Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O-Bé

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trox Zsiráf Club Fight Club 2010.10.11 00:14:53
Halihó mindenkinek!Eltüntem egy kis időre... De nem szándékosan, csak dolgoztam mint a gép, meg nem igen kerültem internet közelbe. Az elmúlt hónapban pincérkedtem egy étteremben reggel 10,12 órától 24-ig, ami tegnap bezárt. Pontosabban tulajdonosváltás történt, az étterem megy…..
Szóval ezt az aranyos kis képecskét még a Balaton egyik strandján (Vonyarcon) láttam egy fagyis bódé oldalára festve. Már meg akartam nektek mutatni, hogy úgy mégis ki mit lát benne elsőre? Mert meg mondom őszintén, én nem azt, amit kellene. Mikor először ránéztem nem láttam…..
"Szeva gyíkok! A balatonöszödi kormányüdülőből jelentkezem! Néha le kell néznem a partra mikor az árvízkárosult gyerekek fürödni mennek (mert most ők nyaralnak itt egész nyáron hetes váltásban), amúgy a villámban döglök a bőrkanapémon a számítógépem előtt. Úgy…..
Trox Zsiráf Club Gábi új ladikja 2009.05.14 15:27:27
Új Nyári alkalmatosság épült a Gyenis Üdülőközpontban Dunafürdőn. A felújított ladik igyekszik majd nyaranta teljesíteni szolgálatait a TZSC-számára. Persze gazdája közreműködésével!A gyönyörű hajónak úgy tudom még nincs neve.....
Gyenner barátunk ismét Írország füves-dombos legelőit koptatja, "ahol nem süt a nap, nincsenek homokos tengerpartok, koktélok kacskaringós szívószállal" ! De nem féltjük kicsit sem ezt az egyedülálló fiatalembert, aki eddig is talpraesetten megállta a helyét eme…..