Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomgoa

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kapok levegőt. Ilyen váratlanul nem jöhet ez. Pedig de, akárhányszor olvasom hírt, igaznak tűnik. HÁROM HÓNAP MÚLVA ITT AZ ÚJ METALLICA-LEMEZ Az lesz a címe, hogy Hardwired…To Self-Destruct, és a címadó dalt is meg lehet hallgatni róla, itt alább. Ja meg klip is van hozzá, jó sok…..
atomgoa 2016.08.19 00:16:50
E-könyv olvasók Keres-kínál 2010.08.17 08:07:00
Úgy látom, a bel- és külkereskedelmi helyzet már odáig fokozódott, hogy érdemes lett önálló topikot nyitni azoknak az olvtársaknak, akik szeretnének kinőtt, meghaladott vagy más okból eladósorba került olvasóeszközeiknek piacot keresni. Ugyancsak ide várjuk szeretettel azokat,…..
Az alábbi táblázat azt foglalja össze, hogy jelenleg milyen operációs rendszerre milyen Operát lehet letölteni. Operációs rendszer Opera verzió Windows XP/Vista/7/8 v12.16 / v18 OS X v12.16 / v18 Linux, FreeBSD v12.16 Android Mini, Mobile Classic, Mobile…..
Sajnos túl sok újdonságról nem tudunk beszámolni, mindenesetre valamelyest megint jobb lett a böngésző. Az Opera Next 16 ma megjelent frissítése a Chromium 29.0.1547.23 kiadásra épül, ezenkívül javításokat tartalmaz azok számára, akik nagyon sok, vagy éppen elég kevés lappal…..
atomgoa 2013.07.26 19:36:41
Napjaink fogyasztástól túlfűtött információs társadalmában rohadtul büszkék vagyunk arra, amit megélünk ráadásul ezeket a Facebookon rendszeresen közzé is tesszük. Íme pár ok arra, amiért mostanában nem keresik a társaságodat a régi barátok. 1. Kaja…..
Magyar Opera Opera 12.10 RC2 2012.11.02 15:48:20
Szerintem sokunknak nem okozott nagy meglepetést, hogy egy kiadásra jelölt változat ismét nem volt elegendő az üdvösséghez.  Egy nap után elkészült az Opera 12.10 RC2, így a tesztelők ismét elkezdhetik felkutatni a fajsúlyosabb hibákat. Az új kiadás egyébként olyan…..
atomgoa 2012.11.03 10:45:18
@RaidX: nekem is ugyanez van, és előző folyamattal, vagy mentett folyamattal való induláskor is megnyitja...ehhh :(
Ma én adok hírt arról, hogy megérkezett az Opera béta kiadás utáni első előzetese. Pengét ugyanis csak két dolog frusztrálja igazán, ha nem jön előzetes és ha jön... :) A Desktop Team bejegyzése alapján két fő vonulat rajzolódik ki, legalábbis számomra. Az egyik, hogy a…..
atomgoa 2012.05.10 20:44:51
A hétvégék többnyire unalmasak, ezért a fejlesztők feldobták egy újabb előzetessel (ha már a pénteki kimaradt). Leginkább bugfixek vannak ebben a 11.60 előzetesben is, de ezúttal hozzáadtak egy üdvözlő/ismertető levelet az új levelező kapcsánEz egy gyors áttekintést nyújt…..
Úgy döntöttem megosztom veletek azt a felületet amit én használok minden nap. Gyakorlatilag az asztal egy háttérképből áll, illetve egy módosított tálcából, azon kívül üres. Ezen van rajta az úgynevezett Omnimo rainmeter "skin", amit szintén saját ízlésre szabtam,…..
A Desktop Team tagjai egyre bővülnek, ami meg is látszik a snapshotok gyakoriságán (és stabilitásán). Ennek eredménye a mai előzetes is. Többnyire csak bugfixeket kaptunk, plusz egy olyan Core fejlesztést, amelynek majd a elkövetkezendő Dragonfly verziókban vesszük hasznát. Ezen…..
atomgoa 2011.11.08 20:22:50
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
A közhiedelemmel ellentétben a grunge-ra igenis létezik általánosan elfogadható definíció: az a Seattle-i gyökerekkel bíró műfaj, mely a 90-es évek elején romba döntötte a PVC- és a piramisszegecs-ipart. A Soundgarden-Alice In Chains-Nirvana-Pearl Jam négyes közül pedig…..
Vastagbőr Emléktöredékek 2011.09.17 09:01:00
Szombat reggeli válogatás kommentár nélkül. Csak úgy, mementónak.   Fónagy János: "Ha az üzemanyag ára emelkedik, akkor minden szolgáltatás és áru ára is emelkedni fog ennek következtében - jegyezte meg a fideszes honatya, kiemelve: ez pedig kevesebb fogyasztással jár,…..
Tegnapelőtt kiadták a végleges 11.51-et, így ma ígéretükhöz híven várható volt egy 12.00 előzetes, amelyet meg is kaptunk. Igaz, olyan újdonságok nélkül, amelyet elvárhattunk volna egy teljes hónap szünet után, de azért változásokban nincs hiány. Főleg Core változásokban.…..
Ember legyen a talpán, aki követni tudja, milyen szerepek vannak még szabadon a Trónok harcában, most például hét újabb karakter kapott színészt, öt kisebb, és egy jelentősebb. A legfontosabb, hogy megvan Theon apja, azaz Balon Greyjoy, Patrick Malhaide alakítja majd, akit egy James…..
A mai snapshot számos Core javítást hozott, emellett új HTML5 implementációkat és M2 továbbfejlesztéseket. Főbb változások: HTML5 Microdata támogatás Hálózati javítások (latency) QRESYNC támogatás az IMAP kliens részére A QRESYNC támogatás arra jó, hogy az ezt…..
Tudom, nem éppen illik egy Opera blogra, de mivel Haavard twitterén is megjelent és a helyzettől függően kiterjedhet egész Norvégia területére (beleértve az Opera irodáját is) az ügy, így úgy gondolom egy postot megérdemel. Úgy néz ki, hogy Norvégiát megtámadták,…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
atomgoa 2011.07.21 21:58:41
mandiner.blog.hu/
az iwiw megosztás gombok belecsúsznak a cikk szövegébe. ie9-en ugyanez, csak chrome jeleníti meg helyesen. ff nincs a gépemen, ott nemtom, mi a helyzet
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Nem egészen 2 hónapja kaptunk egy bejelentést a Desktop Team blogon, hogy valami készül Barracuda kódnév alatt. Rá 3 napra meg is jelent az akkor még kevésbé ígéretes előzetes. A fő változások a kompatibilitást érintették, sütik, HTTP fejlécek, valamint a TLS 1.1, illetve…..
atomgoa 2011.04.28 09:45:36
a gyorshívó néha (mondjuk 15-ből egyszer) induláskor így jelenik meg:

picasaweb.google.com/lh/photo/Y04Toq8EQBAJKjYs3ZuJkw?feat=directlink

ha megnyitok egy oldalt, majd visszatérek a gyorshívóhoz, akkor már megfelelően jelenik meg. sztetek merre keressem a hiba okát? a gyorshívó alapbeállításokon megy (illetve a frissítés "soha" állapotban) és otthoni win7-es gépemen azonos beállításokkal ezt nem tapasztalom.