Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wav

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
wav 2011.06.13 21:19:31
@manor: "A Ringen a célegyenesben a bal oldal az ideális ív, ezzel szembe Miska a folyamatosan húz a poros jobb szélre, csak akkor kegyelmez meg Rubensnek, amikor a szerencsétlen már a fűre hajtana. Ha esetleg valaki jön ki a boxból, akkor meg jobb nem belegondolni, mi történt volna..."

Csak úgy eszembe jutott, hogy ha a szabálykönyv alapján jártak volna el ennél a tavalyi Schumi-Barrichellós esetnél akkor a brazilt kellett volna megbüntetni. Hisz túl a fehér vonalon, pályán kívül előzte az öreget. :)
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
Gördeszkával, kocsikulccsal vagy laptoppal. További 27 hasznos módszer a számítógépes egértől kezdve az öngyújtón át egészen a hokiütőig itt.   ..
  Jennifer Aniston. Gyakorlatilag az egyetlen név a Jóbarátok szereplőgárdája közül, akit gyakrabban hívunk a saját nevén, mint ahogy a sorozatban hívták. Bár sokan szeretik kritizálni, hogy beleszürkült a romkom mainstreembe, azért ha megnézzük, találunk pályája alatt…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
TradeMark, a Szlengblog egyik legkreatívabb és legaktívabb törzsolvasója végre a Modoroson is megmutatja magát, a tőle megszokott pazar kommenteken túl is. A szalla gavató régi kihagyott ziccer volt a ballagás mellett, és az aktualitásnak köszönhetően két kapcsolódó írást is…..
wav 2010.03.20 20:05:39
@kisebbik rokk: Ki, hogy éli meg, én pl. remek poénnak tartottam volna. Azon viszont konkrétan elnevettem magam mikor a beszédben kihangsúlyozták, hogy mennyire fontos az önmegvalósítás, az egyéniségünk, mind a suliban mind majd a "nagybetűs életben". És persze ott állunk egyenöltönyben, lányok egyenkosztümben, gondoltam is magamban, nesze neked! :)
wav 2010.03.20 20:09:16
@kőleves: Na ne, Nick Warren? Ezt már tényleg nehéz elhinnem. :) Ha mégis igaz, akkor ez kérem szépen skandallum! És persze bezzeg a mi időnkben, valamint fejcsóválva: ezek a mai fiatalok!
A Massive Attack Teardrop című dala véleményem szerint a legnagyobbak közé tartozik. Én azokat hívom "nagyok"-nak, amik hatással vannak az emberre, akár észreveszi, akár nem. A dalszöveg kellemes, a dallam zseniálisan egyszerű és imádnivaló, az előadásmód pedig…..
Van valakinek olyan haverja, aki képes volt jegyet venni egy parkolóban a kamu Guns'n'Roses-koncertre? Neki ajánljuk, hogy vásároljon online jegyet a 2009-es T In The Park fesztiválra. A T In The Park Skócia legnagyobb fesztiválja, évről évre több mint 100 ezer látogatója van. A…..
wav 2009.01.13 16:44:24