Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paladin973

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap sem múlhat el cseh komédia nélkül, hála az istennek és a Duna Tv-nek, hiszen a felhozatal egyébként nem túl erős. A Hétköznapi őrültségek természetesen tele van lúzerekkel, és bonyodalmakkal, nehéz is lenne elmesélni a sztorit, akit érdekel, olvassa el itt. A filmet…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..
Tegnap az amerikai kritikusok egyik összesített listáját toltuk az olvasók elé, és kommenteltek is hozzá elég lelkesen, most jöhet a mi (na jó, én) kedvenceimet és csalódásaimat tartalmazó két (rövidebb) lista, és ha továbbra is ilyen markáns véményt tetszenek formálni a…..
Kezdjük egy kis retróval, Kordagyuribácsi és H. Levente hosszú ideje tartó slágerkeresése végéhez közeledik, ma este kiderül, melyik az elmúlt 50 év legnépszerűbb slágere. A c:c szerkesztősége közfelkiáltással Pákó Add ide didit! című kiváló szerzeményére szavazna, ha…..
comment:com Hóvirágünnep 2007.06.16 15:30:00
Hóvirágünnep. Csak ennyit mondok tömören, kötelező film, akkor is, ha számtalanszor láttuk már (m2, 21:00). Az m2-n egyébként Menzel-sorozat van és azért. A másik közszolgálati csatorna Görög Zita kedvenc filmjével, a Billy Eliottal száll be a versenybe (m1, 20:10). A film a…..
Az RTL Klub nem sokat vacakolt, és a múlt heti évadzáró után belecsapott a második szezonba is. Ott fejeztük be, hogy Tommy neje lelépett a gyerekekkel, áthelyezték egy másik házba, mert Franco majdnem otthagyta a fogát miatta egy tűzben, és iszik, mint a kefekötő. Na, innen…..
Új hét, új remények, hátha estére nem lesz annyira dögmeleg, és lehet anélkül tévézni, hogy ráizzadnánk a piros műbőr kanapéra. Három régi sorozat indul útjára ismét a királyi tévé két csatornájának köszönhetően, az egyik egy magyar vígjáték Koltai Róbert…..
Minden jónak vége szakad egyszer, a sok találgatás után végre konkrét infót kaphattunk a legjobb politikai krimibe öltött sci-fi sorsáról: a producerek vettek egy nagy levegőt, és bejelentették, hogy a soron következő negyedik évaddal lezérják a Battlestar Galactica…..
Sokféle reality akad, az igazán érdektelentől (On The Lot, a nézettségi adatok alapján ótvar nagy bukta) a furcsán át (The Beauty and the Geek) a teljesen elborultakig (Shear Genius), melyekkel egy hamarosan induló, kizárólag valóságsókkal foglalkozó oldalon majd…..
John Cleese viccesember. Ez tény, ezzel nem lehet vitatkozni, ez a pali akármit csinál, vicces, felőlem ülhet egy székben 10 percig mozdulatlanul, azon is röhögnék, mert elég csak felidézni magam előtt ahogy a fején hevenyészett turbánnal a német vendégeket vegzálja a Waczak…..
comment:com Vasárnap a fotelban 2007.05.20 16:30:00
A fárasztó és kimerítő hétvége után végre fotelbe dobhatjuk magunkat és nézhetünk kifelé az arcunkból. Ma lesz mit nézni. Mindenképpen ajánlom Balót a Szólás szabadságában (m1, 20:25), utána rögtön az Á la carte, amiben nem tudom, kik lesznek a vendégek, de remélem, jól…..
Tessék nagyon is komolyan venni a dolgot, én nem véletlenül mondtam már a Kamera Hungárián sem, hogy abszolut kedvenc csatornám: a sorozatjunkie.hu híre alapján mi is beszámolhatunk arról, hogy jön a Firefly című sci-fi, az über kult és fanfavorit istencsászár sorozat, amit aki…..
comment:com Nap, széna, Nikita 2007.05.18 16:30:00
Igazából nincs nagy kedvem ma ajánlgatni, hiszen ma lesz a Nap, széna, erotika, mindenki azt kell nézni és kész. Vitának helye nincs. Mondjuk ezt a részt még nem láttam, csak az előző kettőt, de ha ez is olyan jó, akkor nem szükséáges mással foglalkozni ma. Meztelen cseh…..
