Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszti.md

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
kriszti.md 2010.07.27 19:14:07
@kermi: lehet, hogy te "csak a kezét törnéd", de nem is kezdem el számolni, hányan írták, ők igen is megölnék.
mellesleg erre is képtelen lennék.
kriszti.md 2010.07.27 19:20:05
@wrong: ha a "terézanyaság" azt jelenti, hogy nem úgy gondolkozom, mint egy tesztoszteron-túltengésben szenvedő szuperhím, aki valami akciófilm főszereplőjének képzeli magát, akkor igen, az vagyok. ha nem azt, akkor olyan embernek tartom magam, aki inkább segíteni szeretne másokon, sem mint segítségre szorulóvá tenni őket.
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
kriszti.md 2010.04.23 01:13:52
@minja konka: elvileg Anikó volt az eredeti neve, vagy valami ilyesmi. már ha jól emlékszem a tegnap róla olvasott dolgokra. ugyanis sikerült majdnem spontán hallucinációt előidéznem magamnál a fent említett videó megtekintése utáni sokkban.
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
Lady Gaga ma délelőtt postolta személyesen facebookra legujabb videoklippjét Beyoncéval. Én meg még ma kiteszem ide és lefordítom, jó mi?:) A zene szerintem nem rossz, de a szöveg... Azért az ember kicsit többet várna egy Lady Gaga - Beyonce duótól, mint hogy több mint 10 versszakon…..
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
kriszti.md 2010.02.17 11:52:31
van itt néhány annyira "okos" hozzászóló, hogy viszonylag nyugodt természetem ellenére szívesen gazdagítanám őket egy pár jobb-horoggal...
mi köze van a munkáltatónak, vagy akár a kollégáknak is ahhoz, hogy milyen a szexuális orientációja az adott munkavállalónak? semmi. ha elmondja, elmondja, de gondolom, a heteroszexuális munkatársak sem arról beszélnek a munkahelyen, 'milyen volt a szex az éjjel az asszonnyal'. ha mégis, ami eddig saját munkahelyi tapasztalataim szerint előfordult, milyen alapon helyezik magukat a másik EMBER fölé? "kissé" látszik a kettős mérce. az egyik még csak ne is merjen gondolni arra, hogy ő homoszexuális, a másik viszont, mivel társadalmilag elfogadottan hetero, nyugodtan mesélheti a hétvégi kalandjait a legkisebb részletekbe menően.
20 éves, lányos, ápolt lány vagyok, és nem mellesleg leszbikus. nyíltan vállalom. amikor elmondtam egy kolléganőmnek (vagy esetleg szóba kerül bárhol máshol, és ott mondom el), nem hiszik el, tehát nem látszik rajtam a legkevésbé sem. mégis felháborít ez az ostoba, óvodás módszer alapján működő sztereotipizálás. ha meleg fiú vagy lány vagy, szinte meg kell felelned a sztereotip kritériumoknak, hogy elhiggyék. fiúknál a rózsaszín, az ordenáré, exhibicionista viselkedés, a magas fejhang, lányoknál a rövid haj, ápolatlan külső, obezitás, erőszakos és minden szinten nőietlen viselkedés. mert ezt várják a sztereotípiák alapján. de az, amit elvárnak, és az amik mi vagyunk, fényévekre vannak. egyetértek pár előttem szólóval: lehet, hogy a te munkatársad is meleg/leszbikus, és fogalmad sincs róla. így akár kedveled is, úgy, ha beszűkült vagy, kérdés nélkül, csípőből gyűlölnéd.
gondoljátok végig, van-e jogotok ahhoz, hogy mások gondolatait, érzéseit és életét ilyen szinten befolyásoljátok. amikor az egyik hozzászóló a férje fantáziájára utalt, mint legfőbb taszító erőre a melegek ellen, vajon a férj belegondolt-e, ő egy elképzelt ember elképzelt gondolataira reagál ilyen vehemensen? és abba szintén, úgy mégis, ha az ember megszabja a másiknak, hogy az mire gondolhat, az nem fanatizmus? Orwell - 1984, valaki? esetleg Állatfarm, még a korábbiakhoz.
mert tudjuk, minden állat egyenlő, de vannak még egyenlőbbek. szép hazánkban, vagy inkább, szép Földünkön jelesen gyakorolják ezt a "kiváló" szabályt.