Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paladin73

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2013.06.18 09:30:00
Muhaha, a The Client List című Lifetime-sorozat harnadik évada azért került veszélybe (a másodiknak most lett vége), mert Jennifer Love Hewitt, akinek a csöcseivel (képünkön) eladják a háziasszonyból kurvává vált anyuka sztoriját, a fasziját akarja főszereplőnek előléptetni…..
"- Eszelős vagy! - Eszelős? Nem, csak spártAAIII!" Jó, jó, de miután kimulattuk magunkat, azért azt el kell ismerni, hogy a többi rendben volt, nem? Az agyonszűrőzött képek szemkápráztatóak voltak (sőt, Frank Miller olvasói azt is nagy örömmel nyugtázhatják, hogy a film…..
Krisk (TSR) számos beküldése között volt már például egy ötrészes Dr. Csont-maraton, majd nyáron az egyik doktor után a másikat is kezelésbe vette, így hát postaládánkban sorban állnak a leiterjakabok a Doktor House-ból (House M.D.). Minthogy a sorozatból már…..
Ma este mutatkozik be a Comedy Central csajos napjának vadonatúj eleme, az a Happy Endings című egykamerás sitcom, amiről nem győzzük hangsúlyozni mennyire fasza. Aki szeretne magának olyan Jóbarátok-pótlékot, amiben a nagy elődhöz hasonlóan hat jóbarát kalandjait ismerheti meg,…..
A keményvonalas sorozatfüggőnek minden év egy elsőre megoldhatatlannak tűnő sziszifuszi feladat, hiszen maga előtt görgeti az el nem kaszált előző évi kedvenceket, ehhez hozzájön az újoncokból álló aktuális adag, és még nyáron vagy télen sincs már pihenője, mert a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.09.17 09:30:00
A nap tumblerje: a Trónok harca jelenetei a Drót szövegeivel. Végleges az American Idol zsűrije: Randy Jackson és Mariah Carey mellet Keith Urban és Nicky Minaj osztja majd az észt jövő év elején. Szereposztás: Adam Rodriguez (CSI:MIami) a Goodwin Games című újonc sitcomban…..
Paladin73 2012.09.17 09:57:21
Vasárnaptól keddig Budapesten forog a Kettős ügynök (Covert Affairs) című amerikai sorozat egy magyarországi produkciós cég segítségével. Vasárnap délutántól estig a pesti alsó rakpart XIII. kerületi szakaszát le is zárják. A főszereplő Piper Perabo már pénteken…..
Kivágta az erkölcsi biztosítékot az amerikai Egymillió anya (One Million Moms) nevű „családvédő” szervezetnél az NBC ősszel induló sitcomja, a The New Normal (nagyjából Az Új Átlagos). A médiaipar szemetét sajátosan szelektáló szervezet a honlapján arra szólítja fel…..
Két amerikai sorozatot zsákolt be az m1, vélhetően az RTL Klubtól (nekik van szerződésük a Disney-családba tartozó ABC Studios-szal), de ezzel csak a néző jár jól, mert a köztévén barátságosabb időpontban kerülhetnek adásba a szériák (értsd: főműsorban), mint az RTL…..
Paladin73 2012.07.19 09:12:18
@hunter84: Ne vegye el a kedved. Jó az.
Megmutatjuk a teljes Firefly-összeröffenést, mert ez a sorozat megérdemli, hogy legalább ennyit foglalkozzunk vele. Aki nem tudja, miért ilyen fontos sorozat ez, az archívumban talél róla cikket bőven. A második videó némi magyarázatra szorul. Zach Levy, a Chuck egykori főszereplője…..
Charlie Sheen irigylésre méltó helyzetben van már vagy nyolc éve, hiszen abból él, hogy saját magát alakítja a tévében, hol rövidgatyában és mintás hawaii ingben, hol hosszúnadrágban és bőrdzsekiben. Nem kell különösebben megerőltetnie magát, és ebben rejlik zsenialitása:…..
Paladin73 2012.07.06 08:42:33
@Altezza: nekem azt juttatta eszembe, hogy ezt a nőt vajon ki dugja, mert hogy nem a színészi játéka juttatta ehhez a szerephez, a tuti.
Damon Lindelof és Carlton Cuse a Lost után elmentek kicsit filmezni, kicsit pihengetni, írtak forgatókönyvet, és eszük ágában nem volt sorozatokkal foglalkozni, egészen eddig. Most mindketten visszatérnek a tévébe, ahonnan a Lost szellemi atyja, JJ Abrams azóta sem tudott (vagy akart)…..
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
Paladin73 2012.06.19 15:54:34
George R.R. Martin a Trónok harca, pontosabban a Tűz és Jég dala-ciklus írója attól tart, az HBO tévésorozata előbb-utóbb beéri a regényfolyamot, ami meglehetősen kellemetlen lenne a jövőre nézve. Martin eleve nem egy gyors író, a ciklusban eddig megjelent öt kötetet 15 év…..
Azaz Kirk, Picard, Archer, Janeway, Sisko. Egy képen. Először. ..
Paladin73 2012.06.06 08:18:10
@nemecsek ernő áruló: Hehe, nálam Sisko az első (sorozat és karakter egyaránt), szorosan mögötte Picard és Archer. Szinészként meg Picard az élen, többiek egy bolyban, Kirk az utolsó :)
A SyFy jövő évi nagy dobása lehet a Defiance című sorozat, amiről még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy egy iszonyú jó ötlet-e, vagy csak egy marketinglufi, bár hajlunk az előbbi felé. A sorozat ugyanis a tévétörténelemben először (?)  egy online MMO-val, azaz a legutóbbi…..
Paladin73 2012.06.04 12:55:54
@Po: Vicces lesz a sorozatban -=*Destroyer97*=- nevű karaktert emlegetni ;)

