Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mischi10

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Olvassátok István levelét,aki informatikusként szeretne külföldön elhelyezkedni, de hiába beszél nyelveket, hiába jók a referenciái, nem talál magának megfelelő munkát. Kedves Blogíró! Szeretném veletek megosztani az utóbbi hónapom, illetve az utóbbi hónapban…..
Ma ismét egy komment következik. Sajnos rengetegen képtelenek elhelyezkedni diplomával, nyelvtudással, kellő tapasztalattal és gyakorlattal. A helyzet pedig napról napra rosszabb...Tisztelt Mindenki! 46 éves több diplomás férfi vagyok, két gyermekkel. Mondanom sem kell, hogy…..
Severina osztja meg velünk gondolatait az alábbi levélben. Jogász, több nyelven beszél, mégsem talál magának munkát.Itt vádak hangzottak el, a Macás történetnél (azt nem én írtam!!), hogy aki akar, az el tud menni dolgozni. Sajnos nem mindenki tud elhelyezkedni, aki akar.…..
Úgy tűnik nagyot hibáztam, amikor úgy döntöttem, hogy maximum poénból veszek a kezembe Blikket és ahhoz hasonló bulvárlapokat. Ma kiderült ugyanis, hogy bizony érdemes lehet ezeket a lapokat (is) forgatni, hisz megtudhatjuk például belőle, hogyan kerüli meg imádott…..