Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raar-pingvin

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
raar-pingvin 2014.06.29 19:26:37
@ÜHÜM: mi egyszer Szalonnán nyaraltunk, van ott egy tó...Amúgy gőzöm sincs.
Hónapok teltek el, de Budapesten a szürke Zuckerberg végre átöltözött: barnába!!! (Fotó: Ács Dani, 444.hu) Mi történhetett? Berlin, Bécs, Varsó, Prága, Pozsony, és végül Budapest, az elmúlt napokban bárki találkozhatott vele az utcákon, talán érdemes is lett volna a…..
(Fotó: Ragnar Singsaas) Magyarország csütörtök este megnyugodhatott. ByeAlex bejutott az idén Malmőben megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. Azt, hogy ez az egész esemény jó vagy sem, érdekes vagy érdektelen, mindenki döntse el maga, ez a poszt most nem erről…..
raar-pingvin 2013.05.18 15:10:31
@Siri Keeton: de milyen klassz, hogy azért hozzászóltál így, teljesen érintetlenként...
Mától az Egyesült Államok után Európába is megérkezett a Barbie-rajongók Disneyland-je, a Dreamhouse Experience. Berlinben nem csak a csicsás Barbie-ház nyílt meg, hanem egyúttal a vita is a női sztereotípiákról. A német lapok azon élcelődnek, miként hatolnak majd át az…..
raar-pingvin 2013.05.17 06:12:07
@zsírmalac: ha a te nyolcéves lányod előáll ilyesmikkel, kezdj el rajta gondolkodni, hol rontottad el a nevelését, nem fogd egy babára.
raar-pingvin 2013.05.17 06:13:22
@raar-pingvin: pardon, egy M betűvel többet írtam, de erről az M&M cukorka tehet, amit gyerekkoromban belém kényszerítettek...
Svéd megoldások nyári hőség esetére!Újabb fotók segítségével tudjuk folytatni a H&M 2013-as nyári kollekciójának bemutatását. Ezúttal ismét Arthur Kulkov modell lesz segítségünkre, aki a "Beachwear" kollekció kampánya után a svéd divatmárka nyári szezonra kínált…..
raar-pingvin 2013.05.10 20:42:59
A jubileumi adás előtt egy nappal vagyunk, ehhez mérten eléggé rezignáltam várom a fejleményeket...Felcsendül a főcímzene, amiről eddig méltán feledkeztünk el, pedig van neki erénye: rövid. Javaslom, hogy behunyt szemmel hallgassuk, így megkímélendő magunkat a női és férfi…..
raar-pingvin 2013.01.19 09:17:27
 A hetedik rész mi mással indulhatna, mint az egyre terebélyesedő "Ez történt korábban" rovattal. Ha így megy tovább, a pénteki rész csak merő múltidézés lesz, hétfőn meg jön a témazáró, iskolában legalábbis az szokott a vége lenni a sok ismételgetésnek. Első kérdés…..
Azt nem állítom, hogy olyan ünnepélyes izgalommal ültem le a Bűnök és szerelmek 4. része elé, mint hajdanán a Klinika elé, amikor az volt a tét, hogy Brinkmann professzor fölépül-e az infarktusból. De igenis érdekelt, hogy a 3. részben családi műtét céljából…..
Erősen Sons of Anarchy-beütésű főcímmel nyitunk, női seggekről és izmos férfi hátakról (legalábbis remélem, hogy nem fordítva) lépnek le a karakterek arcai és nevei, azt az érzést, ami akkor fogja el az embert, amikor Lorenzo vagy Frenki arca animált tetoválásban jelenik meg a…..
A BKV - vagy a tököm tudja, hogy hívják most - évtizedek óta az egyik legnagyobb lenyúlda.Nem tudom elhinni, hogy a saját zsebének (és pártkasszák?) tömésével megbukott Szilágyiné Szalai Eleonóra az első és az utolsó volt a sorban, hogy Hagyó Miklós egyedül ártatlan a…..
raar-pingvin 2013.01.07 11:41:07
@tataugebu: volt olyan is, hogy OTP hitel, nekem ilyen van. Mindenki kiröhögött, amikor felvettem, most mondjuk már nem röhögnek.
