Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hurrikán

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nagyon örülünk, hogy a Kwiatkowski-ügyet sikerült civilizáltan megoldani" – nyilatkozta Alekszandr Medvegyev, a KHL első embere azok után, hogy az Atlanta Thrashers bejelentette, felbontották a kanadai hokissal kötött szerződést. Mint arról beszámoltunk, a svájci…..
Hiába tüntettek a szurkolók, elment a Montrealtól Alekszej Kovaljov és Saku Koivu is. Maxime Talbot, Stanley-kupa-döntő hőse 4-5 hónapot hagy ki sérülés miatt. Két nagy játékos, Joe Sakic és Claude Lemieux is visszavonult. Az 1/1-es Tavarest bemutatták Uniondale-ben. Úgy tűnik,…..
A Colorado vezérkara előbb szerdán kirúgta a teljes edzői stábot, Tony Granato főedzővel az élen, majd csütörtökön megnevezték az új mestert is. A következő szezontól Joe Sacco irányítja az Avalanche-t. A csapat a nyugati főcsoport utolsó helyén zárt az idén. A pocsék…..
Bár az NHL-konferenciadöntők végeredménye elég simán kialakult, előtte jó sok izgalmat kínált a playoff, és nem várható kevesebb feszültség a fináléban sem. A legjobb két csapat közé ugyanazok kerültek, amelyek tavaly is, nagyon masszív Detroit Red Wings áll szemben a…..
Közép-európai idő szerint szerdán 21 órakor lezárult az átigazolási időszak az észak-amerikai profiligában, az ügynökök, tulajdonosok és játékosok fellélegezhetnek. A nagy nevek többsége a helyén maradt, de így is bőven van miről írnunk. Kezdjük a sort az utolsó nap…..
Úgy tűnik, Alex Szjomin megirigyelte csapattársa, Alex Ovecskin mutatványait. A Carolina elleni vesztes mérkőzésen térdein csúszva cselezett, majd mattolta Cam Wardot: A Floridától elszenvedett 2-6-os vereség után a mostani 2-5-tel is a keleti főcsoport 5–8. helyéért…..
Az észak-amerikai jégkorongligában élesedeik a rájátszásért folytatott küzdelem, de a szerda éjfélkor lejáró átigazolási időszak miatt is forr a levegő. Sok csapat- és még több játékosnév forog a piacon, a playoffra hajtó csapatok erősítenének, a reménytelen helyzetben…..
Csak szeptember 11-én kezdődik a 2009/2010-es Bajnokok Ligája-szezon első selejtező fordulója, de máris egyre több induló kiléte válik biztossá. A topbajnokságok alapszakaszai véget értek, ezek győztesei biztos résztvevői a sorozatnak. Korábban jeleztük, alaposan…..
Hurrikán 2009.03.02 22:06:43
@Ryan O'Brien: Egy meglepett pillanatig le sem esett, hogy melyik román csapat akar ez lenni a listában. :)
Az Alba Volán EBEL-csapatához rövid úton csatlakozott vasárnap az Újpesti TE és az NZ-Stars. Az alap- és középszakaszgyőztes lila-fehérek simán mentek tovább a fehérváriak farmjával szemben, a második meccset nullára nyerték. A pénteki 5-4 után sokat bírált…..
Alekszandr Ovecskin és Ilja Kovalcsuk is triplázott, Mike Richards harmadszor lőtt gólt kettős emberhátrányban, az NHL történetében ő az első, aki ilyet tudott. A San Jose sem bírt a New Jerseyvel, a Detroit is kikapott. Az Atlanta nyolcat vágott Anaheimben. A Pittsburghtől…..
A San Jose fantasztikus csatában verte a bajnoki címvédőt a nap csúcsrangadóján. A Washington legyőzte a Bostont a keleti főcsoport legfontosabb összecsapásán. Kapust cserélt a Pittsburgh és az Edmonton. Crosby hétfő hajnalban visszatér. Az Atlanta hetet lőtt Nashville-ben. A…..
A magyar bajnok hősies mérkőzésen verte a kőkemény Olimpiját, a legnagyobb érdem a sikerben Szuper Leventéé, aki a szezon második shutoutját produkálta. De nagyon fegyelmezetten és összeszedetten játaszott az egész csapat. A Graz már beláthatatlan messzeségben van, de nem is…..
Két mérkőzést játszottak kedden a Mol Ligában, az NZ-Stars visszavette a negyedik helyet a Dab.Doclertől, miután 4-1-re legyőzte a Progymet. Az Alba Volán farmcsapata két harmad után 2-0-ra vezetett az FTC ellen idegenben, ám a zöld-fehérek megrázták magukat, hármat lőttek az…..
A Red Bull Salzburg 7000 euró pénzbüntetést fizet a villachi ügy miatt, Pierre Pagé pedig január 27-éig nem állhat az EBEL-bajnok kispadján. Az Erste Bank Eishockey Liga fegyelmi bizottsága egy hónapra tiltotta el a kanadai trénert, de a büntetés felének végrehajtását hat hónapra…..
Jégkorong Winter Classic Hungary 2009.01.12 17:15:00
Kicsit humorosan, netán önironikusan ezt a nevet adták a szervezők a magyar jégkorongsport első tavon megrendezett hivatalos eseményének. Az biztos, hogy az NHL és a magyar hoki közötti különbség éppen akkora, mint az e két esemény közötti. Mégis örömteli: a Pólus Pingvinek…..
Hétfőn kihirdették az idei téli Universiade (Harbin, Kína, február 18–28.) hokitornájára készülő szlovák válogatott bő keretét, hívta fel a figyelmünket a hírre törzsolvasónk, U. N. Owen. Ennek számunkra azért van különös jelentősége, mert meghívót kapott három…..