit késelnek meg? Gondolom ők csakis a semmirekellő, bűnöző, segílyen élő magyarokat szemelik ki maguknak.

Ennyit erről.
Kisember megunta, hogy az autósok egy részét egyáltalán nem érdekli, ha egy gyalogos át akar kelni a zebrán, akkor sem, ha az már lelépett. Inkább gázt adnak, hogy még átférjenek előtte, meg a felpörgő motor hangjától majd úgyis megijed a puhatestű. Ha egy irányba megy kettő…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
András levelét olvasva nehezen tudnám eldönteni, hogy annak melyik részét gondolja komolyan és hol kell éreznünk némi iróniát. Ha az egész levél teljesen komoly, na az a gáz. Ti mit gondoltok? Autópálya, három sáv. Ez az, amit már nem tudjnak feldolgozni az emberek. A legtöbb…..
Megvan, ugye, a szépségverseny-effektus, amikor a fókákról és az esőerdőkről kérdezgetik nagy nyilvánosság és ezerwattos lámpák előtt a rommá sminkelt szépeket, és ettől azokból is elmúlik minden gondolat, akiknek amúgy van? Feltehetően az alábbi videó szereplőjének is…..
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
  Hiába kábít a jelenleg is zajló Detroiti Autószalon legtöbb kiállítója azzal, hogy szinte kész a működőképes elektromos autója, ez ordas hazugság. Vélemények az azonos című cikkünkről...