Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakvarizoli

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blueshirts blog Offseason News II. 2009.05.08 22:28:00
Mivel a Rangers játékosai sajnos már a tizenkettedik lyuknál járnak így más dolgom nem lévén néha - néha belenézek a playoffba vagy a világbajnokságba. Többnyire maradnak a csapattal kapcsolatos hírek, a lehetséges UFA - RFA játékosok szerződtetése körüli események…..
csakvarizoli 2009.05.10 09:56:41
@stero: Nem baj játsszon csak fegyelmezettebben, de azért jól jön ha néha odapakol valakinek. Úgy van ahogy mondod gyökér de jó játékos.
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..
csakvarizoli 2009.05.03 20:26:08
@kosztaINC: Nem sok mindent vett észre a bíró a mai meccsen ami kedvezett számunkra...
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Nem túl vidám a hangulat, a játékosok alapos fejmosást kaptak az osztrákok elleni 0-6 után, jelezte blogunknak a sorsdöntő magyar-dán előtt Énekes Lajos edző. A ma délben kezdődő mérkőzésen muszáj nyernünk, de siker esetén sem biztos a bent maradásunk. A matematika egyszerű,…..
Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
A kedd számunka legfontosabb mérkőzése – mármint a magyar–fehérorosz mellett – nem a két csoportrangadó volt, hanem a német–francia a B-ben. Ma sem a cseh–finnre és az amerikai–svédre fogunk figyelni elsősorban, hanem a dán–norvégra és az…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Akkor is továbbjutunk, ha hosszabbításban kikapunk a magyar válogatottól, jegyzi meg hírében a sportpanorama.by, de a beloruszok ettől még győzni akarnak. Mai ellenfelünk célja nem is a továbbjutás, hanem a negyeddöntő. A csapatnak két sérültje van, de ha minden igaz, már jégre…..
A Kanada–Magyarország 23. percében Scottie Upshall rárontott Benk Andrásra a félpálya közelében. Az ütközés következtében a csatár kulcscsontja három részre tört. A sérült hokis szerint balesetről volt szó, nem haragszik ellenfelére. Két hónap alatt…..