Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagameri_

67 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köröz mostanában egy cikk (tudjuk, a mainstreamnak lélektana van, ha valamit 100-an megosztottak, akkor az átlag fb-s megosztja, baj nem lehet belőle, ha ennyi embernek tetszett…), ami arról szól, hogy az iskola beteggé tesz. Egy gyerekpszichológusnő írta, és sok mindenben igaza van, csak a…..
Március 6-án Recep Tayyip Erdoğan török államfő átadta a harmadik török Boszporusz-hidat. Az 1,4 km hosszú és 59 m széles hídon 8 sávos autópálya és 2 vasúti sínpár köti össze Ázsiát Európával. Az impozáns és kétségkívül szemet gyönyörködtető építményt Szelim Szultánról (törökül a teljes neve:…..
Konc Teher alatt nő..? 2016.01.29 22:39:06
Valamennyit biztos minden médiafogyasztó hallott a mostani tanárpetícióról, ki többet, ki kevesebbet, de mi is történik valójában az oktatásban? Eddig a tanári kezdeményezéseket, ellenvéleményeket nagyon könnyű volt félresöpörni, sőt kifejezetten a tanárok ellen hangolni a közvéleményt, mivel a…..
Konc Lapindító 2016.01.29 21:43:00
Kedves olvasók! Soha nem voltam nagy blog író, inkább csak olvasgatni szeretem őket, meg jól beledumálni. Most viszont mégis blogot indítottam. Néhányan elhatároztuk, hogy a megszűnőben lévő (megszűnt) Cink közösségét szeretnénk valamilyen formában egybentartani, mert úgy érezzük van igény a…..
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
Bagameri_ 2015.12.21 10:24:13
@touristique: Affene, és tényleg! :( bocs. megkevertek ezek a széplányok.
Nos, mint múltkor írta, elromlott a telefonom. Pár önsorsrontó telefonmentes nap után egy hétig egy céges iPhone 6-ot használtam.  Az első napok leírhatatlan kínszenvedéssel teltek. Nem is elsősorban a készülék fizikai adottságai, hanem az azon futó oprendszer miatt. Az iOS 8…..
2006, valahol Gyöngyöspata közelében. 33 éves vagyok. 70. nap, péntek Túl sok pénzt költök. Cinkes lenne, ha vadásznom kéne az utolsó napokban, mert sem a szalamandrapörkölt, sem a pattogatott hangya receptjét nem ismerem. Megpróbálok beosztással élni, mert még némi élelmet…..
De november 17-én még csak digitálisan lehet majd elérni, viszont rá egy hónappal már CD-n és bakeliten is kijön a Your Scream Is Music című album. Nem volt ilyen 19 éve, szóval nagy eseményről beszélünk. A lemez angol nyelvű lesz, de nem a holland Mick Ness énekel majd rajta,…..
Bagameri_ 2014.11.11 13:34:58
Az ember, aki sose volt ott Micike 2014.10.06 08:12:46
2003, Budapest-Novi Vinodolski. 30 éves vagyok. Pár nap múlva találkoztam Robertával, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Úgy terveztem, határozott leszek és kőkemény, mert nemhogy gyerekre nincs szükségem, ezt a kapcsolatot is le akarom zárni végleg. Élőben persze csak dadogtam,…..
Bagameri_ 2014.10.06 09:15:00
@Rum-cájsz: akarom mondani cliffhanger (rohadt Freud)
Untuk már a régi dizájnt, ami leginkább a hajdan volt nyomtatott magazinunkhoz kapcsolódott. Szóval Jeli András kollégánk újratervezte, Beke Ákos pedig leprogramozta. Nekünk tetszik. Naná, különben nem lenne most éles. Funkciókban semmi új nincs, csak szebb lett, letisztultabb,…..
Bagameri_ 2014.09.10 10:33:52
"OK Google" szól a varázsszó, amire az Android egyik legnagyobb fegyvere és fő fejlesztési iránya, a Google Asszisztens (angolosan Google Now) érintés nélkül megnyílik a csodára (és információra) szomjazó felhasználó előtt - már ha nem magyar az illető. Az Asszisztens ugyanis…..