Egyébként meg ahogy elnézem ez nem "rendes" mmolesz, csak egy shooter.
Kezdjük a jó hírrel: a Fox a Fringe és a Dr. Csont berendelése után egy újabb drámát, a Touch-ot is bekérte újabb évadra, amin a pilot nézettsége alapján nem illik csodálkozni (12 millió néző, 3,9-es 18-49), bár az évad többi részében azért nem remekelt Kiefer Sutherland új…..
Holnap lesz az első Kennedy gyilkosság évfordulója, ami azt jelenti, hogy valaki ismét késztetést érez arra, hogy feldolgozza az estet valamilyen új keletű dokumentumfilmben. Idén a National Geographic szakértői alkották újra a 48 éve történt merényletet JFk: The Lost Bullet…..
comment:com Napi képrejtvény 2011.10.12 10:00:00
Na, melyik képen van Joe McHale kőművesdekoltázsa, és melyik nyújt betekintést Allison Brie mellei közé? ..
Fura ötletnek tűnik az AMC legújabb húzása: azt tervezik, hogy a Mad Men és a The Walking Dead képernyőre kerülő új epizódjai után egy talkshow-val jelentkeznek majd, amiben a látottakról beszélgetnek tévékritikusok, színészek, producerek, stb. Az ötletet a Bravo nevű…..
Paladin73 2011.08.31 19:55:36
comment:com Hírek kávé mellé 2011.08.15 09:30:00
A SyFy hivatalosan is bekérte a Warehouse 13 következő évadát, csak marad valamennyi sci-fi is az adón.A USA Network az In Plain Sight készítőitől kért még egy ötödik, záróévadot, utána viszont nem kell neki a sorozat. A bűvös ötödik évad itt is. Ja, és a Suits is kapott…..
Az HBO Watch jelentette be elsőként, hogy egy új szereplő kiléte immáron hivatalos a Trónok harca második évadából: Brienne Tarth-ot Gwendoline Christie fogja megszemélyesíteni a sorozatban. A brit színésznő 192 centi magas, 2005 óta szerepel kisebb-nagyobb produkciókban. A…..
Paladin73 2011.07.08 14:45:26
@malocz: Egy kis smink csodákra képes :) Különben is, amerikai tévékben nem az a szokás, hogy 25+ évesek játszanak gimis korúakat? Akkor ez is beleférne ;)

Na jó, igaz, tényleg fiatalabbnak kéne lennie.

De hogy vékony lenne? Lehet h én nem emlékszem jól, de bennem nem úgy él.
Paladin73 2011.07.08 19:52:40
@nathalie: Akkor jó, egyre gondolunk :)Nagy, legtöbb férfinél is nagyobb termetű, széles vállú. Martin azt mondta róla, hogy magasabb mint Renly vagy Jaime, és nehezebb is náluk.
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
Kérem szépen, hivatalosan is be lehet zárni az internetet, a Blastr.com olyan rajongói oldalra lelt, amilyenhez foghatót még nem láttunk: egy csendes őrült a Doctor Who azaz Ki vagy doki? című sorozat szereplőinek bugyijait gyűjti, és teszi közzé blogján, leborulunk előtte. Erre…..
Paladin73 2011.06.24 09:18:30
Paladin73 2011.06.24 09:34:02
@sixx: Gondolom be van cahce-elve nálad az oldal, vagy valami hasonló netes varázslat. Valami erőteljes reloaddal próbálkozz szerintem.

Aki most frissen kattint a linkre, már a magyarázkodó oldalt látja.
Ennél egyelőre jobb kép nincs a neten a TNT új sci-fi-sorozatának idegen lényeiről. A bemutató ugyan még előttünk van (június 19.), de a TNT és a sorozatot gyártó Dreamworks TV már nekilátott a második évados tárgyalásoknak, és hogy jelezzék komoly szándékukat, vitték…..
Paladin73 2011.05.12 20:54:42