Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orizaoriza

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabály az szabály. Nyilván ez van a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szobáinak falára kiakasztva hitvallásként, mert a cég nem méltányol, nem kegyelmez, hanem mindenfajta ellágyulás nélkül behajta, ami jár neki. Figyelem, a tavaly megváltott éves bérletek tegnap éjfélig voltak érvényesek,…..
Fűszerek Hétfői Kávé: Frappé 2014.08.18 17:58:42
A frappé a görögök kedvelt itala, amely hazánkban nem igazán terjedt el, mi inkább jegeskávét iszunk. Hogy a kettő között mi a különbség? Főleg a vanília fagyi és a felhasznált kávé. A frappé szó a francia frapper szóból ered, jelentése siker.   Ennek a nyári italnak az…..
A közösségi oldalak értesítéseinek egyszerűbb kezelése után újabb hasznos funkciót nyújtunk át az Indamaileseknek. Mostantól a gyakori csatolmány típusokat egyértelmű ikon jelzi az Érkezett levelek között és az összes többi mappában, ráadásul a fontos, azonos típusú…..
Orizaoriza 2011.10.18 20:36:55
@tothedzo: Közösség mappa törlése után új bejelentkezés után ismét ott virít(ott). Most már az opció is eltűnt, hogy törölni lehessen!
Egyáltalán nem várom a FB és az index közös marketing akcióját!
A központi vagyonújrafelosztás egzotikus formája a lakóhelyen nem bejelentkezésért visszamenőlegesen kiosztott 3 évnyi büntetés, amivel naiv soroksári lakos csak 3 évvel a rendelet után a késedelmi kamattal terhelt büntetés-adó kombóval együtt értesült: 2007-ben vásároltam…..
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
Trendi női autók Csalfa Lancia 2010.01.20 06:00:00
A napokban mesélte egy barátnőm, hogy kegyetlen szakítási kísérleten esett át. Épp Lancia Y kisautóját vezette, férje pedig mellette, az anyósülésen. Kedélyesen beszélgettek, amikor szembejött egy Lancia Delta - vezetője villantott barátnőmnek, ő rutinból viszonozta.…..
Igen, ráragadt a fiamra ez név. Sokan így is hívják: a „kis Buddhád”...Nem mondhatom, hogy ettől szerencsésebb lett a gyerek. Szerintem ő mindig is az volt: egy szerető családba született, jó iskolákba járt, profi tanárok tanították, az osztálytársakkal sosem volt…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
Ezen a zord téli délutánon mi más is melengethetné át a szívünket jobban, mint egy pozitív kicsengésű autós történet. Pontosabban parkolás, de többet nem árulok el. Olvassátok Lionking röpke kis sztoriját!Tegnap kb 2 óra körül arra lettem figyelmes a Szentendrei úti Auchan…..
Orizaoriza 2009.01.13 16:36:28
@KuKori: Remélem hogy vagy?

véééégre valaki, akinek van humora!!
:):)