Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robbob

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
Azt hiszem, hosszú idő után megint elég komoly figyelmeztető jelet kapott ma este a NASCAR világa - és ez idő szerint sajnos még mindig benne van, hogy több lesz, mint egy egyszerű figyelmeztető jel... Itt most épp látható az eset, de a NASCAR ezúttal nagyon-nagyon…..
Belsőség Egy 75%-os kör Stiggel 2014.03.27 07:15:56
Az új Audi S1 bemutatóján jó kis betétprogramokat találtak ki az unatkozó újságírók ébren tartására. A legjobban természetesen mindenki Stig Blomqvistot várta. Már csak az a kérdés, ilyenkor utólag mit ír az Audinak leadott számlájára? 200 újságíró beszaratása,…..
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
robbob 2014.02.09 14:12:41
@robbob: Most látom hogy nagyrészben már megválaszolták itt a fórumban.
robbob 2014.02.09 16:03:31
@romesz: Köszi!
Ádám felfedezte az egyik legrégebbi, nálunk is jegyzett felárazási anomáliát, amit a Wizzair foglalási rendszere produkál minden egyes születésnapi vagy egyéb akció ideje alatt: Szeretném felhívni a figyelmeteket a Wizz Air átverésére, amit rendszeresen alkalmaz. Időnként…..
A francia TGV körüli folyamatos fejlesztéseket nem követem napi szinten, így eléggé meglepett, mikor megtaláltam a frissített TGV térképet, melyre már felkerültek a meglévő vonalak mellett a jövőbeli tervek is. Számomra több meglepetést is tartogatott, főleg az, hogy a franciák…..
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
robbob 2012.03.20 11:49:32
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..