Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebda1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
kola1994: kéne csinálni egy szovicc.blog.hu 2.-t mert ez így nem állapot! (2010.01.02. 12:21) Kedves Mindenki! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a fárasztó poénokat. A képviccekkel sem állok másképp. Amennyiben viszont ezt a két mannát egybekotyvasztjuk, abból…..
Megszünt az esti 7-es vonat, nem lehet hazautazni a műszakból. Vizsgáljuk most meg a 150-es számú, Budapest-Kelebia vasútvonal idei menetrendjét! A legfájóbb változás a december közepéig érvényes menetrendhez képest, hogy a Kunszentmiklós-Tasstól távolabbi településekre…..
zebda1 2009.01.13 15:39:00
@ehhh: ezt nem is kell kifizetni más helyett, mert a máv nem olyan, mint egy magáncég: az emberek adóznak, és cserébe kapnak rendőrt, mentőt, katonát, nyugdíjat (...) és tömegközlekedést.
zebda1 2009.01.13 16:16:57
@jun85or: igazad van, vannak más költségek is, ha nem cégautó (nem az). De az autót nemcsak arra használod, hogy munkába járj vele, ha van, akkor úgyis fizeted a KGFBt meg a teljesítmény adót. Viszont az arányokkal val a baj, és nemcsak a költségek vannak, hanem a hűtés-fűtés, a kényelem, az, hogy nem késik az autód és nem is sztrájkol, nem kell fagyoskodni egy szutyok pályaudvaron stb.. Ezeket is mind figyelembe kell venni: ha forintosítani lehetne a vonatos szívásokat (fagyoskodás stb.) érdekes eredményt kapnál. Ja, és így talán a BKV bérletet is megspórolod, ami 8000 :)