Bagameri_ 2014.08.26 09:45:20
Az Aviate egy olyan nyitóoldal alkalmazás Androidra, mely a napszaknak és helyzetnek megfelelő alkalmazáscsoportokat és információkat mutatja a felhasználónak.  Ébredés után a Morning nyitóoldal fogadja a felhasználót, és a reggel használatos alkalmazások - például a…..
Rászántam magam végre én is, pár napja bevásároltam egy fekete 16GB Nexus 5-öt. Néhány észrevétel pár nap használat után.  Amikor telefont vásárolunk, az egyik első, amire odafigyelünk - még bekapcsolás előtt - a telefon borítása. Milyen érzés kézben tartani. A Nexus…..
Ezt a két képet tegnap lőttem egy mozgó busz esőáztatta párás ablaküvegén keresztül a midnentvivő butuska telefonommal, mellyel legendásan pocsék fotókat szoktam készíteni amúgy is. Mivel nagyjából semmi nem látszik, elárulom inkább, mi van rajtuk: bontják a Sugár előtti…..
Bagameri_ 2014.01.17 13:26:12
@Zubreczki Dávid:
Az első emeleten volt, ahol most a játszóház és a kis üzletek vannak.
Az olvasói kérdésre válaszolva: szerintem nagyon nem normális. De persze nem vagyok statikus... Hello! Szerintetek mennyire normális, hogy miközben szakad az eső, itt-ott kifordult a föld a beton alatt, megjelent egy hosszanti repedés a rézsün keresztbe a 4 m es munkagödrün,…..
Jelenleg Magyarországon a Google Play Store kínálatából csak az alkalmazások érhetők el, míg a könyv-, film- és zenevásárlás lehetősége csak néhány ország számára nyitott. Az android.blog.hu ideiglenesen Dél-Franciaországban állomásozó sejtje most viszont lőtt pár…..
Bagameri_ 2013.01.30 16:36:20
Az ember, aki sose volt ott Gallasz 2012.11.22 14:04:03
1996, Budapest. 23 éves vagyok.Kilencvenhat nyarán elképesztő koncert és fesztiváldömping kezdődött. Mark Knopfler, Tina Turner, a Red Hot Chili Peppers, és sokan mások, a vízparti kempingek közelében pedig lépni sem lehetett a Sziget-klónoktól. A programok fele bukott a…..
Megjelent a Makám Robinzon Kruzo című nagylemeze, amit most itt teljes egészében végig lehet hallgatni a Lángoló Gitárokon. Az album jelentősen eltér a zenekartól 1984 óta megszokott világzenei iránytól, így némileg meglepődhetnek a rajongók ezt a kvázi rocklemezt hallgatva. A…..
Van egy jópofa útikalauz, a Use-It. Ez városonként egyetlen lap, amit pdf-ben le lehet tölteni, vagy ki lehet nyomtatni. Helyi fiatalok mondják el benne, hogy mit érdemes megnézni náluk nem helyi fiataloknak (valamint hol találnak szállást, kaját, wifit, koncertet miegymást). Az egész…..
Név: Tűzraktér Független Kulturális Központ Cím: BudapestVI. ker., Hegedű utca 3.www.tuzrakter.hu Nyitvatartás: H-Sz: 16(után kicsivel)-24/ameddig vannakV: zárva Csapolt: Soproni 420 FtZlaty 550 FtEdelweiss 650 Ft Helyiség, kat.: Tipikus alter hely, szeretem…..
Öt és fél éve már annak, hogy alapjairól redizájnoltuk az Indexet. Elég fura innen, 2012-ből visszanézve belegondolni, hogy akkoriban az egy elég radikálisnak számító elképzelés volt. Viszont elég jól átgondolt és karakteres is ahhoz, hogy erősítse az Index egyediségét,…..
Meglepő helyeken botlik az ember Budapestbe. Az Irish Times bloggere összeszedte a világ legjobb városi futóhelyeit és a top ötbe mi is belefértünk. A lista amúgy úgy alakul, hogy: 1. Dublin, Phoenix Park (ez csak természetes - mindig is szerettem az írek patriotizmusát) 2. Los…..