Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vvilson

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a közös bennük? Barack Obama, Albert Einstein, Arisztotelész, Bill Gates, Bob Dylan, Fidel Castro, Gandhi, Jimi Hendrix, Henry Ford, Steve McQueen, Franz Kafka, Leonardo da Vinci, Napóleon Bonaparte, Neil Armstrong, Winston Churchill, Charlie Chaplin, Tom Cruise, Robert de Niro, Friedrich…..
vvilson 2009.04.17 14:13:32
Szűkítették az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott keretét. Az Imre Lajos csapatvezető által blogunknak átküldött lista szerint harmic játékost hívtak meg a hétfőn kezdődő táborba. Rajtuk kívül három tartalékkal is számolnak. Az előző, bővebb…..
vvilson 2009.03.26 20:27:07
@Gabberboy: Ezt el kell fogadnunk sajnos, amíg Cortina a kapitány,nem is fog változni!Énekes kijelöli a keretet a Volánból+a légiósok,a maradék pár helyre meg ugye a Mogyiék kerülnek.Az eredmények és a mutatott játék mellékes .Azért Hajrá Fiúk!
A Csicsó tényleg nagyon hiányzik!
Miután svéd csapata, a Brynas a lehető legrövidebb idő alatt kiesett a rájátszásból, véget ért válogatott csatárunk klubidénye. Szerdán utazott Magyarországra, és csütörtöktől már egykori csapatával készül a világbajnokságra: a Dab.Docler edzéseit látogatja. A…..
Percekkel ezelőtt kaptuk meg Imre Lajos csapatvezetőtől Pat Cortina szövetségi kapitány előzetes, 37 fős vb-keretét. A névsor hangsúlyozottan nem végleges, még bekerülhet, aki a hátralévő mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújt. Vannak meglepetések. A csapat gerince…..
vvilson 2009.03.18 18:21:56
@Zip Martin: Szerintem egyáltalán nem szentségtörés,egyetértek veled.Magosi pedig valóban nagyon tehetséges játékos,megéremli a lehetőséget(ha ez az!)
Úgy tűnik, a Belsőség kollektív tudatalattija ezt a hétvégét az utólagosan beépíthető tempomatoknak szentelte. Esküszöm, egy büdös szót se szóltunk egymásnak, de hetek óta eldöntött tény, hogy ma ezzel fogok szívni. Kicsit messzebbről kezdeném, azokkal az időkkel, mikor…..
vvilson 2009.03.17 16:53:28
@Noinfo: " De a francia autók hírhedten rosszul szerelhetők :)" A Citroen xm 2.5td-be kell egy kapcsoló a müszerfali vakdugó helyére+egy kis karos kapcsoló az index mögé és már működik is.20perc volt az egész művelet.Még az aksit sem kell lekötni.Én bontóstól vettem egy tízesért.
Totalbike hírek Motorosok raboltak 2009.03.09 17:04:00
Miközben a CNN riportere, Sasha Herriman a kamerába nézett, a háttérben négyen kiraboltak egy ékszerboltot, majd két motorral távoztak a helyszínről. Egy londoni könyvbemutatóról tudósítottak Peter Kavanagh operatőrrel, amikor munkájukat robaj és a távozó motorok hangja zavarta…..
Az OB I. keddi programjában egy komoly rangadó is van a két másik, ugyancsak érdekes mérkőzés után. Káposztásmegyerre a Dab.Docler látogat, a megerősödött Miskolc Újpesten lép fel, a Ferencváros Székesfehérvárra megy. Lassan befejeződik a tízfordulós középszakasz, minden…..
vvilson 2009.02.17 21:35:30
@Rock me Amadeus:
Biztosan megnéz majd egy Volán-Stars meccset,ott legalább nem kell bíbelődni az új nevekkel.:(
A jégkorong-játékvezetők hivatalos honlapja ad tájékoztatást arról, hogy Kovács Béla, a korábbi elnök távozása után hónapokig üres posztot betöltötték. Árkovics kinevezése öt évre szól. Az MJSZ honlapja interjút közölt az új főnökkel. Ebből Kiderül, hogy Árkovics…..
A Dunaújváros 3-2-re verte a Mol Liga legsorsdöntőbb mérkőzésén az NZ-Starst, de a csata után kiderült, mindez mégsem volt sorsdöntő. A bajnokság végrehajtó bizottsága ugyanis elfogadta a HC Csíkszereda óvását, azaz jóváhagyta a korábbi HC–Dab mérkőzés pályán…..
vvilson 2009.01.20 21:47:02
@Raon: Minden sport alapja az előre pontosan lefektetett szabályok tiszteletben tartása.
Az az undorító ha ezek a szabályok valakire vonatkoznak,valakire meg nem.Meg az is ha az illetékesek a meccs után(vagy a szünetben,erre is volt már példa)hozott határozatokkal kerülik meg őket!
vvilson 2009.01.20 22:45:50
@F. Kapus: Az igazságérzetnek ehhez semmi köze.Ez az eset a szabályok betartásáról szól(na)!
Belsőség Amikor nem adja ki 2009.01.14 18:19:00
A folyamatos technikai és minőségi fejlődés jegyében immáron kitűnő és elsőrangú felszereléssel rendelkezik szerkesztőségünk. Nagy hatótávolságú és ultraérzékeny telefonlehallgató-állomásunk a minap egy rendkívül érdekes beszélgetést fogott el a svájci Monthey-ből.-…..