Miről szól: ügyvédes dráma egy olyan nőről, aki az ártatlanok védelmében nagyon messze hajnlandó elmenni, akár a törvényszegésig is - pedig ügyvéd lenne a lelkem, vagy mi. Nem a népszerűség érdekli, és leszar mindent, f ejjel megy a falnak és öntörvényű - ennél több…..
Paladin973 2007.05.18 16:03:01
Nem értem én ezt a Rettegés fokát. Istenigazából már akkor sem értettem, amikor Fear Factor néven az amerikai verzióhoz volt szerencsém, ami egy fokkal profibb mint a magyar, és nincs benne Lilu sem, de ettől még nem lesz egy Emmy-díj várományos. Azért nem értem én az egészet,…..
Láttak már harminchét éves, nagydarab, szakállas faszit egy sorozat évadzáró része alatt sírni? Nem egy épületes látvány, legyen elég annyi, mégsem érdekel. Végigdrukkoltam a Friday Night Lights utolsó epizódját lezáró meccset, a Döntőt, és együtt örültem a…..
Micsoda év, mennyi hétfő, amikor nem kell dolgozni, sőt kedden sem. Használjuk ki és naplemente után kuporodjunk a csodaláda elé! Néhány nap és kiderül, hogy melyik kereskedelmi csatorna nyeri a ma esti főműsoridőt, az RTL Klub a Harry Potter és a bölcsek köve című résszel…..
Emlékszünk még az Elit alakulat című Spielberg-Hanks koprodukcióban készült II. világháborús minisorozatra? Az HBO adta annak idején, tíz részben, és a nyugat-európai hadszintérre vitt el minket, ahol egy csapat amerikai katona szemén át láttuk a háború borzalmait a…..
Mindenki kedvenc brutál nyomozóját Vic Mackey-t, a Kemény zsaruk (The Shield) című sorozat főszereplőjét egy magánéletben nagyon kedves faszi alakítja, mégpedig Michael Chiklis, akinek korábban haja is volt, és nem akart mindenkit azonnal agyonverni egy kútlánccal, ha nem tetszett…..
comment:com Sivár vidék 2007.04.18 16:30:00
Na, ez az az este, amikor nyugodt lelkiismerettel el lehet húzni otthonról, vagy egy Dosztojevszkij-kötettel elvonulni egy félreeső sarokba, merthogy a tévében nem sok minden lesz. És persze ott van még a dvd, úgyhogy átmehetnénk dvd-ajánlóba, de nem tesszük, inkább próbáljuk meg…..
Igazság szerint focival kezdeném ma is, de az UEFA-kupa a csalódott csapatok vetélkedése, úgyhogy inkább hanyagolom a témát. Kapcsoljunk inkább 21:00-től az m1-re, mert nagyon jó angol sorozat megy rajta, az MI-5, amit sajnos a kutya nem néz, pedig. Utána Kultúrház, amiben a…..
Kemény napok elé nézünk, a köztévékből kibújik a valláskárosult, a kertévék meg úgy csinálnak, mintha mindenki elhúzott volna nyaralni valami karibi szigetre. A comment:com azonban a nehéz időkben sem hagyja magára a tévéfüggőket és kimazsolázza a sok szemét közül a finom…..
A TvSquad nagyon alapos bloggerek gyűjtőhelye, szépen összeszedték, hogy melyik sorozat mikor tér vissza, illetve mikor lesz az utolsó része az adott évadnak - vagy esetleg az egész sorozatnak. Mi csak azokat emeljük ki a listáról, melyek itthon is nagy népszerűségnek örvendenek, a…..