Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qasymodo

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előhang Fúj a szél és hideg van Dániában, de ez nem játszik szerepet, eme kálváriában. Vallekilde Hojskoléjában egy hét nem sok, annyi is elég, hogy valakit elérjen a sokk. Éppen ezen a vidéken él most egy legény, ki dolgos, kreatív és serény. Kedve mindig jó, akár csak…..
Kisfiú a nagyvilágban Hadinapló 2010.03.07 15:22:31
Az Úr kétezer tízedik évének, második havának huszonharmadik napján Géza visszatért közénk. Ezen a jeles napon volt Line születésnapja is, mellyel a húszasok táborába lépett. Mindezt megkoronázandó ittunk sört és beszélgettünk. Mindenki örül. Három nappal később,…..
Kisfiú a nagyvilágban 7+1 nap 2010.02.22 17:51:14
Úgy döntöttem ezúttal nem firtatom az órákat. Nem tudnék sok újdonsággal szolgálni azokat illetően. Csak a music workshop kivétel ez alól, mivel sokan elmentek sí táborba és nem maradt, aki játsszon. Végül Asger gitározott és Mathias zongorázott és néha Lasse rászánta…..
Ismét túl vagyok egy izgalmas héten, így ismét leültem a laptopom elé, hogy átnézzem mi is történt. Kezdem a hétfővel. Ez a nap nem sok újdonságot hozott. A media design-on megnéztük a Helvetica című filmet, ami kifejezetten unalmas volt. A jövő héten majd ennek a filmnek kell…..
Ismét véget ért egy hét, ismét ideje átgondolni, mi is történt. Általánosságban kifejezetten lassú és szomorkás napok voltak. Részben azért, mert még lábadozom, részben azért, mert sötét, havas minden és tegnap óta azért, mert tudjuk, hogy Anne-Louise kilépett a suliból.…..
Az elmúlt napokban felfedeztem egyet és mást. A követkő bejegyzést ennek szentelem… 1) Géza nem szereti azokat a filmeket, amiket én… Legalábbis a Jack a villámot nem szereti, pedig az tényleg jó film… 2) Az allergia nagy szívás. Miután az ember három napig…..
 Ezen a héten már olyan napjaink voltak, amikre később már csak azt mondjuk, hogy a szokásos. A media design projekttel teltek napjaink. A projekt magában foglalja az Adobe két programját, a Photoshop-ot és az Illustratert, valamint ezen programok folyamatos pocskondiázása.…..