Chez DuBarry A jó házasság titka 2012.11.24 15:13:31
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak jó házasságok. Nem is annyira kevés, tíz százalékra saccolom. Néhány gondolat arról, hogy mi ezekben a közös. 1. Legalább az egyik feltétel nélkül szereti a másikat, így elvállalja a szülő szerepet kettejük…..
raar-pingvin 2012.11.25 08:09:20
@DuBarry: ó, én meg ilyet láttam, nem is egyet!
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
raar-pingvin 2012.08.25 10:52:40
@magyar ember teli szájjal: háháháháháháhááááá!
Ronda, de szellemes. Hello Urbanista! Ezt az "installációt" a napokban találtuk a 11. kerületben, a Bercsényi utcában. Nikecell és gipsz kombinációja a hölgy, egy lakásfelújítás keretében került utcára. Gondolom azóta az ott lakók visszahajították a konténerbe, mert egy…..
Ma végre ráveszem magam, hogy a világ legrosszabb és legfelhősebb országában élve napszemüveget vegyek magamnak. Mindig próbálgatok, gondolkozom rajtuk, de aztán kinézek az ablakon, és rájövök, hogy a legfeleslegesebb dolog Londonban napszemüvegre költeni. Ám az utóbbi hét…..
raar-pingvin 2012.08.03 20:34:55
2.
Ez még nem a pesti üzlet Régóta nem számoltunk be új prémium/luxusmárka megjelenéséről az Andrássy úton, talán legutóbb a S.T. Dupont és a Hublot volt, amely megjelent a magyar Champs Élysées-n. Hamarosan azonban itt a Moncler, az itthon talán még kevésébe ismert brandről az…..
Érdekes kérdés ez. Más választ kapunk, ha a mai fiatalság 20-as 30-as korosztály próbálja megválaszolni ezt a kérdést, és egészen mást, ha az idősebb 70-es 80-as korosztály. Míg a mai fiatalok azon csatároznak, hogy Bajnai vagy Orbán-e a jobb, vagy rosszabb, addig az idősebbek…..
raar-pingvin 2012.06.14 09:52:31
OurFashion Kell egy tetkó... 2012.06.04 16:57:00
Ez a téma szinte minden alkalommal előjön a barátokkal, de persze nem egy sárkánymintás ribancrendszámot, a sarki kínai menüjét vagy egy 'szeretlek Joci' feliratot akarunk magunkra varratni. Arról nagyon határozott véleményünk van, hogy mit nem szeretnénk, de az, hogy mit is akarunk…..
Nem véletlen, hogy a luxusmárkák egyik legkedveltebb célpontja Ázsia. Azt persze tudjuk, hogy egy bizonyos „szint” felett a gazdasági válság nem éreztette igazán hatását - így a luxusipari vállalkozások folyamatosan javuló eredményekről tudnak beszámolni -, de ezen a…..
raar-pingvin 2012.05.28 18:00:53
Akik szeretik Gesztit, azok ezért, akik ki nem állhatják, azok meg azért kapták fel a fejüket a Kreatív Online-on megjelent mai hírre, miszerint  Geszti Péter, a műsorvezető-énekes-szövegíró-mentor-reklámguru-arcalapító-nemzetivágtázó gringósztár sokévnyi szünet után…..
raar-pingvin 2012.05.25 18:07:53
@enMegmondtam: ó, ne, ne, ne!
hogyvolt Éden hotel - 2x45 2012.05.22 07:00:00
Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x44 2012.05.18 06:54:00
Tegnap jóformán nem történt semmi, mert az nem esemény, ha Hiper valakire berázza az ujját és azt üvölti, hogy bárcáskurvabazdmeg, és az sem, ha öt tequilától beleáll a nappali járólapos padlózatába. Az első széria játékosai közül hárman meleg cowboynak öltözve jöttek…..
raar-pingvin 2012.05.19 08:04:42
@enmajor: ha lányod lesz, ne úgy neveld, ahogy Edinát nevelték, hogy azonnal keféljen szép szavú idegenekkel, és akkor nem lesz semmi gond!